درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با همۀ سلول های پیکر یک فرد سالم که توانایی هیدرولیز (آبکافت) گلیکوژن را دارند، مشخص کنید.
9- گلوکز را فقط ازطریق رگ های پر اکسیژن میگیرند.
10- تحت تأثیر انسولین، گلوکز را به داخل خون وارد میکنند.
11- در نخستین مرحله از تنفس سلولی، ATP را در سطح پیش ماده میسازند.
12- در طی تنفس سلولی، الکترون های NADH را درنهایت به نوعی پذیرندۀ آلی منتقل می نمایند.
@تجربیا
خیلی جذابببهههههه این 🤤🤤🤤
درستی یا نادرستی گزاره های زیر را در ارتباط با هر فرآیند تأمین انرژی ای که در پی مصرف پیرووات در یاخته CO۲ آزاد میکند، مشخص کنید.
20-ترکیب دو کربنه، مستقیمًا از آزاد شدن از پیرووات به وجود می آید.
21-تولید یا مصرف حامل نوکلئوتیدی الکترون، پس از آزاد شدن اتفاق میافتد.
23-در بخشی از یاخته اتفاق میافتد که غلظت پیرووات در آن از میان یاخته بیشتر است.
24-در طی فرآیند ترش شدن شیر، باعث تولید ماده ای میشود که برای تداوم قندکافت ضروری است.
@تجربیا
سوال جذاااااب
خدایی با آوردن دلایل زیبا ، با روح و روان من بازی کنید ..👼🏼👲🏼
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در رابطه با ویژگی های تارهای ماهیچه ای که برای حرکت استقامتی ویژه شده اند مشخص کنید.
16-طول نوار تیرۀ سارکومر آنها بیشتر از نوع دیگر تار کاهش می یابد.
17-به علت وجود مقدار زیادی هموگلوبین در آنها، رنگ تیره ای دارند.
18-بیشتر انرژی موردنیاز برای انقباض را ازطریق اکسایش پیرووات در سیتوپلاسم به دست می آورند.
19-همانند نوع دیگر تار ماهیچه ای میتواند هم در سیتوپلاسم و هم در میتوکندری به تولید ATP بپردازد.
@تجربیا
خدایی با ذکر دلیل ، روح مرا پر فتوح کنید .👼🏼👼🏼
@تجربیا
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با همۀ سلول های پیکر یک فرد سالم که توانایی هیدرولیز (آبکافت) گلیکوژن را دارند ولی گیرنده ای برای گلوکاگون ندارند ، مشخص کنید.
13- گلوکز را فقط ازطریق رگ های پر اکسیژن میگیرند.
14- تحت تأثیر هورمونی که در دیابت نوع 1 تحت تاثیر قرار میگیرد ، گلوکز را به داخل خود وارد میکنند.
15- در نخستین مرحله از تنفس سلولی،4 مولکول ATP را در سطح پیش ماده میسازند.
16- در طی تنفس سلولی،میتوانند الکترون های NADH را درنهایت به نوعی پذیرندۀ آلی منتقل می نمایند.
@تجربیا
خدایی اگه توضیحات گزاره شناسی قبلو خوندی ، این دیگه پشمکه 👶🏼
در پی مصرف گلوکز در نوعی سلول، پیرووات به طور مستقیم توسط مولکولی پر انرژی احیا میشود. درستی یا نادرستی عبارات زیر را ، دربارۀ این نوع تنفس مشخص کنید.
5-به دنبال آزاد شدن ، یک مولکول مصرف میگردد.
6-الکترون های یک مولکول NADH به ترکیب دو کربنی انتقال مییابد.
7-تولید مولکول های پر انرژی سه فسفاته در غیاب اکسیژن صورت میگیرد.
8-همزمان با تولید ترکیب شش کربنی از ترکیب چهارکربنی، NADH تولید میشود.
@تجربیا
با ذکر دلیل خود را معصوم کنید ....👶🏼👶🏼👶🏼
درستی یا نادرستی عبارات زیر را در ارتباط با زنجیرۀ انتقال الکترون موجود در غشای درونی راکیزۀ یک یاختۀ زندۀ پوششی بدن انسان مشخص کنید.
1 -انرژی لاززم برای پمپ کردن پروتون ها از الکترون های پر انرژی تأمین میشود.
2 -یون های اکسید در ترکیب با پروتون های موجود در بستره، مولکول های آب را به وجود می آورند.
3 -تنها راه ورود پروتون ها به بخش داخلی راکیزه (میتوکندری) ، عبور از نوعی کانال پروتئینی است.
4 -هر ترکیب دریافت کنندۀ الکترون، یون های+ H را به فضای بین دو غشای راکیزه (میتوکندری) پمپ میکند.
@تجربیا
ذکر دلیل از اوجب واجبات است...🚑
گزاره شناسی 9-12
-
heydar taherinejad من اینو سینما دیدم جات خالی یه خواببببب خیلییی خوبی کردم مدیر مدرسه مجبورمون کرد بریم یادم نمیرههه نمیدونم با کجا رفته بودم اصفحان خسستهه کوفته شنبه هم بود
-
قانون مورفی اصن میدونی چیه
-
Marzieh Abouei اصن چرتت
-
heydar taherinejad سلام چند ساعته شروع کردین ؟
-
heydar taherinejad مگ اون فیلمه نبو که رامبد جوان ساخته بو
-
zahra maleki یک:/
-
heydar taherinejad ی ساعت شد واییی
-
Marzieh Abouei در موردش بخون پس اصن
یه چیزی هس به اسم قانون مورفی اقای مورفی کشفش کرده
اون فیلم چرتم =مثلا= بهش ربط داره -
heydar taherinejad تا حدودی فهمیدم چیه هاااا ولی وقت کردم حتما
-