-
-
سلام دوستان
چرا گزینه ۴ نمیشه؟
۲۰۲۲۰۶۲۵_۲۲۰۵۰۹.jpg -
سلام دوستان
توی این جمله by یعنی چی؟
۲۰۲۲۰۶۲۵_۲۰۳۱۲۰.jpg -
سلام دوستان عزیز آلایی، حالتون خوش
لغات زبان انگلیسی همیشه مهمترین شاخصه برای تشخیص سطح تسلط داوطلبان بر زبان انگلیسی بوده و این موضوع خیلی برای کسانی که فقط زبان مدرسه رو بلدن و خارج از محیط دبیرستان آموزشی ندیدن تلخه، چرا که متونی که در کنکور برای ارزشیابی شما تنظیم میشه تعداد کلمات جدید و ناآشناش به قدریه که میتونه شما رو از زدن تست های مشکوک منصرف کنه یا سرعتتون رو شدیدا کاهش بده. دلیل وجود این لغات در متن های کنکور به علت وجود سیاستی شبیه سیاست های تافل و آیلتسه که میگه طراح با فرض اینکه دانش آموز میتونه از دل متن مفهوم رو درک کنه نیازی به دونستن معنی بعضی کلمات رو نداره و خب فرض درستی هم هست، ولی بیاید روراست باشیم چند درصد بچه های زبان آموخته آموزش پرورش میتونن به این مهارت دست پیدا کنن؟!
حالا راه حل چیه؟ راه حل یادگیری همون لغاته، شما اگر دایره لغاتتون رو افزایش بدید هم سرعت بیشتری در حل سوالات خواهید داشت و هم امنیت خاطر بیشتری در رابطه با سوالات مرتبط با لغات جدید دارید.
زبان انگلیسی زبانیه که بیشتر محوریتش بر روی تعداد محدودی از لغاتش میچرخه و شما به جای حفظ فرضا ۲۳۰ هزار لغت دیشکنری لانگمن، میتونید برای گرفتن بهترین نمرات آزمون ها با ۳۰۰۰ لغت آخر این دیکشنری کارتون رو راه بندازید یا با استفاده از ۵۰۴ واژه ضروری زبان مشکلتون رو حل کنید. من هم تصمیم دارم تو این راه کمکتون کنم و تا جایی که مشغله بهم اجازه بده براتون لغات مهم رو فلش کارت کنم. لغات مهم از منابع مذکور رو به همراه معنی فارسی، تعریف انگلیسی لانگمن، مثال با نماد EXA، کلمات مشابه (گنجینه یا thesaurus) با نماد THS و اصطلاحات رایج با نماد CLC براتون میذارم، باشد که مستمر باشه و مثل تاپیک های قدیمیم خاک نخوره ( SEPEHR ALIZADEH )و در آخر اگر ایرادی تو کارم دیدید خوشحال میشم باهام در میون بذارید که باقی دوستان دچار اشتباه نشن.
ساعت ۳:۳۰ صبح ۲۲ خرداد ۱۴۰۱
برو بریم برای اولین فلش کارت @دانش-آموزان-آلاء @ریاضیا @تجربیا @انسانیا -
من انگلیسی لغات بگی نگی بلدم از لغات چن تا سوال معمول میاد ک میشه راحت جواب داد
بعد الان بنظرتون میشه ریدینگ یا گرامر یاد گرفت؟ کدومش بهتره
@تجربیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 -
سلام دوستان
ممنون میشم جمله ای که زیرش خط کشیدم رو کلمه به کلمه معنی کنید
میخوام ببینم چطوری اون چندتا کلمه رو بهم ربط میدید
۲۰۲۲۰۶۲۱_۲۲۲۴۴۶.jpg
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام.
انواع فعل تو زبان انگلیسی ر نیفرستید؟
و حالت p.p
ممنون🌻🌻🌻🌻❤🍓
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @بچه-های-همخوانی -
سلام.
اون بخش از لیسنینگ که سوا میده باید جواب بدیم چیجوریه؟
جوابو خودمون بگیم یا خودش میگه😐@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء
-
FATEMEH VARAN در جملات مجهولی گفته است:
سلام
چه زمانی to be میشه am/is/are/was/were
و چه زمانی بعدشون being میاد؟
تفاوتش تو چیه؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاءسلام، گفتم یه تاپیک جداگانه برای قسمت اول سوالتون بزنم که به درد بقیه هم بخوره
یکم سوالتون نامشخصه ولی خب من برداشت خودم رو مینویسم، اگر منظورتون چیز دیگه ای بود بهم بگین.خب شما میخواید بدونید کجا ها am/is/are/was/were میاد که بنظرم بهتره بگید کجا ها نمیان! افعال to be دوجور مورد استفاده قرار میگرن، یا فعل کمکی ان (کمک جهت ساخت حال استمراری یا گذشته استمراری) یا فعل اصلی اسنادی، که دقیقا به معنی شدن، بودن، گشتن، گردیدن هستن ولی یجاهایی شکل am/is/are/was/were خودشون رو نشون نمیدن و با حالت be میان وسط
کاربردهای be (نه am/is/are/was/were و خود be):
-آوردن جمله فرعی با حرف ربط that
I want that he be a gentle man She wants that I be beaten It's important that this room be cleaned-جملات درخواست، دستور، دعوت، هشدار و توصیه
be humble be on time be calm be polite don't be late don't be excited-آینده افعال بودن،شدن،گشتن،گردیدن
I will be at the bus stop after half an hour she will be with me few minutes later-وجه تمنایی با may (در واقع تمنا، دعا، تمایل )
may this year be lucky for you may you be successful-infinitive (to+be)
you need to be healthy I hope to be as wise as you-let
let me be with you let her be the way she is-had better
You had better be in your limit You had better be normal-دقیقا بعد از افعال مدال
this job could be dangerous for you he might be in the room he should be at home he would be watching tv -
سلام
چه زمانی to be میشه am/is/are/was/were
و چه زمانی بعدشون being میاد؟
تفاوتش تو چیه؟
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء -
سلام .
