ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟( همایش تفتان آلاء)
-
Reza Estendi
بله تو قسمت ویژه راه ابریشمی ها تخفیف تک درس رو قرار دادیم می تونید از اون تخفیف استفاده کنید@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
سلام وقتتون بخیر
ببخشید امکانش هست اگه یکی از بچه های ابریشمی قصد خرید تفتان نداشته باشه یه نفر دیگه از کد تخفیفش استفاده کنه؟ -
@M-an
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
فردا تو برنامه تفتان نوشته تا ویدیو ۱۶ باید ببینیم که الان فقط تا ۸ هستش. صبح بارگذاری میشه؟ @M-an @ادمین @ناظم @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @تفتانی-ها
-
dark side the moon
کدوم درس؟@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
-
@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
-
M M.an forked this topic on
-
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
چند روزی هست که تاپیکهای مختلف با عنوان تفتان و جمع بندی میزنید و سوال می کنید که کدوم همایش رو ببینم چیکار کنم؟آلاء برای %(#ff0000)[جمع بندی پایه کنکور] همایش های %(#ff0000)[تفتان] رو داره
و امسال هم تفتان ها... (به زودی میگیم که چه تغییراتی دارن)
اگه شما هم ذهنت شلوغ و درهمه و احساس سردرگمی داری؟
نمیدونی چطوری ذهنت رو مرتب کنی و چی بخونی و چطوری جمع بندی کنی؟
️
پس منتظر اردوی نوروزی تفتان آلاء باش
یه اردوی کامل و خفن که قراره در کوتاه ترین زمان ممکن، بیشترین بازدهی رو داشته باشی
منتظر خبرای بعدی در همین تاپیک باشید
|آلاء، پنجرهای رو به عدالت آموزشی|
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401@M-an
سلام
جزوه ها کی به صورت کامل رو پنل قرار می گیرن برای چاپ کردن می پرسم اگر میشه یه زمان حدودی بگید و یه سوال دیگه هم داشتم برنامه کامل قرار بود امروز رو پنل قرار بگیره ولی هنوز رو پنل قرار نگرفته؛آیا فردا رو پنل قرار می گیره؟ -
سلام خسته نباشید
۴ ویدیو زیست که تو برنامه امروزه هنوز قرار نگرفته@M-an -
@M-an زیست شناسی آقای زنگنه
dark side the moon سلام از زیست آقای زنگنه استفاده کردید راضی هستید ؟
-
dark side the moon سلام از زیست آقای زنگنه استفاده کردید راضی هستید ؟
marzie binaee آره گیرا درس میدن تو جزوه هم نکات ترکیبی گذاشتن خوبه.
من به جز ادبیات و زیست و شیمی با دبیر های جدید سینک نشدم و خودم پیش میرم.
دینی اقای احد زاده مولف فوق العاده اند اما کند درس میدن.در باره فیزیک و عربی نظری ندارم
اما زبان و ریاضی واقعا واقعا واقعا عذاب اورند و توهین نمیکنم اما بچه ها با اینها پیش برید بنظرم نتیجه نمیگیرین این دو درس. با دلیل هم میگم. -
سلام خسته نباشید
۴ ویدیو زیست که تو برنامه امروزه هنوز قرار نگرفته@M-andark side the moon @M-an ?
-
چرا بن میکنید
-
marzie binaee آره گیرا درس میدن تو جزوه هم نکات ترکیبی گذاشتن خوبه.
من به جز ادبیات و زیست و شیمی با دبیر های جدید سینک نشدم و خودم پیش میرم.
دینی اقای احد زاده مولف فوق العاده اند اما کند درس میدن.در باره فیزیک و عربی نظری ندارم
اما زبان و ریاضی واقعا واقعا واقعا عذاب اورند و توهین نمیکنم اما بچه ها با اینها پیش برید بنظرم نتیجه نمیگیرین این دو درس. با دلیل هم میگم.dark side the moon ممنونم
-
@M-an
سلام
جزوه ها کی به صورت کامل رو پنل قرار می گیرن برای چاپ کردن می پرسم اگر میشه یه زمان حدودی بگید و یه سوال دیگه هم داشتم برنامه کامل قرار بود امروز رو پنل قرار بگیره ولی هنوز رو پنل قرار نگرفته؛آیا فردا رو پنل قرار می گیره؟