سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین
-
من خودم فیزیک استاد طلوعی و کازرانیان و شیمی استاد اقاجانی و عمومی ها رو نمی دونم کدوم بهتر لطفا کمک کنین
-
yalda__21
شیمی آقای آقاجانی فوق العاده اس
چرا میخوای برای همه ی درسا فیلم ببینی؟ بخون و تست بزن هر جا مشکل داشتی بیا فیلمشو ببین@dr-saraaa اخه دبیرای مدرسمون اصن خوب نیستن
درسای دیگه رو نمیدونم ولی این دو درس ک فبلمارو میدیدم خیلی بیشتر تونستم بفهمم و درصدام بهتر شد نسبت ب وقتی ک کلی وقت رو درستامه های کمک درسی میزاشتم و لی واسه عمومی ها تا حالا فیلم ندیدم گفتم شاید مثه این دو درس شه -
@dr-saraaa اخه دبیرای مدرسمون اصن خوب نیستن
درسای دیگه رو نمیدونم ولی این دو درس ک فبلمارو میدیدم خیلی بیشتر تونستم بفهمم و درصدام بهتر شد نسبت ب وقتی ک کلی وقت رو درستامه های کمک درسی میزاشتم و لی واسه عمومی ها تا حالا فیلم ندیدم گفتم شاید مثه این دو درس شهyalda__21 در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
درسای دیگه رو نمیدونم ولی این دو درس ک فبلمارو میدیدم خیلی بیشتر تونستم بفهمم و درصدام بهتر شد نسبت ب وقتی ک کلی وقت رو درستامه های کمک درسی میزاشتم و لی واسه عمومی ها تا حالا فیلم ندیدم گفتم شاید مثه این دو درس شهاوهوم
دینی:آقای رنجبرزاده خوبن
ادبیات:آقای هامون سبطی(آرایه هارو میگن)
عربی:آقای ناصح زاده
زبان:آقای عزتی
موفق باشی:) -
yalda__21 در سلام بچه ها خوبین
.بچه ها اگه میشه دبیرایی که شما فیلماشونو میبینین مخصوصا درسای عمومی رو بگین گفته است:
درسای دیگه رو نمیدونم ولی این دو درس ک فبلمارو میدیدم خیلی بیشتر تونستم بفهمم و درصدام بهتر شد نسبت ب وقتی ک کلی وقت رو درستامه های کمک درسی میزاشتم و لی واسه عمومی ها تا حالا فیلم ندیدم گفتم شاید مثه این دو درس شهاوهوم
دینی:آقای رنجبرزاده خوبن
ادبیات:آقای هامون سبطی(آرایه هارو میگن)
عربی:آقای ناصح زاده
زبان:آقای عزتی
موفق باشی:) -
عربی جلادتی خوبه.
-
البته ناصح زاده هم خیلی خوبه.تقریبا تو یه رنجن.آرایه ها هم ک دیگه هامون سبطی استادشه.بنظرم دین و زندگی رو خودت بخونی بهتر میفهمی.چون هر استادی یه جور تفسیر میکنه آیاتو.کتاب دین و زندگی گاج و سفیر خرد رو بخون مسلط میشی.بعد اگه جایی اشکال داشتی بیا فیلمشو ببین.
-
البته ناصح زاده هم خیلی خوبه.تقریبا تو یه رنجن.آرایه ها هم ک دیگه هامون سبطی استادشه.بنظرم دین و زندگی رو خودت بخونی بهتر میفهمی.چون هر استادی یه جور تفسیر میکنه آیاتو.کتاب دین و زندگی گاج و سفیر خرد رو بخون مسلط میشی.بعد اگه جایی اشکال داشتی بیا فیلمشو ببین.