فردا از این بخش چیجوری سوال میاد؟!!
فایل صوتی پخش میکنن؟😒😒😒😕@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @دانش-آموزان-آلاء @بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @تجربیا
-
-
-
سلام دوستان
کالوکیشنای زبان کجاست؟تو خود کتابه؟
یا کتابکاری داری؟
خلاصش اینکه از کجا بخونم
@دانش-آموزان-آلاء -
سلام دوستان چطور باید افعال غیر اسنادی رو تشخیص بدم؟
@همیار @راه-ابریشمی-ها-زبان -
-
سلام
لطفا بگین چرا 4 نیست؟
IMG_20220607_221153.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
سلام سئوال 26 رو میشه جوابشو بگید.
IMG_20220608_213126.jpg
1-Inspiration
2-demand
3-equivalent
4-respect -
-
سلام دوستان
یه مشکلی که هست اینه ک من توی ترجمه متن زبان یا حالا جملش معنی کلمه هارو میدونم اما نمیتونم اینارو به هم ربطشون بدم یعنی اگه بخوام همینجوری تک تکی کلمه هارو معنی کنم یه سری جاها جمله عجیب غریب میشه نمیفهمم چی میگه:/
یه سریا هم میگن وقتی معنی کلمه خارج کتابه ازش رد بشید ولی من اینکارو نمتونم بکنم کلا انگار جملم بهم میریزه:/
حس میکنم متن خوانی یه روتینی داره
مثلا اینکه to چجوری معنی شه "چه موقعی "که" بیاریم بین دوتا کلمه و ...
همین چیزای کوچیک که باعث معنی دار شدن جمله و اینا میشه
خلاااااصه اگه راهکاری دارید یا اگه دبیری متن خوانی کرده یا این موارد رو توضیح داده ممنون میشم بهم بگید🌸
رفع اشکال زبان
-
Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست آخرین ویرایش توسط انجام شده
F Seif 0 ۷ میشه یک
-
Zahra Hamrang منم
-
M Tg ن گفتن یک
-
-
Zahra Hamrang راه ابریشمی ها-عربی راه ابریشمی ها-شیمی راه ابریشمی ها-زیست آخرین ویرایش توسط انجام شده
خانومِ_دوست_داشتنی خدایا چی میشه یادم بمونه
هیچ وقت یاد نمیگیرم جای قیدارو -
گزینه 3
-
M Tg نه
یک:/ -
یکی وکب بذاره 10 تا
-
Marzieh Abouei این مسئله مهم تریه افرین
-
F Seif 0 ۱ ا لات قیده
-
-
Zahra Hamrang میشه یک
usually باید قبل فعل arrive بکار بره این بعدش داده -
-
Marzieh Abouei دستم قرمز شد
-
خانومِ_دوست_داشتنی صبر کن ۵ چی شد؟
-
بریم بعدی تا فاطمه بیاد
-
-
F Seif 0 چرا؟
-
M Tg در رفع اشکال زبان گفته است:
خانومِ_دوست_داشتنی در رفع اشکال زبان گفته است:
سئوال 6 بزنینچ کتابیه
usually باید قبل فعل arrive بکار بره این بعدش داده
-
-
-
M Tg همین ک فاطمه داد
قلمچی -
-
-
سئوال 6 بزنین -
sina bigdeli تاپیک میزنیم همه میگیم
-
F Seif 0 در رفع اشکال زبان گفته است:
توضیح:
news برخلاف شکل ظاهری و داشتن s غیرقابل شمارش است و نمیتونه با many یا few بکار بره و no هم معنی هیچ میده که بار منفی داره
پس گزینه 2 صحیح استاحسنت
-
توضیح:
news برخلاف شکل ظاهری و داشتن s غیرقابل شمارش است و نمیتونه با many یا few بکار بره و no هم معنی هیچ میده که بار منفی داره
پس گزینه 2 صحیح است -
Marzieh Abouei ولی جدا اگه تونستی لغت پرو ها رو ی تاپیک بزن بفرست یا همین جا بفرست
-
-
۵ میشه ۲
-
Marzieh Abouei عاشق استدلالتم
-
-
-
بعدی 2