سلام بچه ها میشه بیاید لطفا
-
Bahar Gh خب عزیز تلاش کن حالت خوب شه با دکتر رفتنی یا مکان مطالعه عوض کردن مثل کتابخونه رفتن و.... مطمئن باش امسال ول کنی سال بعد هم همین کار رو خواهی کرد. با برنامه 50روزه افشار بیا جلو میرسونی
-
بچه ها فقط چهار ماه تا کنکور مونده و تا امتحانات نهاییم فقط دوماه و نیم دیگه فکر نمیکنم من بتونم درسارو بخونم هرجوری دارم برنامه ریزی میکنم نمیشه به نظرتون توی این دو ماه و نیم با فیلمهای الا دوازدهم و بخونم میتونم امتحانات نهاییم و بالای هجده بگیرم؟ریاضی و فیزیک و میتونم؟ریاضی و فیزیک تشریحیمم خیلی ضعیفه دیگه میخوام کنکور و ول کنم حداقل امتحانات نهاییم و خوب بشم منظورم فیلمهای دوازدهم راه ابریشمه
بمونم پشت کنکور یا نه به نظرتون؟
اصلا اینقدر حالم بده که اصلا نمیخوام کنکور شرکت کنم سال بعدم در این حد اصلا مطمئنم قبول نمیشم اطرافیانمم همش بهم میگن
اصلا حالم خوب نیست خیلی استرس دارم و میلرزم اصلا به قدری که دیگه نمیتونم تمرکز کنم و اصلا نمیتونم شروع کنم درس بخونم و هی با استرس میگم نمیشه و همینطور شروعم نمیکنم از ترس چند ماهه مشکلم اینه و هنوزم خوب نشدم همین دوماه پیشم داشتم میگفتم نمیشه و نمیتونستم شروع کنم و این استرس از اول سال باهام بود اصلا ترس و باورم اینه که نمیتونم درسارو یاد بگیرم ترس امتحان نهاییم همونقدریه که ترس کنکور و دارم چون مدرسه هم نرفتم نمره مستمر ندارم میترسم امتحان نهاییم کم بشم مردود بشم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم
با هرکیم حرف میزنم یه راهکار درست حسابی بهم نمیده
نمیدونم چمه که هیچی خوشحالم نمیکنه در صورتی که همین دوسال پیش کلی ذوق داشتم برای اهدافم الان همه ی بچه ها ذوق دارن که هرچه زودتر برن دانشگاه منم قبلاً همین بودم ولی الان اصلا هیچ حسی ندارم به دانشگاه و و اصلا انگار دلم نمیخواد برم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh سلام، حسی که الان دارید نتیجه عملکرد قبلنتنونه ! اگه الان یکم تلاش کنید نظرتون و حستون عوض میشه ! اگه میخواید کنکور شرکت نکنید هم به نظرتون احترام میزارم ! ولی الان تا میتونید بخونید و تلاش کنید و تست بزنید ! حتی اگه کنکور هم شرکت نکنید چهار ماه از بچه های سال دیگه جلو میفتید ! ولی عقیدم اینه همین چهار ماه هم کافیه واسه یه رشته خوب ! موفق باشید !
-
Bahar Gh سلام، حسی که الان دارید نتیجه عملکرد قبلنتنونه ! اگه الان یکم تلاش کنید نظرتون و حستون عوض میشه ! اگه میخواید کنکور شرکت نکنید هم به نظرتون احترام میزارم ! ولی الان تا میتونید بخونید و تلاش کنید و تست بزنید ! حتی اگه کنکور هم شرکت نکنید چهار ماه از بچه های سال دیگه جلو میفتید ! ولی عقیدم اینه همین چهار ماه هم کافیه واسه یه رشته خوب ! موفق باشید !
