دوره شروع از نو
-
سلام به آلایی ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و تو مسیر هدف هاتون در تلاش باشین
بچه ها چند روزی هست دوره مشاوره ای شروع از نو منتشر شده،
اگه هنوز ندیدی که حتما یه سر به این لینک بزنشروع از نو یک دوره مشاوره ای کاملا رایگان هست که قراره دیدمون رو نسبت به مسیر تغییر بده، و با یه استراتژی صحیح و درست برای آینده مون قدم برداریم
بچه هایی که شروع کردین و فیلم ها رو دیدین، نظرتون در مورد دوره رو برامون بنویسید
تا حالا کدوم جلسات باشگاه ذهن سازی و استراتژی 100 در 100 رو دیدی؟
ببینم تحول زمستانه تون شروع شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام به آلایی ها
اگه هنوز ندیدی که حتما یه سر به این لینک بزنشروع از نو یک دوره مشاوره ای کاملا رایگان هست که قراره دیدمون رو نسبت به مسیر تغییر بده، و با یه استراتژی صحیح و درست برای آینده مون قدم برداریم
بچه هایی که شروع کردین و فیلم ها رو دیدین، نظرتون در مورد دوره رو برامون بنویسید
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@m-an سلام خیییلییی دوره عالی ای هستش ولی ای کاش میشد دانلود کنی آخه آنلاین دیدن هییی قطع میشه
-
@m-an سلام خیییلییی دوره عالی ای هستش ولی ای کاش میشد دانلود کنی آخه آنلاین دیدن هییی قطع میشه
Marzieh Abouei
کدوم جلسات رو دیدی؟اگه سرعت اینترنت پایینه می تونی از لینک های زیر ببینی(کیفیت متوسط، حجم کمتری داره)
باشگاه ذهن سازی
استراتژی 100 در 100 -
سلام به آلایی ها
@دانش-آموزان-آلاء
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@m-an سلام من بە شخصە واقعا ازتون ممنونم
من دورە اقای پژوهان فر رو دیدم واقعا عالین خیلی رو من تاثیر گذاشتن ولی کاش می شد دانلود کرد
-
فوق حرفهای. تمام
-
Marzieh Abouei
کدوم جلسات رو دیدی؟اگه سرعت اینترنت پایینه می تونی از لینک های زیر ببینی(کیفیت متوسط، حجم کمتری داره)
باشگاه ذهن سازی
استراتژی 100 در 100@m-an
خیلی ممنون دنبالش بودم -
به شدت فوق العاده ، مشکلات درونیم رو تا حدودی با آقای پژوهان فر متوجه شدم و استراتژی های ۱۰۰ در ۱۰۰ رو هم تا الان تا پایان عمومی دیدم و نکته برداری کردم . انشاءالله بتونیم با این فیلمها یه %(#ff0000)[شروع از نو] داشته باشیم و مسیر رو با آگاهی بیشتر تا کنکور ادامه بدیم .
به امید موفقیت همه رفقای آلایی
ایشالا که این کنکور کنکور آخرتون باشه -
سلام
دوره خوبی بود
تنها مشکلش این بود که نمیشد دانلود کرد
ولی به هرحال خیلی ممنون -
@M-an برای ثبت نام شماره تلفن میخواد . من چه کنم ؟ با توجه به این که خط ایرانم خاموشه (از محصلین خارج از کشور هستم )
آیا برای ثبت نام میتونم خط اینجا ام رو بنویسم ؟ -
سلام وقتتون بخیر. خیلی ممنون ازتون
یه سوالی برام مطرح شد...
وقتی میگن تو بازه ی دوساعت مطالعه مثلا زیست همه ی کارایی که گفتن به علاوه تست رو باید انجام بدیم؟
چه قدرش باید صرف تست بشه؟ -
@M-an برای ثبت نام شماره تلفن میخواد . من چه کنم ؟ با توجه به این که خط ایرانم خاموشه (از محصلین خارج از کشور هستم )
آیا برای ثبت نام میتونم خط اینجا ام رو بنویسم ؟r sh
اگه تو سایت لاگین باشی، ثبت نام میشه خودش
از لینک های زیر هم می تونی ببینی -
حجمشون خیلی بالاسسسسسسست :|
-
حجمشون خیلی بالاسسسسسسست :|
مجتبی ازاد
خانم مدیر در پست زیر با حجم کمتری گذاشتنشون
https://forum.alaatv.com/post/2428120 -
مجتبی ازاد
خانم مدیر در پست زیر با حجم کمتری گذاشتنشون
https://forum.alaatv.com/post/2428120Hhh Hh دیدمشون .اریگاتو ^_^
-
Hhh Hh دیدمشون .اریگاتو ^_^
مجتبی ازاد
خواهش میکنم -
@m-an سلام من بە شخصە واقعا ازتون ممنونم
من دورە اقای پژوهان فر رو دیدم واقعا عالین خیلی رو من تاثیر گذاشتن ولی کاش می شد دانلود کرد
Rahman Zaheri با همین لینکایی که تو پیام قبلی دادن از داخل اپ میشه دانلود کرد
-
@M-an
سلام
جزوه های آقای صفری خیلی ناقصن
توی بعضی جاها میگه براتون آماده کردم و میره صفحه بعدش ولی توی جزوه خلاصه هم نیست -
Marzieh Abouei
باشگاه ذهن سازی
استراتژی 100 در 100@m-an اون نوقع که تو داشبورد ابریشم بود چند تاشو دیدم )استاد پژوهان فر( ولی الان دوروزه یه بیست دقیقه ایش ۱ ساعت ازمن تایم میگیره واقعا دلم نمیاد نبینم از یه طرف سرعت اینترنتم