یه کمک کوچیک
-
Mehrsa 14 اره می فهمم منم پارسال اینقدر انرزی منفی و استرس حشتناک به خودم میدادم که اصلا ارزو مردن می کردم ولی وقتی که بهش فکر کردم دیدم که واقعا ارزشش را نداشت الان که بیخیالک هستم و میگم تلاشم را بانجام میدم بقیه اش دست خداشت اینقدر از درس خوندن لذت میبرم که نگید و استرسی هم ندارم اصلا و خیلی بیشترهم یاد می گیرم و بیشتر هم توی ذهنم مباحث تثبیت میشه
arthur morgan
بله دقیقا
خلاصه خیلی ممنونمم وقتتونم گرفتم -
arthur morgan
بله دقیقا
خلاصه خیلی ممنونمم وقتتونم گرفتمMehrsa 14 نه بابا وظیفه است راحت باشید الایی ها عزیز دلم هستند و گلای باغچه شماهم کاری داشتید بگید بهم اصلا اصلا تعارف معارف نکنید اصلا
-
Mehrsa 14 نه بابا وظیفه است راحت باشید الایی ها عزیز دلم هستند و گلای باغچه شماهم کاری داشتید بگید بهم اصلا اصلا تعارف معارف نکنید اصلا
arthur morgan
چشم خیلی ممنون از لطفتونه⚘
-
arthur morgan
چشم خیلی ممنون از لطفتونه⚘
Mehrsa 14
خواهش
-
سلااام وقتتون بخیر
یه سوال کوچولو داشتم اونم از سر کلافگی و حرف و حدیثایی که میشنوم از دوازدهمیای مدرسه مون
شما ها که کنکور دادین به نظرتون واقعا کلاس و این جور داستانا لازمه یا نه؟ آخه از طرفی وقتی سطح تدریس مدرسه متوسط باشه ما اون نکته هایی که واقعا لازمه رو از کجا بفهمیم. مثلا من خودم تو خونه سوال حل کنم نتیجه اش خوبه سرعتم هم بد نیست اما یه وقتا نمونه سوالای قلم چی رو میبینم مثلا به نظرم سخت میاد بعد که جوابشو نگاه میکنم میبینم که خوب مثلا شاید میشد حل کرد ولی به ذهنم نیومده. تحلیل تستای تو خونه رو انجام میدم ولی نمیدونم چرا همه نکاتش بعدا یادم میره و خوب سال کنکور وقتی تستا زیاد شه چجوری باید نکات همه شو مرور کرد. خلاصه اینکه برای کنکور باید چه کرد؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
ریاضیا
همیارMehrsa 14 سلام کلاسا بیرون شاید خوب باشه ولی زیاد وقتگیره
برای ۱.۵ ساعت کلاس ۵ ساعت علافی
میتونی از فیلم های آنلاین استفاده کنی
همین رایگان آنلاین یا راه ابریشم و.... خیلی مفیدهوقتی تحلیل کردی یادت نره نکته هاشو بنویس و برای آزمون یعد مرور کن
بالاخره مطلب زیاده طبیعیه یادت بره -
Mehrsa 14 سلام کلاسا بیرون شاید خوب باشه ولی زیاد وقتگیره
برای ۱.۵ ساعت کلاس ۵ ساعت علافی
میتونی از فیلم های آنلاین استفاده کنی
همین رایگان آنلاین یا راه ابریشم و.... خیلی مفیدهوقتی تحلیل کردی یادت نره نکته هاشو بنویس و برای آزمون یعد مرور کن
بالاخره مطلب زیاده طبیعیه یادت بره -
@kosar-mottaghi
خیلی ممنون کوثرجان
آره راستش خودمم به خاطر همین تاحالا سراغش نرفتم ولی به نظرتون همون کتابا هم میتونه پاسخگو باشه درسته؟ -
Mehrsa 14 در یه کمک کوچیک گفته است:
@kosar-mottaghi
خیلی ممنون کوثرجان
آره راستش خودمم به خاطر همین تاحالا سراغش نرفتم ولی به نظرتون همون کتابا هم میتونه پاسخگو باشه درسته؟خواهش میکنم
اری چرا که نه -
Mehrsa 14 در یه کمک کوچیک گفته است:
@kosar-mottaghi
دستت درد نکنه⚘
کنکور صبر میطلبه واقعاخواهش
آری اری
موفق باشین