Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۱-۰۴-۵۶-۹۶۹_com.android.chrome.jpg
به این توجه کنید
Screenshot_۲۰۲۴-۱۱-۲۷-۲۲-۰۶-۵۴-۷۲۵_com.android.chrome.jpg
حالا به این توجه کنید
خبببببببب
مثلا میگه اسید پالمیتولئیک
امگا 7
∆^۹ : ۱ : ۱۶
دلتا رو متوجه نمیشم
دلتا میشه پیوند دوگانه دیگه ؟
یعنی بین کربن شماره ۹ و ۱۰ یک عدد پیوند دوگانه داریم 🤌
ولی از کجا شروع کنم بشمارم
این ویدیو رو که دیدم گیج شدم
از انتهای متیل باید بشماریم ؟
مثلا بگم 16,15,14,13,12,11,10 تا وقتی برسم به ۱۰ ؟؟؟؟
میشه لطفا این ویدیو رو دقیقه ۹ تا ۱۰ رو ببینید توضیح بدید واقعا گیج شدم
https://www.aparat.com/v/c318g27
زهرا بنده خدا 2
Succinate
@سینا-0
_ Reza _
Maaah
Blue28
b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
ظرفیت گرمایی و گرمای ویژه
-
سلااااممم
ممنون میشم بهم کمک کنین:)
میگن که ظرفیت گرمایی ویژه مستقل از مقدار مادست و شدتی هست
و گرمای ویژه مقداری و به مقدار ماده بستگی داره
اما گرمای ویژه توی فرمول جرم داره اما ظرفیت گرمایی نداره
و از جای دیگه هم توی یه سوال گفته که با جرم های برابر و نابرابر هر چه ظرفیت گرمایی بیشتر باشه افزایش دما کمتره
کم بودن افزایش دما رو خب میفهمم اما وقتی که میگن ظرفیت گرمایی ویژه مستقل از مقدار مادست چرا گرمای ویژه نمیشه جوابش
@یازدهم تجربی -
@دختر-بهار
دستت درد نکنه
ببین راستش فعلا تا اینجا تحلیلی که خودم داشتم اینه که که اگر قرار بود گزینه ۳ رو بررسی کنیم غلطه چون چه جرم دوتا ماده برابر باشه چه نه الزاما اونی که ظرفیت گرمایی ویژش بیشتره دماش کمتر بالا نمیرفت
مثال بزنم...مثلا یه ماده که گرمای ویژش از اون یکی بیشتره ولی حساب کنیم جرم یکی قدر دریا یکی کوچولو باشه خوب قطعا پس اون یکی دماش کمتر بالا نمیره
این نظر منه حالا صبر کنین میخوایین ببینین بقیه نظری ندارن. خودمم سعی میکنم بعد از ظهر روش بیشتر فکر کنم -
@دختر-بهار
سلام عزیزم راستش مطمئن نیستم درست فهمیدم سوال رو یا نه و اینکه اون شدتی گفتی چیه؟
خوب حالا من میگم امیدوارم جواب توش باشه:
خوب ظرفیت گرمایی به نوع ماده و جرم بستگی داره یعنی هرچی جرم بیشتر شه خوب ظرفیت گرمایی هم بیشتر میشه افزایش دما اون ماده هم سختتر
و چون هر جرمی از یه ماده یه ظرفیت گرمایی خاصی داره خوب ما چجوری مسئله حل کنیم؟
به خاطر همین اومدن گرمای ویژه مطرح کردن که گرمای لازم برای افزایش دمای یک گرم از اون مادس پس واسه همه یک گرمه و ب جرم وابسته نیست. -
@دختر-بهار
آها اگه منظورت Q=mcdeltateta هست. این فرمول ظرفیت گرمایی ویژه نیست
فرمولC=m.c رو در نظر بگیر این مال ظرفیت گرماییه و خوب مثلا ما ظرفیت یک گرم که همون گرمای ویژس رو در گرم ماده ضرب میکنیم مال کلش به دست بیاد
اگر منظورت اینهc=C/m که من خودم راستش همیشه با این دید نگاش کردم که در واقع انگار c=m.c/m هست و هدف از اینکه تو واحدش گرم داره اینه که ما در واحد یک گرم میخواهیم ظرفیتو بدونیم.