matin_nakhai اها حله مرسیییی
-
درسای دیگه رو نمیدونم ولی این دو درس ک فبلمارو میدیدم خیلی بیشتر تونستم بفهمم و درصدام بهتر شد نسبت ب وقتی ک کلی وقت رو درستامه های کمک درسی میزاشتم و لی واسه عمومی ها تا حالا فیلم ندیدم گفتم شاید مثه این دو درس شهyalda__21
سلام شیمی استاد اقاجانی رو اصلا از دست ندین و حتما ببینید
ولی منم با دکتر ساراجان موافقم میگم حتما برا شیمی ببینید چون یه درس اختصاصی هس برا فیزیک که اطلاعی ندارم از نحوه تدریس اقای طلوعی
ولی برا عمومی ها هرچند که معلماتون خوب تدریس نمیکنن خودتون بخونین شاید بهتر باشه.البته نباید فیلم های دکترهامون سبطی رو از دست داد.مخصوصا برا دینی اگه واقعاجایی به مشکل خوردین فیلمشو ببینید
با ارزوی موفقیت -
matin_nakhai دینی فقط سفیر خرد بخونم خوبه؟
گاج خیلی حجمش زیاده -
matin_nakhai دینی فقط سفیر خرد بخونم خوبه؟
گاج خیلی حجمش زیادهmahdiya سفیر خرد خوبه،حتی میتونی باهاش صد بزنی به راحتی.گاج رو برای اطمینان خاطر اگه خواستی بخون.من خودم سفیر خرد میخونم گاجم بعضی وقتا یه نگاهی بهش میندازم.درکل کتابهای خیلی خوبین دوتاشون.
-
mahdiya سفیر خرد خوبه،حتی میتونی باهاش صد بزنی به راحتی.گاج رو برای اطمینان خاطر اگه خواستی بخون.من خودم سفیر خرد میخونم گاجم بعضی وقتا یه نگاهی بهش میندازم.درکل کتابهای خیلی خوبین دوتاشون.
matin_nakhai باشه ممنون
-
mahdiya سفیر خرد خوبه،حتی میتونی باهاش صد بزنی به راحتی.گاج رو برای اطمینان خاطر اگه خواستی بخون.من خودم سفیر خرد میخونم گاجم بعضی وقتا یه نگاهی بهش میندازم.درکل کتابهای خیلی خوبین دوتاشون.
matin_nakhai سفیر خرد خوبه، حتی میتونی باهاش صد بزنی به راحتی.
به راحتی ؟؟؟
آقا اون دوره که میشد با تلاش و یخورده دقت معارف رو صد بزنی گذشت ... الان دیگه صد زدنِ معارف خیلی خیلی کار شاقًی شده!
تستای امسالش که یه زهرچشم اساسی از همه گرفت! ( معارف گروه منحصراً زبان که واقعاً خیلی ناجور بود!! )
100 زدنش برا من که یه رویا شدهامیدوارم امسال با اضافه کردن فیلم های جمع بندی آقای رنجبر زاده و کتاب دورتند سفیر خرد به کتاب های گاجی که داشتم بتونم دیگه 100 بزنم
-
من خودم فیزیک استاد طلوعی و کازرانیان و شیمی استاد اقاجانی و عمومی ها رو نمی دونم کدوم بهتر لطفا کمک کنین
سلام، کاربر عزیز در انتخاب عنوان برای تاپیک خود دقت فرمایید.
-
matin_nakhai سفیر خرد خوبه، حتی میتونی باهاش صد بزنی به راحتی.
به راحتی ؟؟؟
آقا اون دوره که میشد با تلاش و یخورده دقت معارف رو صد بزنی گذشت ... الان دیگه صد زدنِ معارف خیلی خیلی کار شاقًی شده!
تستای امسالش که یه زهرچشم اساسی از همه گرفت! ( معارف گروه منحصراً زبان که واقعاً خیلی ناجور بود!! )
100 زدنش برا من که یه رویا شدهامیدوارم امسال با اضافه کردن فیلم های جمع بندی آقای رنجبر زاده و کتاب دورتند سفیر خرد به کتاب های گاجی که داشتم بتونم دیگه 100 بزنم
بچه ها به نظرتون کتاب دین و زندگی غیر از نقره ای گاج چی خوبه ؟
-
@sobhan-1999 در سلام بچه ها خوبین
سفیرخرد
-
@دکتر-محبوبه در سلام بچه ها خوبین
yalda__21
سلام شیمی استاد اقاجانی رو اصلا از دست ندین و حتما ببینید
ولی منم با دکتر ساراجان موافقم میگم حتما برا شیمی ببینید چون یه درس اختصاصی هس برا فیزیک که اطلاعی ندارم از نحوه تدریس اقای طلوعی
ولی برا عمومی ها هرچند که معلماتون خوب تدریس نمیکنن خودتون بخونین شاید بهتر باشه.البته نباید فیلم های دکترهامون سبطی رو از دست داد.مخصوصا برا دینی اگه واقعاجایی به مشکل خوردین فیلمشو ببینید
با ارزوی موفقیتفیزیک استاد طلوعی عالیه من همه فیلم ها شو دیدم معرکس مخصوصا بحث نوسان