ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
Alireza abdi
سلام ببخشید دینی هیچی تغییرات نداشته؟شما همون سال قبل رو تهیه میکیند؟
@asma-ht دین و زندگی یازدهم :
دینی صفحه 88 در خط اول
(دانستیم که مسئولیت مرجعین دینی) را جایگزین کلمه (ولایت) کنید
دین و زندگی دهم :
هیچ تغییری نکرده پس با خیال راحت هر کدومو گرفتین استفاده کنین ولی من سال پیش استاد بقایی دیدم خیلی بهتر و با تست بیشتر بود
-
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
هیچ تغییری نکرده پس با خیال راحت هر کدومو گرفتین استفاده کنین ولی من سال پیش استاد بقایی دیدم خیلی بهتر و با تست بیشتر بود
-
الان که تک درس ها و تفتان سال قبل موجوده، ممکنه یه تخفیف برای تفتان قدیم بدین که شرایط یکسان باشه برای راه ابریشمی ها؟ اگه ممکنه زودتر که از برنامه عقب نمونیم
@تفتانی-ها @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @M-an @ناظم @ادمین
-
@M-an ببخشید چون هنوز امکان خرید وجود نداره میپرسم:
تخفیف ها مخصوصا تخفیف راه ابریشمی ها برای تک درس ها هم منظور میشه دیگه؟ -
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
Alireza abdi در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
Marzieh Abouei در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
@asma-ht سلام من تدریس استاد رضایی بقا رو میپسندم با اینکه پک کامل رو گرفتم....تابستون گرفته بودیم دینی استاد رضایی بقا ترجیحم اینه که رضایی بقا رو ببینم بازم نمونه تدریسا رو نگاه کنین ولی حسن تفتان جدید اینه که ویدئو هاش کوتاهن
خیلی ممنون
-
Reza Estendi
بله تو قسمت ویژه راه ابریشمی ها تخفیف تک درس رو قرار دادیم می تونید از اون تخفیف استفاده کنید@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
dark side the moon
کدوم درس؟@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
-
@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
-
M M.an forked this topic on
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
و امسال هم تفتان ها... (به زودی میگیم که چه تغییراتی دارن)
اگه شما هم ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟
نمیدونی چطوری ذهنت رو مرتب کنی و چی بخونی و چطوری جمع بندی کنی؟
️
پس منتظر اردوی نوروزی تفتان آلاء باش
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
منتظر خبرای بعدی در همین تاپیک باشید
|آلاء، پنجرهای رو به عدالت آموزشی|
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an
سلام
جزوه ها کی به صورت کامل رو پنل قرار می گیرن برای چاپ کردن می پرسم اگر میشه یه زمان حدودی بگید و یه سوال دیگه هم داشتم برنامه کامل قرار بود امروز رو پنل قرار بگیره ولی هنوز رو پنل قرار نگرفته؛آیا فردا رو پنل قرار می گیره؟ -
سلام خسته نباشید
۴ ویدیو زیست که تو برنامه امروزه هنوز قرار نگرفته@M-an -
@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
dark side the moon سلام از زیست آقای زنگنه استفاده کردید راضی هستید ؟
-
dark side the moon سلام از زیست آقای زنگنه استفاده کردید راضی هستید ؟
marzie binaee آره گیرا درس میدن تو جزوه هم نکات ترکیبی گذاشتن خوبه.
من به جز ادبیات و زیست و شیمی با دبیر های جدید سینک نشدم و خودم پیش میرم.
دینی اقای احد زاده مولف فوق العاده اند اما کند درس میدن.در باره فیزیک و عربی نظری ندارم
اما زبان و ریاضی واقعا واقعا واقعا عذاب اورند و توهین نمیکنم اما بچه ها با اینها پیش برید بنظرم نتیجه نمیگیرین این دو درس. با دلیل هم میگم. -
سلام خسته نباشید
۴ ویدیو زیست که تو برنامه امروزه هنوز قرار نگرفته@M-andark side the moon @M-an ?
-
چرا بن میکنید
-
marzie binaee آره گیرا درس میدن تو جزوه هم نکات ترکیبی گذاشتن خوبه.
من به جز ادبیات و زیست و شیمی با دبیر های جدید سینک نشدم و خودم پیش میرم.
دینی اقای احد زاده مولف فوق العاده اند اما کند درس میدن.در باره فیزیک و عربی نظری ندارم
اما زبان و ریاضی واقعا واقعا واقعا عذاب اورند و توهین نمیکنم اما بچه ها با اینها پیش برید بنظرم نتیجه نمیگیرین این دو درس. با دلیل هم میگم.dark side the moon ممنونم
-
@M-an
سلام
جزوه ها کی به صورت کامل رو پنل قرار می گیرن برای چاپ کردن می پرسم اگر میشه یه زمان حدودی بگید و یه سوال دیگه هم داشتم برنامه کامل قرار بود امروز رو پنل قرار بگیره ولی هنوز رو پنل قرار نگرفته؛آیا فردا رو پنل قرار می گیره؟