ثابت موندن درصد عمومی ها
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
دوستان یه مدتی تو آزمون هام(قلم چی شرکت میکنم دوازدهم تجربی هم هستم) درصد های عمومی هام قفل کرده
همش تو یه بازه موندن
خداروشکر پایین نمیرن اما پیشرفتی هم ندارم
سعی کردم بهترشون کنم اما خب نتونستم
مخصوصا دینی و زبان اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگه
نمیدونم چه تغییری تو نحوه مطالعه و تستم ایجاد کنم تا پیشرفت کنم
ممنونم میشم اگر راهکاری دارید بگید
@همیار @دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء -
S Succinate marked this topic as a question on
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
دوستان یه مدتی تو آزمون هام(قلم چی شرکت میکنم دوازدهم تجربی هم هستم) درصد های عمومی هام قفل کرده
همش تو یه بازه موندن
خداروشکر پایین نمیرن اما پیشرفتی هم ندارم
سعی کردم بهترشون کنم اما خب نتونستم
مخصوصا دینی و زبان اصلا نمیدونم چیکار کنم دیگه
نمیدونم چه تغییری تو نحوه مطالعه و تستم ایجاد کنم تا پیشرفت کنم
ممنونم میشم اگر راهکاری دارید بگید
@همیار @دوازدهم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401 @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء@sania-Andiravan
سلام.
«بازۀ درصدیت» و اینکه مشکلت با «مفاهیم تستاس یا زمان تستا» رو بهم بگو تا باهم صحبت کنیم. -
این پست پاک شده!
-
@sania-Andiravan
سلام.
«بازۀ درصدیت» و اینکه مشکلت با «مفاهیم تستاس یا زمان تستا» رو بهم بگو تا باهم صحبت کنیم. -
@danial-hosseiny
دینی و زبان بین 80 تا 90
عربی 60 تا 65 ادبیات هم 30 تا 40 درصد میزنم
بیشتر مشکلم با مفهوم هست@sania-Andiravan
درود
برنامه ای برای مرورشون دارین؟ یا فقط میخونین و میرید جلو؟
. -
@danial-hosseiny
دینی و زبان بین 80 تا 90
خب اگه مشکلتون با مفاهیمه، معمولا پیشنهاد میکنن که منابع تست زدن رو عوض کنی...
برای دینی و زبان هم که خب دیگه چیکار مگه میخوای بکنی ؟
برای دینی و زبان، از نظر من شروع کن تستای زماندار بزن.
و اگه برای مفاهیم میخوای، منابع تست زدنت رو عوض کن یا اینکه همین منابعی که الآن داری رو استفاده کن ولی زمان بیشتری برای تست این دروس بذار. -
@sania-Andiravan
و اگه برای مفاهیم میخوای، منابع تست زدنت رو عوض کن یا اینکه همین منابعی که الآن داری رو استفاده کن ولی زمان بیشتری برای تست این دروس بذار.@danial-hosseiny در ثابت موندن درصد عمومی ها
گفته است:
@sania-Andiravan
و اگه برای مفاهیم میخوای، منابع تست زدنت رو عوض کن یا اینکه همین منابعی که الآن داری رو استفاده کن ولی زمان بیشتری برای تست این دروس بذار.کاری که رنج درصدم رو 90 تا 100 کنه
خیلی برام مهمه بهترین بشن
آها که اینطور چه منابعی براشون انتخاب کنم؟موج ازمون خوبه؟برای همه شون جز ادبیات چون ادبیات هنوز خوب نیستم
تست زمان دار میزنم بیشتر سرعت خوبی دارم خداروشکر
اما منابع دومی خوبی براشون نمی شناسم -
@danial-hosseiny در ثابت موندن درصد عمومی ها
گفته است:
@sania-Andiravan
و اگه برای مفاهیم میخوای، منابع تست زدنت رو عوض کن یا اینکه همین منابعی که الآن داری رو استفاده کن ولی زمان بیشتری برای تست این دروس بذار.کاری که رنج درصدم رو 90 تا 100 کنه
آها که اینطور چه منابعی براشون انتخاب کنم؟موج ازمون خوبه؟برای همه شون جز ادبیات چون ادبیات هنوز خوب نیستم
اما منابع دومی خوبی براشون نمی شناسم -
@sania-Andiravan
برا دینی و زبان که درصدتون خوبه ، اما برای بهتر شدن به نظرم ، بعد از اینکه خوندین و تستای منبعی که دارینو زدین ، منابع سخت تر رو حل کنین
برای ادبیات نمیدونم ، من خودم هم باهاش مشکل دارم ، قصدم اینه که آخرای همین ماه که اختصاصیام تموم شه ، یکی دو هفته بشینم خوووووووب ادبیات بخونم و با پوست و گوشتم درکش کنم و وقتی که عمیق و مفهومی فهمیدمش ، برم سراغ دام ها و انواع تستاش بلکه فرجی حاصل بشه
برای عربی هم به نظرم اگه تیراژ تستتونو ببرین بالا OK میشه
