سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
سلام
خسته نباشید
من بعداز چندین سال دوری از درس میخوام مجددا کنکور بدم
مشاوره دارم
نمیتونم بگم صفرصفرم ولی زیاد هم فرقی با صفر ندارم
به جز مبحث تابع بقیه مباحث رو اصلا یک بار هم نخوندم و ...
نیاز به تکرار و .... که خودتون بهتر میدونید
ساعت مطالعه م هم اگر استرس نداشته باشم تا هشت ساعت میتونم بخونم اما مثل امروز از استرس فقط چهار ساعت خوندم
امشب بالاخره تصمیم گرفتم به مشاوره بگم این مورد رو
(شاید اگر یکسال پیش آروم و پیوسته درس میخوندم و استرس نداشتم امسال میتونستم به خودم امید صددرصد قبولی داشته باشم )
من امشب به مشاوره م گفتم اجازه بدید آروم و پیوسته بریم جلو که من استرس نگیرم اگر هم نشد حداقل سال بعد اینقدر عجله ای نخونده باشم یا اینقدر استرس بگیرم که نتونم بخونم
الان نظر و تجربه شمارو میخوام بدونم
(بماند که من افسردگی هم دارم و استرس زیاد کلا از همه زندگی عقبم میندازه)
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@تجربیا
@ریاضیا
از کجا بفهمم خوب درسو یاد گرفتم 😭😭
مثلا فردا چهارتا آزمون دارم و فقط فیزیک خوندم از صبح چون همش یه حسی دارم انگار بلد نیستم و وسواسم نمیذاره برم سمت عربی و ریاضی و...
سی و یک تست زدم و حدود دو تا رو غلط داشتم و همش میگم اگه معلم یه آزمونی بگیره مثل اون دوتا سوال و من غلط بنویسم چی
چطور ذهنمو از خودم مطمئن کنم؟
ازمون های آزمایشی
-
Sobhan.1999 گزینه دو نیس ک. قلمچی هردنبیلی پول میگیره
-
بابا اصلا سنجش از همه بهتره
-
تازه من یکی از آشناهامون زنجانه.با اون ک حرف میزدم میگف دوستش بدون پشتیبان ثبتنام کرده.دوستش میگفته برگه تعرفه رو یواشکی از لای برگه های میز برداشته وگرنه اصن به مردم نمیگن ک میتونین بدون پشتیبان هم بگیرین.میگف بدون پشتیبان تقریبا دویست تومن کمتر میشه هزینه!
والا منم ندیده بودم بشه پشتیبان نگرف.چون کاری ک نمیکنه فقط گیره! -
Sobhan.1999
اره خیلی تخفیف ناچیزه -
-
متاسفانه کتاب روباید خریداری کنی با هزار بد بختی وگفتن اینکه کتاب رو دارم بازم گفتن باید بخری خیلی بده
-
Sobhan.1999 در ازمون های آزمایشی گفته است:
Dr.Saraaa خوشبختم .
با ارزوی موفقیت برای شما و همه دوستانمتشکر؛شمام موفق باشید
-
خوب گزینه دو چی دربارش فکر کردید یکمی بهم مشاوره دربارش بدید نمیدونم خوبه یا بد
راسته میگن هم سطح کنکوره
البته درس خوندن ملاکه نه همش ازمون بدی -
rezazoghimoaser فک کنم آسونه ولی. البته دینیش یکم سخته. چن تا از دوستام که قلمچی خیلی تراز خوبی نداشتن آزمونای گزینه دو رفتن. و یه جورایی اعتماد به نفس کاذب گرفتن!! و کنکورشونو بد دادن .
این اطلاعاتی بود که من داشتم!!
میتونید سوالاشو دانلود کنید و حل کنید -
@zahra_asd
سلام ممنون اما من فکر کن مقلم چی اعتماد به نفس کاذب میده ازمون هاش سادس به جز دو سه تایی خیلی سخت باشه اما گزینه دو با این که کمه در حدکنکوره ولی نباید افراد نه با قلم چی و نه با گزینه دو اعتماد الکی به دست بیارن
فکر کنم هردو خوبن اما بسته به خود فرد داره چقدر رو درس مسلطه بالا 50 درصد مسلط بودن قلم چی و پایین هم گزینه دو البته شاید اشتباه بگم
نظرشما چیه؟ -
rezazoghimoaser نمیدونم والا
من یکی از دوستام 3000 شد میگف رتبه م مث آزمونای کانون شد
یکی دیگه هم ترازش 6800 بود رتبه600 شد
البته پارسالم داشتیم آزمونای آخر فقط ترازش 6000 شد و شد 800
بچه های گزینه 2 داشتیم ک ترازشون خوب بود ولی رتبه شون خوب نشد
امسال موندن پشت کنکور. من ک پارسال آزمونی شرکت نکردم
با وجود غیراستاندارد بودن بعضی سوالای قلمچی و هزینه زیادش به گزینه2 ترجیحش میدم
چون جامعه آماریشم بالاست.
سوالای زیست گزینه2 رو حل میکنم ولی خیلی ساده ن .به نظرم سطح قلمچی بالاتره.
البته قلمچی چون دوهفته یه باره برا من که پشت کنکوریم بهتره چون 2هفته یه باره. مدرسه که نمیرم وقتم آزاده -
مشکل اینجاست که خوبه فقط سر برنامه باشی و برنامه برای درس خوندن داشته باشی من رتبه 100 و 500 میشناسم که اصلا نمیدونستن قلم چی تو شهرشون هست یا گزینه یا سنجش اما مدیر برای درسخوندن داشتن تست رو خیلی سخت میزدن تا اینکه مدیر باهاشون درست کار کرد و خیلی بهتر از قبل شدن بدون رفتن به ازمون این رتبه ها رو اوردن
همچنین کسی که چند سال پیش شد رتبه 49 بدون ازمون برنامه درسی درستی داشت برنامه ریزماهری داشت فک نکنم فقط باید ازمون بدی بلکه باید درس خوندن وتست زدنتو هدف مند و درست کنی ما نیاز به مدیری داریم که مشاوره بده و یادمون بده نه پشتیبان قلم چی که فقط بگه درسخوندی یا نه و بیاد تست ازمون رو برات حل کنه من نمیدونم اما فکر نکنم خیلی خوب باشه اینکه فقط بدونی تست عالیه درس وتست زدن هدفمند خوبه
امیدوارم برسی کنید حرفامو و من نمیخوام بگم قلم بده یا خوبه یا گزینه دو کاری ندارم بهش اما باید درس و تست زیاد بزنیم.
اما امیدوارم حتما تو این راهی که پا گذاشتید پیروز و موفق شید. -
rezazoghimoaser بله دقیقا
کاملا موافقم...
ولی من پارسال آزمون نمیرفتم و سرجلسه کنکور هم خسته شدم
هم نتونستم زمانمو مدیریت کنم... برا همین امسال باید برم