Disgustion 1 سلام اگه بخواید درسنامه رو از ابریشم ببینید خیلی طول میکشه،منم مثل شمام برای اینکه کارم راه بیوفته از رو کتب کمک درسی(گاجینو) خوندم تخصصی هارو و میخوام از تستای ابریشم استفاده کنم
و اینکه مشکل منو شما اینه که میخوایم صد باشیم من چند وقته سعی میکنم از دیروز بهتر باشم فارق از نتیجه کنکور
-
Disgustion 1 سلام اگه بخواید درسنامه رو از ابریشم ببینید خیلی طول میکشه،منم مثل شمام برای اینکه کارم راه بیوفته از رو کتب کمک درسی(گاجینو) خوندم تخصصی هارو و میخوام از تستای ابریشم استفاده کنم
و اینکه مشکل منو شما اینه که میخوایم صد باشیم من چند وقته سعی میکنم از دیروز بهتر باشم فارق از نتیجه کنکور
عباس زنگارکی نظر شخصیم اینه زمان زیادی نمیبره و بسته به تلاش و سرعت عملکرد شماست ! چون من کل درسنامه هارو (بجز عمومی) تا 7 یا 8 اسفند تموم کردم !
-
عباس زنگارکی نظر شخصیم اینه زمان زیادی نمیبره و بسته به تلاش و سرعت عملکرد شماست ! چون من کل درسنامه هارو (بجز عمومی) تا 7 یا 8 اسفند تموم کردم !
Disgustion 1 افرین!
-
رکسانا موسویان خب اخه میگم باید تو ده هفته همه ی درسارو بخونم ولی نمیشه و فیلمهای راه ابریشم زیادن نبینمم که چطور بخونم و تست بزنم وقتی هیچی بلد نشدم بعدشم که امتحان نهاییه خب دیگه اصلا نمیشه که باید جمع بندی کنم که اونم نمیشه موندم چیکار کنم
شنیدم که اگه امتحان نهایی معدل پایین باشه شک میکنن به تقلب و دوباره کنکور میگیرن از داوطلب اخه باید معدلم وارد کنیم نمیشه کهBahar Gh سلام
اول از برزخ خوندن یا نخوندن خارج بشید
اگه میخواین بخونید سریع تر شروع کنید
و خب قبول کنید که همه درسا رو لازم نیست بخونید
برای قبول شدن تو یه رشته خوب نیازی نیست درسهارو درصد بالا بزنی
بودجه بندی کنکور رو ببین و با اولویت بندی فصلایی که مهم تر هستن رو بخونین برید جلو
راه ابریشم هم حجمش زیاده پس کتاب کمک درسی بخونید
منم قبلا فکر میکردم حتما باید راه ابریشم ببینم
ولی وقتی از رو درسنامه بخونید میبیند که چقدر سریع تر پیش میرید
برنامه ۵۰ روزه علیرضا افشار رو هم ببینید.
در ضمن همش به این فکر نکنید که حجم درسا خیلی زیاده
ویلیام آزلر گفته
به حجم کاری که باید انجام شود،
دشواری هایی که باید بر آنها غلبه شود،
یا هدفی که باید به آن رسید،
فکر نکن!
بلکه با جدیت سرگرم کاری شو که در دست داری،
بگذار همین برای امروز کافی باشد.شما هم اگه با تمام وجود شروع کنید به خوندن بعد از چند روز از پیشرفتی که کردین خوشحالین
ان شاءالله موفق باشید.
