اعتیاد به موسیقی و MV
-
خانومِ_دوست_داشتنی
تفریحم شامل دور دور و خریدو دید بازدید از اقوام محترم
همین...@Alzahra-Daftar آها
مرسی ازت -
Konkur Hero نه هیچ افزونه ای ندارم جز پومودورو
آره ، اونم یه مشکل دیگس ://
زیاد باهاشون صحبت میکنم ://خانومِ_دوست_داشتنی خب پس شما کلا زیاده روی میکنید
بهترین راه کار روی مغزتونه -
خانومِ_دوست_داشتنی خب پس شما کلا زیاده روی میکنید
بهترین راه کار روی مغزتونهKonkur Hero منظورم اینه شما قبل دیدن ویدیو مطمئنید که بیش از حد مجاز میبینید؟
-
@Alzahra-Daftar آها
مرسی ازتخانومِ_دوست_داشتنی
خواهش
ولی یه پیشنهاد من این طوریم که از یه فروشگاه لباسی خیلی خوشم میاد خیلی جینگول بنگول داره هروقت میرم اونجا کلی روحم شاد میشه حتی اگه چیزی نخرم ... -
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش
ولی یه پیشنهاد من این طوریم که از یه فروشگاه لباسی خیلی خوشم میاد خیلی جینگول بنگول داره هروقت میرم اونجا کلی روحم شاد میشه حتی اگه چیزی نخرم ... -
راه چاره
تحویل موبایل به مامان
تحویل اخر شب -
خانومِ_دوست_داشتنی خب پس شما کلا زیاده روی میکنید
بهترین راه کار روی مغزتونهبهترین راه کار روی مغزتونه
خب چطوری؟ گوش دادن به موسیقی کار فوق العاده لذت بخشیه واسم!
همینطور بهترین راه واسه اتلاف وقت بطور ناخواسته! -
Konkur Hero منظورم اینه شما قبل دیدن ویدیو مطمئنید که بیش از حد مجاز میبینید؟
Konkur Hero آره مطمئنم.
-
خانومِ_دوست_داشتنی
خواهش
ولی یه پیشنهاد من این طوریم که از یه فروشگاه لباسی خیلی خوشم میاد خیلی جینگول بنگول داره هروقت میرم اونجا کلی روحم شاد میشه حتی اگه چیزی نخرم ...@Alzahra-Daftar نه من نخرم افسرده میشم
هر سر به این بهونه بیرون رفتم ، با جیب خالی برگشتم خونه!
ایطنوری ورشکست میشم -
راه چاره
تحویل موبایل به مامان
تحویل اخر شبپرسپولیس پادشاه من از گوشیم در روز شاااید 5 دقیقه استفاده کنم!!
حتی شده استفاده ای نداشتم!
گفتم که ، با کامپیوتر کار میکنم. -
@Alzahra-Daftar نه من نخرم افسرده میشم
هر سر به این بهونه بیرون رفتم ، با جیب خالی برگشتم خونه!
ایطنوری ورشکست میشم -
بهترین راه کار روی مغزتونه
خب چطوری؟ گوش دادن به موسیقی کار فوق العاده لذت بخشیه واسم!
همینطور بهترین راه واسه اتلاف وقت بطور ناخواسته!خانومِ_دوست_داشتنی خواهر برادر کوچیکتر دارید ؟
-
خانومِ_دوست_داشتنی خواهر برادر کوچیکتر دارید ؟
Konkur Hero بله
میشه لطفا نظرتون رو کامل توضیح بدین ، خیلی کامنت تو کامنت شد!!
پیوی هم نمیشه رفت چون ممکنه کامنتا و نظرای ما برای بقیه هم مفید باشه! -
سلام
راستش من خیلی زیاد موسیقی گوش میدم ، طوری که بین درسم باید برم یوتیوب و موزیک پلی کنم و حتما موزیک ویدئوش رو ببینم
کسی با شرایط من اینطوری بوده که الان به عبارتی ترک کرده باشه؟؟
این موضوع خیلی زیاد به درسم آسیب نمیزنه ( نمیگم اصلا چونکه بعضی وقتا انقدر درگیر موزیک گوش دادن میشم که زمانو فراموش میکنم. )
و یه چیز دیگه اینکه من ادیت ویدئوها رو هم انجام میدم ، یعنی هربار بعد از دیدن فیلم انگار یه چیزی مجبورم میکنه برم ادیتش کنم
نمیدونم چطوری اینا رو کم کنم یا از بین ببرم!
اگه راه حلی دارین بگین
@دانش-آموزان-آلاءخانومِ_دوست_داشتنی سلام خدمت شما
شما عینهو منین
گلم دقت کن که فقط ی راه داره که اونم روزای اولش یکم درد داره
کلاااااا هرچی پیام رسان داری از تو گوشیت پاکشون کن!!!فورا همین الان
هرچی نرم افزار ادیت و... اینا داری پاک کن اولش واقعا سخته بعدش کم کم ...اینقدر اروم میشی که نگو و نپرس
منم درست مثل تو عاشق موسیقی ام.اما الان بیشتر ترجیح میدم وقتمو صرف خوندن درسام کنم،تا نتیجه ی دلخواهمو بگیرم.
بعدشم اگه خواستی میتونی به جای حسابای خودت از گوشی مامانت یا بابات استفاده کنی.و یک راه دیگه هم هس که بنظرم جواب میده اما نه مثل اون اولی. میتونی هم صبانت بگیری.که فقط صب به نت دسترسی داشته باشی.ولی به نظر من کلا هرچی داری پاک کنی بهتره.بعد کنکور دوباره برگرد به دنیای مجازیت و.اگه هم طاقت نیاوردی فوقش هفته ای یک بار فقط ۱ساعت بری اهنگ دان کنی.و دیگه اگه وضعیتت خیلی بحرانی بود،براخودت تنبیه تعیین کن.تامام. -
@Alzahra-Daftar بو لاکت تا اینجا اومد
جالب است
-
خانومِ_دوست_داشتنی سلام خدمت شما
شما عینهو منین
گلم دقت کن که فقط ی راه داره که اونم روزای اولش یکم درد داره
کلاااااا هرچی پیام رسان داری از تو گوشیت پاکشون کن!!!فورا همین الان
هرچی نرم افزار ادیت و... اینا داری پاک کن اولش واقعا سخته بعدش کم کم ...اینقدر اروم میشی که نگو و نپرس
منم درست مثل تو عاشق موسیقی ام.اما الان بیشتر ترجیح میدم وقتمو صرف خوندن درسام کنم،تا نتیجه ی دلخواهمو بگیرم.
بعدشم اگه خواستی میتونی به جای حسابای خودت از گوشی مامانت یا بابات استفاده کنی.و یک راه دیگه هم هس که بنظرم جواب میده اما نه مثل اون اولی. میتونی هم صبانت بگیری.که فقط صب به نت دسترسی داشته باشی.ولی به نظر من کلا هرچی داری پاک کنی بهتره.بعد کنکور دوباره برگرد به دنیای مجازیت و.اگه هم طاقت نیاوردی فوقش هفته ای یک بار فقط ۱ساعت بری اهنگ دان کنی.و دیگه اگه وضعیتت خیلی بحرانی بود،براخودت تنبیه تعیین کن.تامام.مهدیه رجبی خیلی ممنونم از نظر کاملت
فعلا یه سری کارا کردم براش:))
ان شاءلله دووم بیارم -
مهدیه رجبی خیلی ممنونم از نظر کاملت
فعلا یه سری کارا کردم براش:))
ان شاءلله دووم بیارمخانومِ_دوست_داشتنی موفق باشی