سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
غیر حضوری برداشتن پیش دانشگاهی
-
سلام دوستان گرامی بنده دانش آموز پیش ریاضی هستم تا سال دوم دبیرستان دانش آموز سطح بالایی بوده ام اما سال سوم دبیرستان مقداری زیادی افت داشته ام اما با تلاش زیاد دوباره توانستم اوضاع درسی خودم را به دست بگیرم . حالا این افت ها دلایل زیادی چون جابجایی منزل و ... بوده است. اما حالا سال چهارم را در بین دوراهی حضوری و غیر حضوری بلاتکلیف مانده ام چون از طرفی بنده همیشه بعد از مدرسه با خستگی به خانه می آیم و بعد از استراحت به خاطر فیزیولوژی بدن دیگر غروب میل چندانی به درس خواندن ندارم و نا خودآگاه دچار استرس میشوم. و این مدت هم شب ها به درس خواندن ادامه می دادم. در طول مدرسه هم شاهد ببازده کم وقت و هدر رفت شدید وقت در مدرسه بوده ام که در اکثر مدارس هم همین گونه هست. و بیشتر وقت خود را در مسیر بوده و خستگی و بی حوصلگی را برای من به همراه داشته است. قصدم این هست که امسال رو غیر حضوری برداارم چون می دانم که توانایی مطالعه در خانه و رفتن به کلاس های آموزشگاه دیگر آن خستگی هارا به همراه ندارد. طبق قانون غیر حضوری برداشتن باعث از بین رفتن معافیت تحصیلی و تکرار مجدد کنکور قبل از سربازی می شود اما به نظر خودم امسال چون آخرین دانش آموزان نظام قدیم هستیم اکثریت دیگر به خاطر تغییر سوالات کنکور ۹۸ سعی می کنند در هر دانشگاهی که قبول شوند همان دانشگاه را ادامه دهند. خواستم نظر شما دوستان را در این باره جویا شوم. با تشکر
-
مطمئنید؟؟
ایا تو این مدت شما تو خونه درس خوندی و اموزشگاه نرفتی میتونستی قشنگ بخونی؟؟بازدهی بالا بود؟خسته نمیشدی؟؟
اگه اینطور باشه که این سه ماهی که مطالعه کردی و کلاس رفتی خفن و خفن هستی همون بهتر مدرسه رو بیخی بشی
البته مدرسه یه چیز دیگستااااا جوش خیلی خوبه -
@administrator در غیر حضوری برداشتن پیش دانشگاهی گفته است:
سلام دوستان گرامی بنده دانش آموز پیش ریاضی هستم تا سال دوم دبیرستان دانش آموز سطح بالایی بوده ام اما سال سوم دبیرستان مقداری زیادی افت داشته ام اما با تلاش زیاد دوباره توانستم اوضاع درسی خودم را به دست بگیرم . حالا این افت ها دلایل زیادی چون جابجایی منزل و ... بوده است. اما حالا سال چهارم را در بین دوراهی حضوری و غیر حضوری بلاتکلیف مانده ام چون از طرفی بنده همیشه بعد از مدرسه با خستگی به خانه می آیم و بعد از استراحت به خاطر فیزیولوژی بدن دیگر غروب میل چندانی به درس خواندن ندارم و نا خودآگاه دچار استرس میشوم. و این مدت هم شب ها به درس خواندن ادامه می دادم. در طول مدرسه هم شاهد ببازده کم وقت و هدر رفت شدید وقت در مدرسه بوده ام که در اکثر مدارس هم همین گونه هست. و بیشتر وقت خود را در مسیر بوده و خستگی و بی حوصلگی را برای من به همراه داشته است. قصدم این هست که امسال رو غیر حضوری برداارم چون می دانم که توانایی مطالعه در خانه و رفتن به کلاس های آموزشگاه دیگر آن خستگی هارا به همراه ندارد. طبق قانون غیر حضوری برداشتن باعث از بین رفتن معافیت تحصیلی و تکرار مجدد کنکور قبل از سربازی می شود اما به نظر خودم امسال چون آخرین دانش آموزان نظام قدیم هستیم اکثریت دیگر به خاطر تغییر سوالات کنکور ۹۸ سعی می کنند در هر دانشگاهی که قبول شوند همان دانشگاه را ادامه دهند. خواستم نظر شما دوستان را در این باره جویا شوم. با تشکر
من 2 ماه غیر حضوری خوندم خیلی خوب بود ... بعد از اون گفتن غیرقانونیه و باید بیای مدرسه!!