-
بچه ها فقط چهار ماه تا کنکور مونده و تا امتحانات نهاییم فقط دوماه و نیم دیگه فکر نمیکنم من بتونم درسارو بخونم هرجوری دارم برنامه ریزی میکنم نمیشه به نظرتون توی این دو ماه و نیم با فیلمهای الا دوازدهم و بخونم میتونم امتحانات نهاییم و بالای هجده بگیرم؟ریاضی و فیزیک و میتونم؟ریاضی و فیزیک تشریحیمم خیلی ضعیفه دیگه میخوام کنکور و ول کنم حداقل امتحانات نهاییم و خوب بشم منظورم فیلمهای دوازدهم راه ابریشمه
بمونم پشت کنکور یا نه به نظرتون؟
اصلا اینقدر حالم بده که اصلا نمیخوام کنکور شرکت کنم سال بعدم در این حد اصلا مطمئنم قبول نمیشم اطرافیانمم همش بهم میگن
اصلا حالم خوب نیست خیلی استرس دارم و میلرزم اصلا به قدری که دیگه نمیتونم تمرکز کنم و اصلا نمیتونم شروع کنم درس بخونم و هی با استرس میگم نمیشه و همینطور شروعم نمیکنم از ترس چند ماهه مشکلم اینه و هنوزم خوب نشدم همین دوماه پیشم داشتم میگفتم نمیشه و نمیتونستم شروع کنم و این استرس از اول سال باهام بود اصلا ترس و باورم اینه که نمیتونم درسارو یاد بگیرم ترس امتحان نهاییم همونقدریه که ترس کنکور و دارم چون مدرسه هم نرفتم نمره مستمر ندارم میترسم امتحان نهاییم کم بشم مردود بشم نمیدونم چه خاکی به سرم بریزم
با هرکیم حرف میزنم یه راهکار درست حسابی بهم نمیده
نمیدونم چمه که هیچی خوشحالم نمیکنه در صورتی که همین دوسال پیش کلی ذوق داشتم برای اهدافم الان همه ی بچه ها ذوق دارن که هرچه زودتر برن دانشگاه منم قبلاً همین بودم ولی الان اصلا هیچ حسی ندارم به دانشگاه و و اصلا انگار دلم نمیخواد برم
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401Bahar Gh
چقدر از این پستا میذاری
بسه دیگه
پاشو برو درستو بخون ب زمانم فکر نکن اصلا -
Bahar Gh سلام
اول از برزخ خوندن یا نخوندن خارج بشید
اگه میخواین بخونید سریع تر شروع کنید
و خب قبول کنید که همه درسا رو لازم نیست بخونید
برای قبول شدن تو یه رشته خوب نیازی نیست درسهارو درصد بالا بزنی
بودجه بندی کنکور رو ببین و با اولویت بندی فصلایی که مهم تر هستن رو بخونین برید جلو
راه ابریشم هم حجمش زیاده پس کتاب کمک درسی بخونید
منم قبلا فکر میکردم حتما باید راه ابریشم ببینم
ولی وقتی از رو درسنامه بخونید میبیند که چقدر سریع تر پیش میرید
برنامه ۵۰ روزه علیرضا افشار رو هم ببینید.
در ضمن همش به این فکر نکنید که حجم درسا خیلی زیاده
ویلیام آزلر گفته
به حجم کاری که باید انجام شود،
دشواری هایی که باید بر آنها غلبه شود،
یا هدفی که باید به آن رسید،
فکر نکن!
بلکه با جدیت سرگرم کاری شو که در دست داری،
بگذار همین برای امروز کافی باشد.شما هم اگه با تمام وجود شروع کنید به خوندن بعد از چند روز از پیشرفتی که کردین خوشحالین
ان شاءالله موفق باشید.
-
سلام پی ویتو بازکن لطفا
-
نهایی مهم نیست فقط کنکور
-
Bahar Gh ببین من گفتم دیگه تو اگه حالت و فکرت رو عوض نکنی تا 100سال هم قبول نمیشی. اگه هم امکانات کافی برای این چیزا نداری تو همین چالش های آلاخونه شرکت کن و کم کم بیا جلو. اینارو خودت حل کن. ولی من چیزی که مطمئنم اینه که امسال رو ول کنی صد در صد سال بعد حتی بدتر از الانت میشه.
راجب فیلم هم هر آدم عاقلی میدونه که الان برای یه نفر شروع صفری مثل تو فیلم دیدن زیاد خوب نیست. با پی دی اف های کمک درسی بخوانی بهتره. -
سلام پی ویتو بازکن لطفا
Gharibe Gomnam سلام چجوری؟
-
سلام پی ویتو بازکن لطفا
Gharibe Gomnam باز کردم
-
Gharibe Gomnam باز کردم
Bahar Gh
بسته است برو تو تنظمیات -
یه قسمتی داره نوشته فقط از کاربرانی که دنبال میکنم پیام خصوصی دریافت کنم
-
اونو غیرفعال کن