مثلا شما هزار گرم آب داشته باش یا ده گرم ظرفیت گرماییشون متفاوته ولی برای هردو گرمای ویژه یکسانه -
Mehrsa 14 سلام
صبحتون بخیر
خب برای کلش به دست بیاد ولی مگه نمیگن که ظرفیت گرمایی ویژه آب یکسانه؟؟؟!
پس توی سوال گفته که در جرم های برابر یا نابرابر ظرفیت گرمایی
اما مگه نباید میگفت بجای ظرفیت گرمایی گرمای ویژه -
علیرضا تمدنی در هرچی تو دلته بریز بیرون 5 گفته است:
@دختر-بهار
سلام
ببخشید اون سوال از گرما که پرسیدید خلاصش رو میشه بگید
من چند بار خوندم متوجه نشدم
گفتم شاید بتونم کمکتون کنم...منظورم اینه که چرا وقتی برای ظرفیت گرمایی که مقداری هست وابسته به مقدار مادست چرا توی فرمولش جرم نداره و هیچ ارتباطی نداده به جرم و سوالی که فرستادم پایین چرا ظرفیت گرمایی گفته وقتی که ظرفیت گرمایی میشه و گرمای ویژه نمیشه وقتی که گرمای ویژه مستقله از جرم
-
@دختر-بهار
راجع به سوال اولتون
خب گرمای ویژه ضربدر جرم میشه ظرفیت گرمایی...چرا میگید تو فرمولش جرم نداره؟ -
علیرضا تمدنی ظرفیت گرمایی نداره
-
@دختر-بهار
دستت درد نکنه
ببین راستش فعلا تا اینجا تحلیلی که خودم داشتم اینه که که اگر قرار بود گزینه ۳ رو بررسی کنیم غلطه چون چه جرم دوتا ماده برابر باشه چه نه الزاما اونی که ظرفیت گرمایی ویژش بیشتره دماش کمتر بالا نمیرفت
مثال بزنم...مثلا یه ماده که گرمای ویژش از اون یکی بیشتره ولی حساب کنیم جرم یکی قدر دریا یکی کوچولو باشه خوب قطعا پس اون یکی دماش کمتر بالا نمیره
این نظر منه حالا صبر کنین میخوایین ببینین بقیه نظری ندارن. خودمم سعی میکنم بعد از ظهر روش بیشتر فکر کنم -
Mehrsa 14 هر دوتاش آخه بیشتر باشه تغییر دما کمتر خواهد بود اونو خب قبولمه هر دوتاش رابطه وارونه داره با تغییر دما
اما جرم های برابر یا نابرابر بنظرم فقط برای گرماب ویژه میشه گفت که مستقل از جرمه نه ظرفیت گرمایی -
@دختر-بهار
بهار جان خوب نتیجه همه فکرام این شد:)
وقتی دوتا ماده داریم....مثلا روغن و آب مثال خود کتاب در جرم برابر هر کدوم ظرفیت گرماییش بیشتره(چون ظرفیت گرمایی خودش ضرب گرمای ویژه در جرمه) دماش کمتر بالا میره. حالا در جرم نابرابر بازم اونی که ظرفیت گرمایی اش بیشتره کمتر بالا میره دماش
ولی واسه ظرفیت گرمایی ویژه در جرم برابره خوب درسته هر کدوم بیشتره اون دماش کمتر بالا میره ولی در جرم نابرابر حساب( چون Q=mcdelta teta) حساب کن اونی که گرمای ویژش کمتره یک تن باشه اونی که بیشتره یک گرم حالا میشه گفت کدوم گرمای بیشتری میگیره؟
اینجوری که اون ظرفیت گرماییش بیشتر میشه یعنی حاصل ضرب جرم در گرمای ویژش. پس تو این قسمت باهم نمیخونن. -
-