ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
Alireza abdi سلام ببخشید دینی پارسال رو که میشه برای امسال استفاده کرد دیگه؟
Taha Yousefzadeh آره میشه
-
Alireza abdi سلام ولی ادبیات و عربی هنوز نیست اونایی که هست هم نوشته غیر فعال
Faezeh Sadat مال پارسال ها که هستش امسالم خودشون گفتن فکر کنم تا 2 فروردین هم فعال میشه
-
الان که تک درس ها و تفتان سال قبل موجوده، ممکنه یه تخفیف برای تفتان قدیم بدین که شرایط یکسان باشه برای راه ابریشمی ها؟ اگه ممکنه زودتر که از برنامه عقب نمونیم
@تفتانی-ها @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @M-an @ناظم @ادمین
dark side the moon ببخشید میشه زودتر اطلاع بدین. الان کل پک تجربی جدید ۵۶۰ تومنه ولی ۳ درس از تفتان قدیم میشه ۶۳۰ تومن. لطفا یه تخفیفی مثل تفتان جدید بزارید@M-an sohrab @ادمین @ناظم
-
Reza Estendi
سلامت باشید
از فردا بعد از ظهر امکان خرید تک درست هم فراهم میشه@M-an ببخشید چون هنوز امکان خرید وجود نداره میپرسم:
تخفیف ها مخصوصا تخفیف راه ابریشمی ها برای تک درس ها هم منظور میشه دیگه؟ -
Faezeh Sadat مال پارسال ها که هستش امسالم خودشون گفتن فکر کنم تا 2 فروردین هم فعال میشه
Alireza abdi ممنون
-
سلام بچه ها خسته نباشید تفتان جدید و قدیم به صورت تک درس موجود شد
ادبیات هر دو سالش خوبه هر دو استاد درجه یک
فیزیک آقای فدایی فرد خیلی بهتره و کامل تر و دینی هم اقای رضایی بقا خوبه ```
زبان من خودم ترجیح می دم همون با کتاب مرور بشه یا راه ابریشم دارین همونعربی هم آقای علیمرادی تایمش کم تره جزوه نوشتنش بیشتره استاد جدید هم خوبه
بقیه اساتید هم سلیقه ای هستش اما در کل سراغ زبان استاد جدید نرین زیستم به خاطر تغییرات جدیده بهتره استادش هم خوب بودهAlireza abdi
سلام ببخشید دینی هیچی تغییرات نداشته؟شما همون سال قبل رو تهیه میکیند؟
-
Alireza abdi
@asma-ht بله اقای رضایی بقا ۷۰۰ تا تست حل کردند و با درسنامه و امسال تعداد تست ها یک هفتم و زمان یک سوم شده. منتظر تخفیف تک درس تفتان قدیم هستیم@M-an @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
-
@asma-ht بله اقای رضایی بقا ۷۰۰ تا تست حل کردند و با درسنامه و امسال تعداد تست ها یک هفتم و زمان یک سوم شده. منتظر تخفیف تک درس تفتان قدیم هستیم@M-an @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
dark side the moon در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
اره منم ساعت دوره رو نگاه کردم سال قبل 19 ساعت بود امسال 9 ساعت فکر کنم
اره اگه تخفیف بزارن عالی میشه:))
ممنون -
Alireza abdi
@asma-ht سلام من تدریس استاد رضایی بقا رو میپسندم با اینکه پک کامل رو گرفتم....تابستون گرفته بودیم دینی استاد رضایی بقا ترجیحم اینه که رضایی بقا رو ببینم بازم نمونه تدریسا رو نگاه کنین ولی حسن تفتان جدید اینه که ویدئو هاش کوتاهن
-
Alireza abdi
@asma-ht دین و زندگی یازدهم :
دینی صفحه 88 در خط اول
(دانستیم که مسئولیت مرجعین دینی) را جایگزین کلمه (ولایت) کنید
دین و زندگی دهم :
هیچ تغییری نکرده پس با خیال راحت هر کدومو گرفتین استفاده کنین ولی من سال پیش استاد بقایی دیدم خیلی بهتر و با تست بیشتر بود
-
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
هیچ تغییری نکرده پس با خیال راحت هر کدومو گرفتین استفاده کنین ولی من سال پیش استاد بقایی دیدم خیلی بهتر و با تست بیشتر بود
-
الان که تک درس ها و تفتان سال قبل موجوده، ممکنه یه تخفیف برای تفتان قدیم بدین که شرایط یکسان باشه برای راه ابریشمی ها؟ اگه ممکنه زودتر که از برنامه عقب نمونیم
@تفتانی-ها @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @M-an @ناظم @ادمین
-
@M-an ببخشید چون هنوز امکان خرید وجود نداره میپرسم:
تخفیف ها مخصوصا تخفیف راه ابریشمی ها برای تک درس ها هم منظور میشه دیگه؟ -
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
Alireza abdi در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
دینی صفحه 88 در خط اول
دین و زندگی دهم :
Marzieh Abouei در ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء) گفته است:
@asma-ht سلام من تدریس استاد رضایی بقا رو میپسندم با اینکه پک کامل رو گرفتم....تابستون گرفته بودیم دینی استاد رضایی بقا ترجیحم اینه که رضایی بقا رو ببینم بازم نمونه تدریسا رو نگاه کنین ولی حسن تفتان جدید اینه که ویدئو هاش کوتاهن
خیلی ممنون
-
Reza Estendi
بله تو قسمت ویژه راه ابریشمی ها تخفیف تک درس رو قرار دادیم می تونید از اون تخفیف استفاده کنید@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
dark side the moon
کدوم درس؟@M-an زیست شناسی آقای زنگنه