اگه جو مدرستون مث مدرسه من بده و خونه موندن باعث بی انگیزه شدنتون نمیشه... پیشنهادم اینه که نرین -
راستش منم دلم ميخواد غير حضوري بردارم يني اصلا تو كلاس نميتونم گوش كنم من قبل ساعت ١٠ اسمم نميدونم چه برسه درس خودمم چهارم تجربي هستم و تيزهوشان درس ميخونم وقتي با مدير مطرح كردم گف بودن دانش آموزايي كه غير حضوري خوندنو نتيجه نگرفت دپرس ميشي و اينا انقد گف تا پشيمونم كرد ولي به نظرم تو غير حضوري برو.
-
@administrator در غیر حضوری برداشتن پیش دانشگاهی گفته است:
معمولا تو اینجور موارد بهتره یه سال صبر کرد و دوباره کنکور داد اما واسه شما که تکلیفتون بابت کنکور های بعد مشخص نیست عقلانی نیست اینکار . اگه مدرسه تیزهوشان یا نمونه یا خصوصی( که از نظر علمی بالا باشه ) میری حتما برو چون تاثیرش از تو خونه خوندن بیشتره ( هیچ تضمینی هم نیست که تو خونه بتونی درس بخونی و بازم خسته نباشی ! ) ولی اگه مدرسه عادی بخصوص توی شهرستان هستی باید بنا به تجربه خودم و بقیه بگم واقعا مدرسه رفتن و نرفتن هیچ تاثیری روی کنکورت نداره و اگه مطمئنی که میتونی تو خونه درس بخونی اینکارو بکن وگرنه کاری نکن که سال بعد برات پشیمونی بیاره
-
@administrator
سلام، دوست عزیز نام کاربری درستی رو برای خودتون انتخاب نکردید
پی وی تون که محدوده . پس یا همینجا یه نام کاربری دیگه بگین یا به پی وی من پیام بدید تا نام کاربری شما رو عوض کنیم.
منتظر هستم.
-
فک نمیکنم که سال 97 اخرین کنکور با کتابای قدیم باشه به احتمال زیاد چند سالی رو کنکور قدیم کنکور جدید به صورت جدا برگزار کنن چون اینجوری ناعدالتیه واسه اونایی که بخوان پشت کنکور بمونن ولی با عین حال امسال پر رقابت ترین کنکور خواهد بود ولی بازم به ما چه ما میترکونیم
-
واسه غیر حضوری خوندنتونم باید بگم مدرسه یه چیز دیگس
وقتی تو زمان محدود درس میخونی نتیجه ی بهتری میگیری البته که خودمم امسال پشت کنکوریم و پارسال همش میگفتم خوش به حال پشت کنکوریا که زمان کافی دارن اما حالا میفهمم که زمان زیاد داشتنم خودش یه بدی هایی داره و کیفیت مطالعتو پایین میاره ولی خوب به هر حال تصمیم با خودته اما به نظر من برو مدرسه -
sinamirmohammadreplied to mohammadhassan on آخرین ویرایش توسط sinamirmohammad انجام شده
mohammadhassan سلام دوست گرامی ببخشید به خاطر این اشتباه سیستم(مرورگر) من به صورت خودکار فرم ثبت نام رو پر کرد و این اشتباه رخ داد ممنون میشم ایدی بنده رو به sinamirmohammad تغییر بدید. باتشکر