ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
@M-an اسمش چیه
هادی رحیمی اقای حسین نژاد
-
اسم دبیرا چی شد؟
Dr Aryan 0 هر شب یک نفرو میگن. تا الان شیمی اقای صنیعی ادبیات اقای حسین نژاد واقعا تعجب کردم تا اینجا که عالی بود
-
@asma-ht شیمی صنیعی
-
@Zahra-Zahraii
تا حرف از صداقت شد یهو صدا قطع شد -
برای ادبیات اصلاً فکرشم نمیکردم که آقای حسین نژاد باشن
؛ از دبیرهای بسیار بسیار خوب و باسواد و خیلی توسط آقای کیوان اسدی هم تایید( حالا تایید واژه درستی نیست) شدند
-
برای ادبیات اصلاً فکرشم نمیکردم که آقای حسین نژاد باشن
؛ از دبیرهای بسیار بسیار خوب و باسواد و خیلی توسط آقای کیوان اسدی هم تایید( حالا تایید واژه درستی نیست) شدند
Taha Yousefzadeh من از پارسال میشناسمشون واقعا فوق العادن
-
حسین نژاد تدریسش چطوریه؟
-
Dr Aryan 0 هر شب یک نفرو میگن. تا الان شیمی اقای صنیعی ادبیات اقای حسین نژاد واقعا تعجب کردم تا اینجا که عالی بود
dark side the moon
ممنون -
@Zahra-Zahraii
لینک رو با مرورگر باز کنید، لایو سیو شده
https://www.instagram.com/tv/Ca4_amQvlek/?utm_medium=copy_link
@M-an
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
امکانش هست لینک لایو استاد صنیعی هم قرار بدید -
dark side the moon فکر نکنم شیمی آقای صنیعی باشن اگر بودن بیشتر توضیح میدادن..
-
dark side the moon فکر نکنم شیمی آقای صنیعی باشن اگر بودن بیشتر توضیح میدادن..
اسما نادری
اره لایو رو نگاه کردم بیشتر در مورد تتای خودش و آرامش دانش آموز صحبت کرد -
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
و امسال هم تفتان ها... (به زودی میگیم که چه تغییراتی دارن)
اگه شما هم ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟
نمیدونی چطوری ذهنت رو مرتب کنی و چی بخونی و چطوری جمع بندی کنی؟
️
پس منتظر اردوی نوروزی تفتان آلاء باش
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
منتظر خبرای بعدی در همین تاپیک باشید
|آلاء، پنجرهای رو به عدالت آموزشی|
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
@M-an یه سوال
احیانا تعداد تستا کم نیست؟؟؟
آخه برا یدونه زیست مثلا فقططططط۱۸۰ تا تست؟
در کل بیش از ۱۰۰۰ تا تست داره مجموعه که تو یه ماه حتی روزی ۴۰ تا تست هم نمیشه
میشه اینو توضیح بدین@Zahra-Hamrang خودت بیشتر کار کن. یا با کتاب تست یا تست های راه ابریشم. اینا واقعا سوال پرسیدن داره؟؟؟
-
@Zahra-Hamrang خودت بیشتر کار کن. یا با کتاب تست یا تست های راه ابریشم. اینا واقعا سوال پرسیدن داره؟؟؟
dark side the moon تستای راه ابریشمو از بس کمن انقد زدم دیگه حفظ شدم
بعدشم من بخوام از کتاب تست بزنم تفتان رو میخوام چیکار؟:/ -
بعدشم من بخوام از کتاب تست بزنم تفتان رو میخوام چیکار؟:/@Zahra-Hamrang تست راه ابریشم کمه؟ تست اموزشی تسلط کنکورچه پیش ازمون پس ازمون قلمچی گزینه دو الان اینا کمه واقعا یا داری مسخره میکنی؟
-
بعدشم من بخوام از کتاب تست بزنم تفتان رو میخوام چیکار؟:/@Zahra-Hamrang خب پس چرا بحث میکنی؟ تستش برات کمه کسی مجبورت کرده تفتان بخری؟ برو یه جا که روزی ۱۰۰۰ تا تست کار کنن دیگه موفق باشی
-
@Zahra-Hamrang تست راه ابریشم کمه؟ تست اموزشی تسلط کنکورچه پیش ازمون پس ازمون قلمچی گزینه دو الان اینا کمه واقعا یا داری مسخره میکنی؟
dark side the moon آره گل گلی
پیش آزمون و پس آزمون که ضبط نمیشه
تسلط و اموزشی هم برای زیست و شیمی کم بوده یا بوده و ضبط نشده حل تستش🥲 -
@Zahra-Hamrang خب پس چرا بحث میکنی؟ تستش برات کمه کسی مجبورت کرده تفتان بخری؟ برو یه جا که روزی ۱۰۰۰ تا تست کار کنن دیگه موفق باشی
dark side the moon سوال کردم دوست عزیز که آیا همین تعداد هست یا نه؟
ممنون شما همموفق باشی -
@M-an یه سوال
احیانا تعداد تستا کم نیست؟؟؟
آخه برا یدونه زیست مثلا فقططططط۱۸۰ تا تست؟
در کل بیش از ۱۰۰۰ تا تست داره مجموعه که تو یه ماه حتی روزی ۴۰ تا تست هم نمیشه
میشه اینو توضیح بدین@Zahra-Hamrang سلام خسته نباشید آره تستاش خیلی کمه کاش می تونستن در کنار تست های که حل میشه تستای بیشتری برای جمع بندی با پاسخ تشریحی بزارن خود دانش آموز حل کنه
چند تا سیاست اشتباه یا زیرکانه نمی دونم چی بگم واقعا پارسال 740 تا تست دینی امسال 107 تا چرا الان مال پارسال رو غیر فعال کردن باید یکی بیاد توضیح بده
قبلا که همایش جدید تری نسبت به قبل تولید می شد یا رایگان می کردن در راستای عدالت درسته خود الا باید تصمیم بگیره اما پیشنهاده یا رایگان کنن یا بازم فعال کنن قبلی ها رو @M-an -
@Zahra-Hamrang سلام خسته نباشید آره تستاش خیلی کمه کاش می تونستن در کنار تست های که حل میشه تستای بیشتری برای جمع بندی با پاسخ تشریحی بزارن خود دانش آموز حل کنه
چند تا سیاست اشتباه یا زیرکانه نمی دونم چی بگم واقعا پارسال 740 تا تست دینی امسال 107 تا چرا الان مال پارسال رو غیر فعال کردن باید یکی بیاد توضیح بده
قبلا که همایش جدید تری نسبت به قبل تولید می شد یا رایگان می کردن در راستای عدالت درسته خود الا باید تصمیم بگیره اما پیشنهاده یا رایگان کنن یا بازم فعال کنن قبلی ها رو @M-anAlireza abdi بخشی تحت عنوان پلاس تست هست که تعداد بیشتری تست با پاسخ تشریحی داره که اگه تستا عادی رو تموم کردین برید سر اون