. -
@danial-hosseiny
دینی و زبان بین 80 تا 90
لطف می کنی بگی که نحوه مطالعت برای هر کدوم به چه صورت هست به هر حال اگر اشتباهی وجود داشته باشه در نحوه مطالعه هست چون منابع به تقریب خوبن -
@sania-Andiravan
برا دینی و زبان که درصدتون خوبه ، اما برای بهتر شدن به نظرم ، بعد از اینکه خوندین و تستای منبعی که دارینو زدین ، منابع سخت تر رو حل کنین
برای ادبیات نمیدونم ، من خودم هم باهاش مشکل دارم ، قصدم اینه که آخرای همین ماه که اختصاصیام تموم شه ، یکی دو هفته بشینم خوووووووب ادبیات بخونم و با پوست و گوشتم درکش کنم و وقتی که عمیق و مفهومی فهمیدمش ، برم سراغ دام ها و انواع تستاش بلکه فرجی حاصل بشه
برای عربی هم به نظرم اگه تیراژ تستتونو ببرین بالا OK میشه
. -
@sania-Andiravan
لطف می کنی بگی که نحوه مطالعت برای هر کدوم به چه صورت هست به هر حال اگر اشتباهی وجود داشته باشه در نحوه مطالعه هست چون منابع به تقریب خوبنElham Hoseni
به متن کتاب کامل تسلط دارید ؟
چه بخش هایی از تست ها رو نمی تونید حل کنید (برای مثال قرابت)یا بخش دیگه ای -
@sania-Andiravan
لطف می کنی بگی که نحوه مطالعت برای هر کدوم به چه صورت هست به هر حال اگر اشتباهی وجود داشته باشه در نحوه مطالعه هست چون منابع به تقریب خوبنElham Hoseni
بله حتما
برای عربی کتاب درسی رو میخونم،و نکات و توضیحات معلمم رو مطالعه میکنم و کلا می فهمم قواعد اون درس در مورد چی هست و بعدش درسنامه کتاب کارم رو مطالعه میکنم و نکات کنکوری بهتری رو متوجه میشم و بعدش تست ها رو شروع میکنم اول آموزشی میزنم شون و پاسخنامه رو خوب مطالعه میکنم نکته خوبی هم دیدم یادداشت میکنم و بعدش تست های مهم رو بازم حل میکنم و در آخر هم تست ها رو مرور میکنم کلا ولی زماندار و اگر بتونم حتما در طول روز هم 25 تا جدا میزنم از کتاب جمع بندی که دارم حتی اگر عربی نخونم در طول روز(یه کتاب جمع بندی قلم چی دارم از اون میزنم)
برای دینی کتاب درسی رو خوب میخونم مفهوم و پایه احادیث و آیات رو میخونم و سعی میکنم یادم بمونه آیه یا حدیث برای کدوم تیتر بودن و بعدش تست میزنم، تست های کتاب کارم خیلی زیاده پس تستای اولش رو آموزشی میزنم و تستای اخرای که سخت تر میشن زمان دار و تست های سراسری رو هم میزنم
زبان هم درسنامه میخونم و کلمات کتاب رو و بعدش تست میزنم و هر شب یه ریدینگ و یه کلوز دارم البته مثل عربی 25 تا تست ازش میزنم
ادبیات که نابودمارایه ها رو جدا جدا مطالعه کردم و تست های ترکیبی میزنم تست های قرابت هم جدا میزنم اما لغات رو خیلیییی یادم میره آخر سر از همه میخونم
البته سر آزمون خیلی اذیت میشم -
@danial-hosseiny
دینی و زبان بین 80 تا 90
بیشتر مشکلم با مفهوم هست@san
-
Elham Hoseni
به متن کتاب کامل تسلط دارید ؟
چه بخش هایی از تست ها رو نمی تونید حل کنید (برای مثال قرابت)یا بخش دیگه ایElham Hoseni
به متن کتاب تسلط دارم ولی برای درس دینی بیشتر اوقات متن کتاب یادم میره مفهوم مطالب یادم میمونه
بیشتر تستایی که نمیزنم یا اشتباه میزنم کلا خیلی سخت بودن یا کلا نفهمیدم چی میگن یا موندم بین دو گزینه -
@sania-Andiravan
خیلی تو این زمینه وارد نیستم اما خیلی شنیدم که میگن کتابای IQ و نردبام سطح بالایی دارن ، خصوصا نردبام رو میگن خیلی سخته و گاهی خارج از کتابه
و اینکه به نظرم تستای موسسات مختلفو هم کار کنید(اگر فرصت شد) ، طبق تجربه خودم و مقایسه ای که کردم ، معمولا طراحا اون ایده های خفنشونو تو آزمونا پیاده میکنن تا اینکه توی کتاب منتشر کنن(چون بالاخره قراره آزمون شبیه کنکور بشه و افراد زیادی 100 نشن)
. -
@danial-hosseiny
دینی و زبان بین 80 تا 90
من اگه درصدهای شما رو داشتم که کلاهم رو مینداختم هوا🥲 -
@danial-hosseiny در ثابت موندن درصد عمومی ها
گفته است:
@sania-Andiravan
اما منابع دومی خوبی براشون نمی شناسم@sania-Andiravan
آخه یه جوری نوشتی دیگه نمیدونم چیکار کنم که آدم میترسه
درصدای دینی و زبانت عالیان. اما خب به قول خودت میتونن بهتر باشن.
