چنتا سوال خیلی ساده احتمال
-
در رابطه با سوال پنجم بیشتر اوقاتی که با هم خارج میشن گوی ها یا کلمه حداقل حداکثر بیان میشه از انتخاب رفت.
زمانیم که گوی ها را با جایگذاری یا بدون جایگذاری پشت سر هم خارج میکنه از کسر استفاده کنید(احتمال کل)
احتمال شرطیم که واضحه معمولا تو صورت سوال عباراتی مثل اگر،می دانیم که و.. هست -
برای سوال دوم باید شما فضای کل رو هم در نظر بگیرید
اولی سالم،دومی سالم و سومی سالم یه جور انتخاب هست صورت کسر اول انتخاب ۱ از ۶ و مخرج کسر هم انتخاب ۱ از ۱۰
و نمیشه نوشت ۶×۵×۴@Elham650
نمیفهمم. بیشتر توضیح میدی؟
-
سوال چهارم که شرطی نیست ۲ تا از ۹ تا گوی انتخاب کرده تعداد زوج هام که ۴ تاست از راه انتخاب ۲ از ۴ باید رفت تو سوالاتی که گوی ها رو باهم خارج میکنه باید از انتخاب رفت.۳×۴غلطه چون گوی ها رو با هم خارج کرده
@Elham650
چرا شرطی غلطه خب؟ معنی میده که
اولی باید زوج بیاد. دومی هم باید زوج باشه به شرط اینکه اولی هم زوج باشه. چرا شرطی نیست؟؟
و اینکه اگر میگفت به ترتیب گوی هارو خارج میکنیم (و با هم خارج نمیکنیم) میشه 3*4 ؟
-
@Elham650
نمیفهمم. بیشتر توضیح میدی؟
amirmohammad shakeri ببینید این کسر هایی که نوشته میشه همونطور که گفتم یه احتماله
اولی سالم دومی سالم و سومی سالم هر کدوم یه احتمالن که ما اینا رو در هم ضرب میکنیم و قاعدتا هر احتمالی از تقسیم حالت مطلوب به کل بدست میاد که اون اعدادی که در مخرج هستن همون حالت کل هستن -
@Elham650
چرا شرطی غلطه خب؟ معنی میده که
اولی باید زوج بیاد. دومی هم باید زوج باشه به شرط اینکه اولی هم زوج باشه. چرا شرطی نیست؟؟
و اینکه اگر میگفت به ترتیب گوی هارو خارج میکنیم (و با هم خارج نمیکنیم) میشه 3*4 ؟
amirmohammad shakeri از نظر من شرطی نیست مثلا اگه صورت سوال میگفت سکه میندازیم با چه احتمالی ۲ بار رو میاد شرطی میشد؟
قاعدتا نه -
amirmohammad shakeri از نظر من شرطی نیست مثلا اگه صورت سوال میگفت سکه میندازیم با چه احتمالی ۲ بار رو میاد شرطی میشد؟
قاعدتا نه@Elham650
مستقیما نگفته شرطی ولی خب با استدلال میشه گفت شرطی
-
amirmohammad shakeri ببینید این کسر هایی که نوشته میشه همونطور که گفتم یه احتماله
اولی سالم دومی سالم و سومی سالم هر کدوم یه احتمالن که ما اینا رو در هم ضرب میکنیم و قاعدتا هر احتمالی از تقسیم حالت مطلوب به کل بدست میاد که اون اعدادی که در مخرج هستن همون حالت کل هستن@Elham650
خب فضای کل مگه انتخاب 3 از 10 نیست؟
-
@Elham650
خب فضای کل مگه انتخاب 3 از 10 نیست؟
amirmohammad shakeri چون گفته یکی پس از دیگری پس هر بار یکی از فضای نمونه کم میشه و نمیشه گفت ۳ از ۱۰
-
A amirmohammad shakeri has marked this topic as solved on