b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
سلام. برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی یک اتم مشخص که دارای جفت الکترون ناپیوندی هست، الکترون های ناپیوندی خود اون عنصر رو جز قلمرو حساب میکنیم؟
IMG_20240905_224327.jpg
برای مثال در این شکل، برای محاسبه تعداد قلمرو های الکترونی عنصر گوگرد، دو جفت الکترون ناپیوندی خود گوگرد رو جز قلمرو حساب نکرده.
@دهم @یازدهم @دوازدهم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟
-
shakibabesharati صقرتاصد اقاجانی فقط یکی هست اونم کامل نیست متاسفانه....یعنی بخش های الکتروشیمی واسیدوباز رو تدریس نکرده
-
adib در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
سلام ببخشید دی وی دی های صفرتاصد استاد اقاجانی هم موجود هست که خرید کنم بابا عالیییییییی هست بخدا خیلی حیف شد
دی وی دی؟؟؟؟؟
-
HossEin freedom در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
zhr در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
HossEin freedom هنوز پرداخت نکردم.ولی بله پی دی افو میگیرم.
پس پیش دانشگاهی رو نگیرید! همینی که توی سایت رایگان برا دانلود گذاشتن بهتر و کامل تره!
فقط دوم و سوم رو بگیرید. اینم کدهای تخفیفش
با تخفیف هردو PDF سال دوم و سومش باهم فکر کنم 21 تومن میشناین کد الان دیگه کار نمیکنه
ماله چندد وقت پیش هستن -
zzzaaa در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
این کد الان دیگه کار نمیکنه
ماله چندد وقت پیش هستناتفاقاً خودم 2 هفته پیش بود که از همین کد تخفیف ها استفاده کردم، درحالی که توی کانال تلگرام آقای آقاجانی این کدهای تخفیف چندین ماه قبلش گذاشته شده بودن!!
خوش شانس بودم که تخفیف برام اعمال شدالبته ناگفته نمونه اولش برا منم کادری تحت عنوان " وارد کردن کد تخفیف " روی صفحه نمیومد!! ولی من دیگه انقدر صفحه رو Refresh کردم و هر روز سر زدم تا اینکه 1-2 بعدش تونستم کد تخفیف رو وارد کنم
یجورایی شانسیه!میتونید بهشون ایمیل هم بزنید ها ! بگید که نمیتونم از کدهای تخفیف استفاده کنم، اونا راهنماییتون میکنن
shimi.aghajani@gmail.com -
دوستان حتما بیمه نامه هاشون رو هم تهیه کنید ( بیمه نامه اسید و باز و الکتر شیمی ) فعلا این دو فصل رو گذاشتن که فوق العادس
من دارمشون استاد گفتن که کپی نکنید وگرنه براتون میزاشتم -
Sobhan.1999 در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
دوستان حتما بیمه نامه هاشون رو هم تهیه کنید ( بیمه نامه اسید و باز و الکتر شیمی ) فعلا این دو فصل رو گذاشتن که فوق العادس
این بیمه نامه ها دقیقاً چی بیدَن؟ من واقعاً نمیدونم!
-
HossEin freedom بیمه نامه ها یه چکیده کامل کامل از فصله هر سر تیتر هم تست مروبوط خودش با جواب تشریحی استاد داره
میتونی هم به عنوان یه خلاصه نویسی کامل کامل ازش تو دو ران جمعبندی استفاده کنی تازه قراره امسال فصل های دیگه رو هم بزارن -
Sobhan.1999 در شیمی با آقای آقاجانی ادامه پیدا میکنه؟ گفته است:
خیلی هم خوب!
ممنون از توضیحاتِ جامعِ شما
-
HossEin freedom خواهش میکنم
وظیفه بود -
Sobhan.1999
ببخشید این بیمه نامه ها رو تو کانالشون گذاشتن؟ -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-