یه سوال دارم ،ایوان بند
-
:||||
-
قبل از اینکه ناظم محترم بیاد این تاپیکم و ببره تو غیر درسی
یه سوال تخصصی دارم ، الان به جای درس خوندن ذهنم خیلی مشغول شده ، فکر کنم شماها هم این آهنگ جدید ایوان بند و دیده باشید
الان میزارم ببینید میخونه: تو مثل آهنگای شاد ، خندیدی و قلبم افتاد
یعنی واقعا اون حس خوبی که از گوش دادن آهنگای شاد بهمون دست میده اسمش اینکه قلبمون میفته ؟
اخه مگه مثلا وقتی که میترسییم نمیگیم وای قلبم افتاد(از ترس )
ماجرا چیه
الان به جای درس خوندن نشسته م پا رادیو جوان دارم این موزیک ویدیو هارو میبینمآهنگای لعنتی مزاحمن همیشه، هر روزم تکراری میزاره ولی من باز هر روز میبینم 🥲
واقعا معتادم به موزیک ویدئوها و آهنگا ، اصلا نمیرسم درس بخونم ،هی میگم یکی دیگه ببینم میرم درس میخونم وای نمیرم[audio/mrttplLlaYGXtZySriVXuNer.mp3]
برای آهنگای چاوشی هم راهکار بدید لطفا
-
@zahra-hamrang
واقعا خوبه این تاپیک و زدم
انقد خندیدم ، روحم شاد شد
راستش و بخوای اگه بخوام و اراده کنم که دیگه آهنگ پلی نکنم به راحتی میتونم -
Nastaran Nastaran
شایدم سرای ایرانی بود نمیدونم
الان که یادم نمیاد بعد سر ازمون از اول تا اخرش پلی میشه@n-n-good وای خدا
-
0-0ftm در یه سوال دارم ،ایوان بند گفته است:
Nastaran Nastaran در یه سوال دارم ،ایوان بند گفته است:
0-0ftm خوش به حالت ، آخه آهنگ شده واسم مثل اکسیژن نباشه میمیرم
نمیگم درس نمیخونم اصلا ، میخونم ولی اگه اون تایمی که آهنگ و ویدئو هاش هست و درس میخوندم خیلی پیشرفت میکردم،
میدونم چی میگی
ولی خب اینطوری سر جلسه ای بری آهنگ تو ذهنت پلی نمیشه؟خب دیگه
خودت داری میگی...
تصمیم با خودتهمن سر ازمون اهنگ تبلیغ شهر فرش تو ذهنم پلی شد
ول کنم نبود -
@m-naghavi وای نمیتونم
یعنی قشنگ روزی هزارتا موزیک ویدیو و آهنگ میبینم
دیگه مغزم داره منفجر میشه
جالب اینجاست حین دیدن و گوش دادن هم کلی عذاب وجدان درس و کنکور و دارمNastaran Nastaran مثل منی..منم تا چند وقت پیش اینطور بودم..من اصلا آهنگ گوش نمیکردم یدفعه ناخودآگاه وارد دنیای موسیقی شدم و آهنگا و موزیک ویدیو ها و عکسا و کلیپا اصن نابود..همین باعث شد از دهمم هیچی یاد نگیرم کلا آدم بی جنبه ایم🥲
ولی خب الان بهتر شدم و میتونم تا ی حدی خودمو کنترل کنم🥲 -
@n-n-good
یکی از راه حلایی که یوقت ی آهنگ پلی میشه تو ذهنت موقع درس خوندن و آزمون اینه که به آخر اون آهنگ فکر کنی!
دیگه پلی نمیشه چون مغز دوست داره زودتر برسه به آخرشمن خودم امتحان کردم جواب داد
@m-naghavi لا الله الا الله
-
قبل از اینکه ناظم محترم بیاد این تاپیکم و ببره تو غیر درسی
یه سوال تخصصی دارم ، الان به جای درس خوندن ذهنم خیلی مشغول شده ، فکر کنم شماها هم این آهنگ جدید ایوان بند و دیده باشید
الان میزارم ببینید میخونه: تو مثل آهنگای شاد ، خندیدی و قلبم افتاد
یعنی واقعا اون حس خوبی که از گوش دادن آهنگای شاد بهمون دست میده اسمش اینکه قلبمون میفته ؟
اخه مگه مثلا وقتی که میترسییم نمیگیم وای قلبم افتاد(از ترس )
ماجرا چیه
الان به جای درس خوندن نشسته م پا رادیو جوان دارم این موزیک ویدیو هارو میبینمآهنگای لعنتی مزاحمن همیشه، هر روزم تکراری میزاره ولی من باز هر روز میبینم 🥲
واقعا معتادم به موزیک ویدئوها و آهنگا ، اصلا نمیرسم درس بخونم ،هی میگم یکی دیگه ببینم میرم درس میخونم وای نمیرم[audio/mrttplLlaYGXtZySriVXuNer.mp3]
Nastaran Nastaran
توی این شکل مشکلات همیشه بحث عادت هاست. مغز همیشه به چیزی عادت میکنه که با کمترین انرژی بیشترین دوپامینو دریافت کنه. شما میتونی خودتو شبیه یه فرد دیابتی در نظر بگیری که به علت مصرف قند زیاد دیابت گرفته اما الان که متوجهش شده و در معرض نابودیه تغییر رویه میده و یه رژیم و سبک زندگی جدید رو شروع میکنه. به نظر من درمان موثر شما رژیم آهنگه و باید بهش متعهد باشین -
@n-n-good
یکی از راه حلایی که یوقت ی آهنگ پلی میشه تو ذهنت موقع درس خوندن و آزمون اینه که به آخر اون آهنگ فکر کنی!
دیگه پلی نمیشه چون مغز دوست داره زودتر برسه به آخرشمن خودم امتحان کردم جواب داد
@m-naghavi چه جالب مرسی
-
Nastaran Nastaran
توی این شکل مشکلات همیشه بحث عادت هاست. مغز همیشه به چیزی عادت میکنه که با کمترین انرژی بیشترین دوپامینو دریافت کنه. شما میتونی خودتو شبیه یه فرد دیابتی در نظر بگیری که به علت مصرف قند زیاد دیابت گرفته اما الان که متوجهش شده و در معرض نابودیه تغییر رویه میده و یه رژیم و سبک زندگی جدید رو شروع میکنه. به نظر من درمان موثر شما رژیم آهنگه و باید بهش متعهد باشینmehdi meh تعبیر جالبی بود