دارینه ای و ماکروفاژ
-
مگه منظورش دارینه ای و ماکروفاژ نیست؟چرا نمیتونن خارج خون فعالیت کنن؟! -
مگه منظورش دارینه ای و ماکروفاژ نیست؟چرا نمیتونن خارج خون فعالیت کنن؟!Marzieh Abouei جواش چهاره؟؟
-
Marzieh Abouei جواش چهاره؟؟
-
Marzieh Abouei خب من دلیل اصلی رد سه رو نمیدونم ولی از درست بودن چهار مطمئن بودم://
اما کلا از گزاره اش مشخصه یه اشکالی داره ://
اینا کلا فعالیتشون خارج از خونِ ، طوری گفته میتوانند خارج از خون فعالیت کنن ، انگار مثلا توی خون هم میشه!! -
Marzieh Abouei خب من دلیل اصلی رد سه رو نمیدونم ولی از درست بودن چهار مطمئن بودم://
اما کلا از گزاره اش مشخصه یه اشکالی داره ://
اینا کلا فعالیتشون خارج از خونِ ، طوری گفته میتوانند خارج از خون فعالیت کنن ، انگار مثلا توی خون هم میشه!!خانومِ_دوست_داشتنی بعید نی از طراحه که اینجوری داده باشه
-
خانومِ_دوست_داشتنی بعید نی از طراحه که اینجوری داده باشه
Marzieh Abouei نمیدونم
پاسخ نامه داری؟؟
میفرستی؟
شاید از اون تونستم بفهمم! -
Marzieh Abouei نمیدونم
پاسخ نامه داری؟؟
میفرستی؟
شاید از اون تونستم بفهمم!خانومِ_دوست_داشتنی اخه این سوال قلم بود پاسخنامه هاشونم که دیگه اصلا گل گلااااببب
-
خانومِ_دوست_داشتنی اخه این سوال قلم بود پاسخنامه هاشونم که دیگه اصلا گل گلااااببب
Marzieh Abouei آها
آره کانون خیلی تو پاسخنامه دادن کم لطفی میکنه ://
به هرحال اگه پیدا کردی بذارش! -
Marzieh Abouei آها
آره کانون خیلی تو پاسخنامه دادن کم لطفی میکنه ://
به هرحال اگه پیدا کردی بذارش!خانومِ_دوست_داشتنی استاد به این خوبی الان میان ناصرشو دیوایس میکنن واسمون پاسخنامه نمیخوایم دیگه
-
خانومِ_دوست_داشتنی استاد به این خوبی الان میان ناصرشو دیوایس میکنن واسمون پاسخنامه نمیخوایم دیگه
-
خانومِ_دوست_داشتنی این جمله استاد موقاری هه
ینیوحلش میکنن دل و رودشو میریزن بیرون
-
خانومِ_دوست_داشتنی این جمله استاد موقاری هه
ینیوحلش میکنن دل و رودشو میریزن بیرون
Marzieh Abouei آها
-
Marzieh Abouei گلبول های سفید خونی که مواد دفاعی زیادی حمل نمیکنن مگه نوتروفیل نیست؟
مگه منظور سئوال فقط دارینه ای و ماکروفاژ نیست؟
پس چرا غلطه -
Marzieh Abouei گلبول های سفید خونی که مواد دفاعی زیادی حمل نمیکنن مگه نوتروفیل نیست؟
مگه منظور سئوال فقط دارینه ای و ماکروفاژ نیست؟
پس چرا غلطه@Mr-Wick والا سوال ماهم همینه از کدوم طرف غلطش کرده
-
@Mr-Wick والا سوال ماهم همینه از کدوم طرف غلطش کرده
این پست پاک شده! -
مگه منظورش دارینه ای و ماکروفاژ نیست؟چرا نمیتونن خارج خون فعالیت کنن؟!Marzieh Abouei آها گرفتم فک کنم!
ببینیند گفته همه یاخته های ایمنی که در بخش هایی از بدن با محیط بیرون در ارتباط است ینی همه یاخته هایی که توانایی دیاپدز دارن درسته؟ -
Marzieh Abouei آها گرفتم فک کنم!
ببینیند گفته همه یاخته های ایمنی که در بخش هایی از بدن با محیط بیرون در ارتباط است ینی همه یاخته هایی که توانایی دیاپدز دارن درسته؟@Mr-Wick این کد رو متن کتاب به ماستوسیت و دارینه ای انداخته
-
@Mr-Wick این کد رو متن کتاب به ماستوسیت و دارینه ای انداخته
Marzieh Abouei اره ماستوسیت و دارینه ایه...
جفتشونم که یاخته ی بافتی هستن
مشکل سه واقعا چیه؟!من شبو نمیتونم بخوابم اگه این حل نشه -
Marzieh Abouei اره ماستوسیت و دارینه ایه...
جفتشونم که یاخته ی بافتی هستن
مشکل سه واقعا چیه؟!من شبو نمیتونم بخوابم اگه این حل نشه@Mr-Wick mehranmirzaei استاد بزارین راحت بخوابه
-
@Mr-Wick mehranmirzaei استاد بزارین راحت بخوابه
Marzieh Abouei ولی فک کنم میتوانند خراب کرده باشه وگرنه هیچ چیش نیس این گزینه سه