نمیتونم یجا بشینم درس بخونم
-
fatemeh201678 در نمیتونم یجا بشینم درس بخونم گفته است:
بگین ادم چکارکنه ک زودخسته نشه وقتی درس میخونه؟
دیر خسته بشه
اگه دیر خسته بشه یعنی زود خسته نشده@dr-javadm خخخخ صددرصد
-
mahdiya در نمیتونم یجا بشینم درس بخونم گفته است:
@dr-javadm
خسته نباشی دکتر
هیچوقت خسته نمیشیم فقط استراحت میکنیم و بعد دوباره ادامه........
-
@dr-javadm اگه خسته نشی چرا استراحت میکنی ؟؟؟
چون نمیخوام از زمان جلوتر بزنم اگه همونطوری ادامه بدم راهکار هایی که بهشون میرسم برای 100 سال بعد به درد میخوره نه الان واسه همین به زمان اجازه میدم بهم برسه
-
fatemeh201678 خسته شدن فیزیکی یا روحی؟
mahdiya هردوامابیشترروحی..الان دوروزه میخوام مبحث واکنش های شیمی روکلاتموم کنم روزی یکی دوساعت بیشترنتونستم بخونم یاتایکدوربیام ببینم یادم هس قبلیارویانه اگ یکیواشتباه بگم کلا اعصابم داغون میشه بایدبذارم کناردرسو
-
@dr-javadm اگه خسته نشی چرا استراحت میکنی ؟؟؟
چون نمیخوام از زمان جلوتر بزنم اگه همونطوری ادامه بدم راهکار هایی که بهشون میرسم برای 100 سال بعد به درد میخوره نه الان واسه همین به زمان اجازه میدم بهم برسه
-
mahdiya هردوامابیشترروحی..الان دوروزه میخوام مبحث واکنش های شیمی روکلاتموم کنم روزی یکی دوساعت بیشترنتونستم بخونم یاتایکدوربیام ببینم یادم هس قبلیارویانه اگ یکیواشتباه بگم کلا اعصابم داغون میشه بایدبذارم کناردرسو
fatemeh201678 خیلی عوامل هست
اول اینکه شاید انگیزه نداری هدف نداری
دوم اینکه تنبلی
سوم اینکه معتادی به فضای مجازیو ... حتی یه بیماری هست به اسم یخچال فکنی اونم میشه
تو باید 45 دقیقه بخونی 15 دقیقه استراحت کنی بعد یه بیشگون بگیری که زمان داره میگذره
یا یه یاعت بزاری هر یه ساعت زنگ بزنه کورنومتر من خبر میده هر یه ساعت که اهای پاشو درس بخون زمان داره میره -
@dr-javadm اوووو یس شاگرد میگیری در این زمینه؟
نه من ادعایی ندارم
واسه همین شاگردی هم ندارم
به تعداد انسان ها راه برای رسیدن به کمال هستش -
fatemeh201678 خیلی عوامل هست
اول اینکه شاید انگیزه نداری هدف نداری
دوم اینکه تنبلی
سوم اینکه معتادی به فضای مجازیو ... حتی یه بیماری هست به اسم یخچال فکنی اونم میشه
تو باید 45 دقیقه بخونی 15 دقیقه استراحت کنی بعد یه بیشگون بگیری که زمان داره میگذره
یا یه یاعت بزاری هر یه ساعت زنگ بزنه کورنومتر من خبر میده هر یه ساعت که اهای پاشو درس بخون زمان داره میرهmahdiya نمیدونم والا
-
mahdiya نمیدونم والا
fatemeh201678 باید بدونی
زودتر بدون فقط که این 9 ماهم مث سه ناه تابستون نپره -
mahdiya نمیدونم والا
fatemeh201678 ازمون خطا بگیر
مثلن من یه راهی پیدا کردم وقتی که دارم درس میخونم کلی چرتو پرت میاد به ذهنم تو یه کاغذ مینویسم میگم که بعدا بهتون فکر میکنم
بعد درس میبینم چقد چرتو پرت بودن -
@dr-javadm بستگی داره تعریفت از کمال چی باشه
تعریف کمال یه تعریف ثابت هستش.
تعریف متفاوتی نداره که بهش بستگی داشته باشه
بلکه این نگرش متفاوت به کمال هست که باعث تفاوته -
fatemeh201678 باید بدونی
زودتر بدون فقط که این 9 ماهم مث سه ناه تابستون نپرهmahdiya دقیقا..مرسی..فعلاگوشیموخاموش کنم برم کم کم بااین تنبلی وبقیه عوامل مقابله کردن و درس خوندن
-
mahdiya دقیقا..مرسی..فعلاگوشیموخاموش کنم برم کم کم بااین تنبلی وبقیه عوامل مقابله کردن و درس خوندن
fatemeh201678 افرین گوشیتو بده مامانت
من سخت ترین جای ممکن گذاشتم باز رفتم برداشتم
موفق باشی -
سلام به همه
اقا من یه مشکل خیلی بزرگ دارم
اینه که اصلن نمیتونم یجا بشینم مثلن صدتا تست حل کنم هی باید برم بیام پاشم بشینم با کرنومتر که حساب میکنم دیگه خودمو کشتم 2 ساعت اینا خوندم
از بازیگوشیمه
راه حلاتونو ارائه بدین لطفا استفاده کنیم
با تشکر ...mahdiya در نمیتونم یجا بشینم درس بخونم گفته است:
سلام به همه
اینه که اصلن نمیتونم یجا بشینم مثلن صدتا تست حل کنم هی باید برم بیام پاشم بشینم با کرنومتر که حساب میکنم دیگه خودمو کشتم 2 ساعت اینا خوندم
از بازیگوشیمه
با تشکر ...از اون كرنومتر جا تايم درس خوندن وقت بگيرين با خودتون قرار بزارين ك ميانگين هر تست ٩٠ ثانيه بزنين حالا سي تا تست ميشه ٤٥دقيقه اينجوري مجبور ميشين تستارو بزنين تو همون تايم وگرنه باختين اينجوري هم سر درس ميمونين هم سرعت تست زنيتون بيشتر ميشه:)
-
سلام به همه
از بازیگوشیمه
با تشکر ...از اون كرنومتر جا تايم درس خوندن وقت بگيرين با خودتون قرار بزارين ك ميانگين هر تست ٩٠ ثانيه بزنين حالا سي تا تست ميشه ٤٥دقيقه اينجوري مجبور ميشين تستارو بزنين تو همون تايم وگرنه باختين اينجوري هم سر درس ميمونين هم سرعت تست زنيتون بيشتر ميشه:)