فعلا برای بحث ادبیات، بزرگترین نکتهای که باید رعایت کنی اینه که لغات رو هم به صورت مستمر کار کنی.
مثل قرابت که هرشب تست میزنی، لغات رو هم هرشب کار کنید. یه چیزی مثل جعبه لاینتر. نمیدونم تا چه حد میدونی ازش.
باید لغت رو به این صورت کار کنی.(تعدادش بستگی به خودت داره)
شب اول ده تا لغت انتخاب کنی.
شب دوم ده تای دیگه رو اضافه کنی.
شب سوم ده تای دیگه...
شب چهارم هم دهتای دیگه.
حالا توی شب چهارم، کلماتی که از شب اول میدونی معنیاشونو مطمئنی،از لیست کلماتت خط بزن. یعنی درواقع اگه چهار شب متوالی معنی یه کلمهای رو حفظ بودی، دیگه اون کلمه رو نیازی نیست که کار کنی. معنی اون کلمه دیگه از یادت نمیره. -
Elham Hoseni
بله حتما
برای عربی کتاب درسی رو میخونم،و نکات و توضیحات معلمم رو مطالعه میکنم و کلا می فهمم قواعد اون درس در مورد چی هست و بعدش درسنامه کتاب کارم رو مطالعه میکنم و نکات کنکوری بهتری رو متوجه میشم و بعدش تست ها رو شروع میکنم اول آموزشی میزنم شون و پاسخنامه رو خوب مطالعه میکنم نکته خوبی هم دیدم یادداشت میکنم و بعدش تست های مهم رو بازم حل میکنم و در آخر هم تست ها رو مرور میکنم کلا ولی زماندار و اگر بتونم حتما در طول روز هم 25 تا جدا میزنم از کتاب جمع بندی که دارم حتی اگر عربی نخونم در طول روز(یه کتاب جمع بندی قلم چی دارم از اون میزنم)
برای دینی کتاب درسی رو خوب میخونم مفهوم و پایه احادیث و آیات رو میخونم و سعی میکنم یادم بمونه آیه یا حدیث برای کدوم تیتر بودن و بعدش تست میزنم، تست های کتاب کارم خیلی زیاده پس تستای اولش رو آموزشی میزنم و تستای اخرای که سخت تر میشن زمان دار و تست های سراسری رو هم میزنم
زبان هم درسنامه میخونم و کلمات کتاب رو و بعدش تست میزنم و هر شب یه ریدینگ و یه کلوز دارم البته مثل عربی 25 تا تست ازش میزنم
ادبیات که نابودمارایه ها رو جدا جدا مطالعه کردم و تست های ترکیبی میزنم تست های قرابت هم جدا میزنم اما لغات رو خیلیییی یادم میره آخر سر از همه میخونم
البته سر آزمون خیلی اذیت میشم@sania-Andiravan
عزیزم من تقریبا می تونم بگم اشتباهی داخل درس خوندنت نمی بینم و تمام و کمال هر انچه باید انجام بدی انجام می دی فقط چند تا نکته رو لازم می دونم متذکر بشم ولی قبلش باید بگم من فقط داخل درس عربی و فارسی و دینی تسلط کافی دارم اما داخل زبان کمیتم لنگ می زنه
شیوه خوندن دینی خودم به این صورت بود که خیلی کامل متن کتاب رو حفظ بودم و بهش تسلط داشتم و بعدش بلافاصله تست می زدم و اشکالات رو هایلایت می کردم برای سری بعد احساس کردم شما این نکته رو رعایت نمی کنید به هر حال مرور اشکالات بسیار مهم هست از چندین منبع استفاده کردم اما تقریبا هر منبع رو دو بار مرور می کردم
خیلی زمان صرف درس نامه نکن بیشتر تایم رو بزار روی تست های کنکور و مرور ازمون ها و تسلط روی متن برای دینی
برای فارسی باید حتما اشکالات رو دسته بندی کنی و برای همون اشکال هر شب ۱۰ الی ۱۵ تست بزن از کتاب های موضوعی در کنارش سعی کن تست های کنکور فارسی رو حل کنی چون تالیف کتاب های کمک درسی به این صورت بوده که ابیات مشابه کنکور رو داخل کتابشون گنجوندن
برای عربی هم دقیق همین کارا رو کردم تا ۲ ماه آخر که ازمون های سراسری رو بررسی کردم
به یک نکته دقت کن روش های خوندنت به تقریب عالی هست اما مشکلات سر جلسه آزمون و مدیریت ازمون رو هم حتما بررسی کن