-
سلام بچه ها خوبین؟
من جدیدا به یه مشکل مسخره برخوردم که هرکاری میکنم حل نمیشه
صبحا گوشیمو میزارم رو ساعت ۴ تا ۵ صبح و از تختم خیلی دورش میکنم که بیدار شم حتما ولی همین که زنگ میخوره خاموشش میکنم و میگیرم میخابم تاااا ساعت ۸ هرکاری میکنم نمیدونم چطور حلش کنم بعد که از خواب دیر بیدار میشم خیلی بیحالم و اصلااا حوصله درس خوندن ندارم تا ساعت ۲ ظهراز وقتی امتحانای دی شروع شدهه تا الان اینطوریم
میشه لطفا اگ میدونین راهشو بهم بگید؟
خیلی دارم اذیت میشم🥺@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@بچه-های-ریاضی-راه-ابریشم
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی -
سلام بچه ها خوبین؟
صبحا گوشیمو میزارم رو ساعت ۴ تا ۵ صبح و از تختم خیلی دورش میکنم که بیدار شم حتما ولی همین که زنگ میخوره خاموشش میکنم و میگیرم میخابم تاااا ساعت ۸ هرکاری میکنم نمیدونم چطور حلش کنم بعد که از خواب دیر بیدار میشم خیلی بیحالم و اصلااا حوصله درس خوندن ندارم تا ساعت ۲ ظهراز وقتی امتحانای دی شروع شدهه تا الان اینطوریم
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara rezaee 0
به نیت نماز گوشیتو بذار رو ساعت
بعد نماز دیگه خوابت نمیبره -
Sara rezaee 0
به نیت نماز گوشیتو بذار رو ساعت
بعد نماز دیگه خوابت نمیبرهazizian sarchogha نمیشه واقعا امتحان کردم
-
سلام بچه ها خوبین؟
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۸:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara rezaee 0 منم همین مشکلو دارم
-
سلام بچه ها خوبین؟
@بچه-های-همخوانینوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهSara rezaee 0 منم همینطورم
گوشیو گذاشتم تو اتاق درو قفل کردم حتی کلید رو هم گذاشتم زیر فرش
ولی باز چش وا کردم ساعت نه بود -
Sara rezaee 0 منم همینطورم
گوشیو گذاشتم تو اتاق درو قفل کردم حتی کلید رو هم گذاشتم زیر فرش
ولی باز چش وا کردم ساعت نه بودنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
azizian sarchogha کلافه شدم، راه حلی هم به ذهنم نمیرسه
-
azizian sarchogha کلافه شدم، راه حلی هم به ذهنم نمیرسه
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعباس زنگارکی
چی بگم والا
بگید ب یکی از اعضای خانواده ب زور بیدارتون کنه -
عباس زنگارکی
چی بگم والا
بگید ب یکی از اعضای خانواده ب زور بیدارتون کنهنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهazizian sarchogha گفتم، اما فکر میکنن بهونهس واسه اینکه درس نخونم
-
azizian sarchogha گفتم، اما فکر میکنن بهونهس واسه اینکه درس نخونم
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۹:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعباس زنگارکی
اگه چندبار بیدارتون کنن و واقعا بلند شید باور میکنن تصمیمتون جدیه -
سلام.
می تونین از برنامه آلارمی برای گوشی استفاده کنید که قابلیت های مختلفی برای بیدار کردن داره.
یکی از اونا که بیشتر ازش خوشم اینکه برای خاموش شدن آلارم باید یه عکس مث عکسی که قبلا به برنامه دادی بگیری.
اینطوری می تونی عکس جمع شده تخت رو بزاری که وقتی بیداری شدی اولین کاری که می کنی جمع کردن تخته و خواب از سرت می پره. -
سلام.
می تونین از برنامه آلارمی برای گوشی استفاده کنید که قابلیت های مختلفی برای بیدار کردن داره.
یکی از اونا که بیشتر ازش خوشم اینکه برای خاموش شدن آلارم باید یه عکس مث عکسی که قبلا به برنامه دادی بگیری.
اینطوری می تونی عکس جمع شده تخت رو بزاری که وقتی بیداری شدی اولین کاری که می کنی جمع کردن تخته و خواب از سرت می پره.نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadreza hatami اسمشو لطف میکنی
-
عباس زنگارکی
اگه چندبار بیدارتون کنن و واقعا بلند شید باور میکنن تصمیمتون جدیهنوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهazizian sarchogha از مهر امساله بیدار میشم اما نمیخوان بفهمن
-
mohammadreza hatami اسمشو لطف میکنی
عباس زنگارکی گفتم که آلارمی Alarmy
-
سلام.
اینطوری می تونی عکس جمع شده تخت رو بزاری که وقتی بیداری شدی اولین کاری که می کنی جمع کردن تخته و خواب از سرت می پره.mohammadreza hatami در صبح گفته است:
یکی از اونا که بیشتر ازش خوشم اینکه برای خاموش شدن آلارم باید یه
. -
عباس زنگارکی گفتم که آلارمی Alarmy
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohammadreza hatami اها ببخشید، ممنون
-
mohammadreza hatami اها ببخشید، ممنون
عباس زنگارکی ممنون میشم پست رو لایک کنین تا اعتبارم افزایش پیدا کنه.
-
عباس زنگارکی ممنون میشم پست رو لایک کنین تا اعتبارم افزایش پیدا کنه.
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۲:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده@mohammadreza-hatamiچشم
-
سلام بچه ها خوبین؟
@بچه-های-همخوانیSara rezaee 0
منم جدیدا اینطوری شدم🥺🥺🥺🥺
خیلی ناراحتم از این موضوع -
azizian sarchogha از مهر امساله بیدار میشم اما نمیخوان بفهمن
نوشتهشده در ۲۱ بهمن ۱۴۰۰، ۱۳:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده