یه سوال مزخرف
-
سلام سلام
یه سوال
چرا اینجا ، اول اومده بر حسب حد داشتن توی نقطه حساب کرده بعدش پیوستگی تو بازه رو حساب کرده
خب کلش رو باید یا بازه میرفت یا بر حسب نقاط
و یه چیز دیگه ، نقطه e که صن جزء دامنه نیستش. اصن نباید براش بحث بشه چون جزء دامنه نیستش
منطق این سوال رو فهمیدین بگین. ممنون
-
سلام سلام
یه سوال
چرا اینجا ، اول اومده بر حسب حد داشتن توی نقطه حساب کرده بعدش پیوستگی تو بازه رو حساب کرده
و یه چیز دیگه ، نقطه e که صن جزء دامنه نیستش. اصن نباید براش بحث بشه چون جزء دامنه نیستش
سلام / در مورد قسمت دوم سوالت
عاره ، بنظرم طراح اشتباه کرده
البته اینجوری سوالات یکم سلیقه ایه / ولی وقتی طراح تو صورت تست میگه « در دامنه خود » اکثر جاها e رو حساب نمیکننولی خب این قسمت تو جواب انتخاب گزینه مشکل درست نمیکنه چون ۵ تا که اصلنننن نیس
ولی اگه ۳حد ندار تو گزینه بود / گزینه درست اون میشد
-
سلام سلام
یه سوال
amirmohammad shakeri
سلام
دقت کن اول اومده دو سربازه رو بررسی کرده گفته چون همسایگی نداره مام اینو حسابش نمیکنیم پس حدم نداره
ولی برای اون نقاط توی بازه اونطوری حساب کرده -
amirmohammad shakeri
سلام
دقت کن اول اومده دو سربازه رو بررسی کرده گفته چون همسایگی نداره مام اینو حسابش نمیکنیم پس حدم نداره
ولی برای اون نقاط توی بازه اونطوری حساب کرده@F-Seif-0
باه باه چه عجب شما رو تو تاپیکای ریاضی دیدیم
ممنون. سوال غلطه. هم استاد ثابتی فتوا رو دادن هم یه دبیر دیگه. دیگه چک نکردم حذف کردنش یا نه
-
@F-Seif-0
ممنون. سوال غلطه. هم استاد ثابتی فتوا رو دادن هم یه دبیر دیگه. دیگه چک نکردم حذف کردنش یا نه
amirmohammad shakeri
سوال رو من نخوندم واقعیت فقط همون هایلایتت رو خوندم ببینم چیه قضیه
حالا ایا درمورد اینکه اخر نقاط دوسر بازه جز نقاط بحرانی هستن یا خیر هم فتوایی دادن؟! -
@F-Seif-0
amirmohammad shakeri اره الان نگا کردم قسمت اول سوالش غلطه :|
-
amirmohammad shakeri
سوال رو من نخوندم واقعیت فقط همون هایلایتت رو خوندم ببینم چیه قضیه
حالا ایا درمورد اینکه اخر نقاط دوسر بازه جز نقاط بحرانی هستن یا خیر هم فتوایی دادن؟!@F-Seif-0
اره. پارسال که گفته بودن هستش. با قطعیت هم تو جزوه نوشتن استاد که نقاط ابتدا و انتها بحرانی هستش
-
-
@F-Seif-0
اره. پارسال که گفته بودن هستش. با قطعیت هم تو جزوه نوشتن استاد که نقاط ابتدا و انتها بحرانی هستش
amirmohammad shakeri اها
چون من چندروز پیش تو یکی از کتابام که واسه 2 سال پیشه دیدم نوشته نیست
بعد اینجا یکی سوال پرسیده بود گفتم نیست بعد یکی از دوستان گفتن تغییر کرده هست
درکل ممنون