رفع اشکال فصل6 زیست2
-
@felli بین یک و چهار مونده بودم که واسه چهار اینترفرون نوع یک رو میشه گف اگه سلولش الوده به ویروس بشه ترشح میکنه روش اثر میذاره
-
@f-seif-0 فاطمهههه
برداشت خودته یا کتاب؟؟
بخدا طبق شکل تو آنافاز کش میاد کشیده بیضی میشه
حالا فرق نداره یک باشه یا دوخانومِ_دوست_داشتنی در رفع اشکال فصل6 زیست2 گفته است:
@f-seif-0 فاطمهههه
برداشت خودته یا کتاب؟؟
بخدا طبق شکل تو آنافاز کش میاد کشیده بیضی میشه
حالا فرق نداره یک باشه یا دوقسم نخور :)
جواب کتابم همینه -
@f-seif-0 کی گفته فرق نمیکنن://
فاطمه چی میگیییییخانومِ_دوست_داشتنی :/
نرگس اروم باش
من کی گفتم فرق نمیکنه
توضیحش دادم گفتم خیلی باهم تفاوتی ندارم ایمنی وقتی فعال میشه بعدش میگیم ایمنی بدن فعاله
برو اب بزن به صورتت :/ -
خانومِ_دوست_داشتنی :| وات دویو سیینگ؟
کش میاد چیه؟
تو متافاز حداکثر میشه ینی جایی ک این اتفاق میوفته متافازه@f-seif-0

فاصله سانتریول تو 4 بیشتره یا 5؟؟ -
@felli گفتم ،فهمیدی؟
-
@f-seif-0

فاصله سانتریول تو 4 بیشتره یا 5؟؟خانومِ_دوست_داشتنی نرگس جواب کتابه :/
-
@f-seif-0

فاصله سانتریول تو 4 بیشتره یا 5؟؟خانومِ_دوست_داشتنی تو ۵
-
Marzieh Abouei من چشام ۵ رو میبینه ها بیشتر ها😂
-
موافقم با همتون♥😂
-
@f-seif-0

فاصله سانتریول تو 4 بیشتره یا 5؟؟خانومِ_دوست_داشتنی
انافاز ۵ -
@felli گفتم ،فهمیدی؟
Marzieh Abouei
یس
من حالا میفهمم چرا دانشمندای دوران ایوری قبول نمیکردن که دی ان ای ماده وراثتیه😂🙌
با اینکه زیست مولکولی سخت تر و مشکل تر بود
ولی پروتئین ها همه جا بودن__): -
Marzieh Abouei
یس
من حالا میفهمم چرا دانشمندای دوران ایوری قبول نمیکردن که دی ان ای ماده وراثتیه😂🙌
با اینکه زیست مولکولی سخت تر و مشکل تر بود
ولی پروتئین ها همه جا بودن__):@felli من خودمم یهو موندم چی شد که دیدم بلههههه این یارو همه جا هس🥲🤣تو توبدن هرچی گذاشتن جلوت بگو ارههه این پروتئین داره🤣یا تو ساختش نقش داره
-
@f-seif-0

فاصله سانتریول تو 4 بیشتره یا 5؟؟ -
خانومِ_دوست_داشتنی در رفع اشکال فصل6 زیست2 گفته است:
@f-seif-0 نگاههههههههه
اگه فعال نمیکنه چطوری خوبش میکنه؟؟
ایمنی فعال بخاطر لنفوسیت خاطره است!!
چون خاطره تولید نمیکنه میشه ایمنی غیرفعال!@f-seif-0 برو صفحه 75 رو نگاه کن
اینکه میگم فعال میکنه از خط آخر بند اول گرفته میشه ، زیر فعالیت 8 : گفته دستگاه ایمنی اونو از پا درمیاره ، یعنی دستگاه ایمنی فعال میشه!
و اینکه میگم ایمنی فعال نیست از همین صفحه و صفحه 73 برداشت کن که نوشته پادتن آماده رو میگن سرم پادزهر هم دارای پادتنه بعد صفحه 75 گفته ایمنی حاصل از سرم غیرفعاله چونکه یاخته خاطره نداریم و پادتنی هم تولید نشدهههههه -
بروبچ باید جمع کنیم بریم ی رفع اشکال دیگ😐😂
-
خانومِ_دوست_داشتنی :/
نرگس اروم باش
من کی گفتم فرق نمیکنه
توضیحش دادم گفتم خیلی باهم تفاوتی ندارم ایمنی وقتی فعال میشه بعدش میگیم ایمنی بدن فعاله
برو اب بزن به صورتت :/@f-seif-0 وویی ولش کن اصن://
-
@f-seif-0 برو صفحه 75 رو نگاه کن
اینکه میگم فعال میکنه از خط آخر بند اول گرفته میشه ، زیر فعالیت 8 : گفته دستگاه ایمنی اونو از پا درمیاره ، یعنی دستگاه ایمنی فعال میشه!
و اینکه میگم ایمنی فعال نیست از همین صفحه و صفحه 73 برداشت کن که نوشته پادتن آماده رو میگن سرم پادزهر هم دارای پادتنه بعد صفحه 75 گفته ایمنی حاصل از سرم غیرفعاله چونکه یاخته خاطره نداریم و پادتنی هم تولید نشدههههههخانومِ_دوست_داشتنی در رفع اشکال فصل6 زیست2 گفته است:
@f-seif-0 برو صفحه 75 رو نگاه کن
و اینکه میگم ایمنی فعال نیست از همین صفحه و صفحه 73 برداشت کن که نوشته پادتن آماده رو میگن سرم پادزهر هم دارای پادتنه بعد صفحه 75 گفته ایمنی حاصل از سرم غیرفعاله چونکه یاخته خاطره نداریم و پادتنی هم تولید نشدههههههنرگس من حوصله بحث ندارم
تو اینو بزن تو تستا بعدش غلط میشه خودت یادش میگیری چیکار کنم دیگه :/ -
خانومِ_دوست_داشتنی نرگس جواب کتابه :/
@f-seif-0 خب بگو برم بخونم اونجا رو