جریان لحظه ای
-
سلام دوستان وقتتون بخیر وقتی یه نمودار بده بگه جریان در لحظهی فلان رو به دست بیارید دقیقا چه عددی باید جاگذاری کنیم؟
الان این تستو ببینین
سوال شماره ۱۲ -
مثلا قسمت الف گفته که در بازه زمانی صفرتا۴ هشت میشه نه در اون لحظه. خوب پس در لحظه چجوری میشه؟
-
Mehrsa 14
من ۱۲ رو حلیدم
اوکی ۱۳ رو حالا میبینم
فقط توی نمودار سوال ۱۳ روی محور q عددی نیس؟ -
Sara_R
آره دقیقا
میدونی فکر کنم یه قاعده هایی هست تو کتابا هم لحاظش میکنن مثل الان تستای همین که کتابه
مثلا جریان در لحظه فلان
با جریان در ثانیه فلان یا در بازه فلان
فرق داره اون عددی که باید بذاریم خوب بعد وقتی لحظه باشه چی باید بذاریم؟ اگه همون عددو بذاریم که دیگه بازه میشه مثل این سواله -
Sara_R
عه دلتاq بشه چه فرقی داره؟ البته میدونم دلتا برای تغییراته هاولی کلا تو کدوم گزینه نقشش پررنگ تره؟
Mehrsa 14 ببین من یه چیزی ک حس میکنم اینکه
اینجا بار اولیه رو نداری
خود تغییرات بار رو داری
یعنی از لحظه صفر تا چهار ۸ میکرو کولن بار میگذرهمیدونی اگه نمودار q بود اونوقت بار لحظه صفر و لحظه ۴ رو داشتی
که بار توی لحظه صفر میشد ۰
توی لحظه ۴ میشد ۸
پس تغییرات ۸ میبوداما توی اینجا ک دلتا q داره
میتونسته مثلا بار توی لحظه صفر ۸ میبوده توی لحظه چهار ،۱۶ میبودهاینجوری اختلاف هم میشه ۸
خودم نفهمیدم چی گفتم
-
Mehrsa 14 ببین من یه چیزی ک حس میکنم اینکه
اینجا بار اولیه رو نداری
خود تغییرات بار رو داری
یعنی از لحظه صفر تا چهار ۸ میکرو کولن بار میگذرهمیدونی اگه نمودار q بود اونوقت بار لحظه صفر و لحظه ۴ رو داشتی
که بار توی لحظه صفر میشد ۰
توی لحظه ۴ میشد ۸
پس تغییرات ۸ میبوداما توی اینجا ک دلتا q داره
میتونسته مثلا بار توی لحظه صفر ۸ میبوده توی لحظه چهار ،۱۶ میبودهاینجوری اختلاف هم میشه ۸
خودم نفهمیدم چی گفتم
Sara_R
آهااا خیلییی مرسیی من فهمیدم چی گفتی خیلی هم خوب گفتی
پس تو این سوال به خصوص که در اون لحظه رو نداده انگار خودش یه راهنماییه که نمیشه حساب کرد.
سارا اگه میداد به نظرت چی باید میذاشتیم؟ جای لحظه ای. مثلا اگر در لحظه دو رو میخواست همون ۲ رو میذاشتیم و q رو نه deltaq رو؟
پ.ن.قشنگ معلومه حوصله نداشتم کیبوردو فارسی کنم -
Sara_R
آهااا خیلییی مرسیی من فهمیدم چی گفتی خیلی هم خوب گفتی
پس تو این سوال به خصوص که در اون لحظه رو نداده انگار خودش یه راهنماییه که نمیشه حساب کرد.
سارا اگه میداد به نظرت چی باید میذاشتیم؟ جای لحظه ای. مثلا اگر در لحظه دو رو میخواست همون ۲ رو میذاشتیم و q رو نه deltaq رو؟
پ.ن.قشنگ معلومه حوصله نداشتم کیبوردو فارسی کنم -
Mehrsa 14 خب خداروشکر که متوجه شدی
ببخشید من دیگه بعدش نت دسترسی نداشتم
نمدونم درست منظورتو فهمیدم یا ن
الان بار گذرنده توی لحظه ۲ میخواست باید چ میکردیم؟Sara_R
نه بابا این چه حرفیه🥰
آره متوجه شدم. الان میدونی فکر کنم چون دلتای بار رو داده به قول تو نمیشه لحظه ای حساب کرد اصلا.
شکم فقط اینجاشه که اگه خود بار داده بود مثلا در لحظه ۲ میخواست به قول تو باید همون دو رو میذاشتیم؟
فکر کنم آره چون در اون صورت میشدq/t نه؟ -
Sara_R
نه بابا این چه حرفیه🥰
آره متوجه شدم. الان میدونی فکر کنم چون دلتای بار رو داده به قول تو نمیشه لحظه ای حساب کرد اصلا.
شکم فقط اینجاشه که اگه خود بار داده بود مثلا در لحظه ۲ میخواست به قول تو باید همون دو رو میذاشتیم؟
فکر کنم آره چون در اون صورت میشدq/t نه؟