IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
انقباض دهلیزی
-
سلام
آیا در انقباض دهلیزی هم خون وارد دهلیز ها میشه؟ -
-
Farhan Honar
سلام
بله
در همه ی مراحل چرخه قلبی ورود خون به دهلیز ها دیده میشه -
@Alzahra-Daftar ممنون
-
Farhan Honar
خواهش میکنم -
Farhan Honar
سلام
در تمام دوره ها چه سیستول چه دیاستول ها خون وارد دهلیز ها میشه و همین باعث میشه هیچ وقت دهلیز ها خالی از خون نباشند.... -
Mahan Xodayi 2 ممنون
-
Farhan Honar خواهش میکنم:)
-
Farhan Honar این موضوع تو کنکور ۱۴۰۰ هم سوال اومده بود.
طبق نظر طراح، این مورد درسته و در همه مراحل خون وارد دهلیزها میشه.
ولی بین علما اختلاف افتاده و یه سری معتقدن که تو انقباض دهلیزی(0.1s)، خون وارد دهلیز ها نمیشه. -
Mahan Xodayi 2 سلام...ولی فکر کنم وقتی دهلیز ها در حال انقباض هستن دیگه خونی توشون نمونده.... البته توی کتاب واسه انقباض دهلیزی اشاره ای خون توی دهلیز ها نکرده
هرچند چون سیاهرگ های ورودی قلب دریچه ندارن میشه گفت خون همیشه داره وارد میشه...اما اگه به شکل کتاب دقت کنید وقتی انقباض دهلیزی رو نشون داده دهلیز ها خالی هستن
-
@Ali-Valicheki شما فرض کنید ی پلاستیک دستتونه از بالا با شیلنگ اب میریزید مدام
بعد از دهنه نایلون دستتون رو محکم میگیرید ودستتون رو به سمت پایین میکشید تا اب از ته نایلون خالی بشه درسته ابی که داخل نایلون بود خالی شد ولی پشت دستتون که دارین به سمت پایین میکشید شیلنگ داره اب میریزه....پس عملنا هیچ وقت خالی از خون نیست ولی خوب بعد اتمام انقباض دهلیز خون خیلی کم هست داخلش
امیدچارم متوجه بشید منظورمو... -
Mahan Xodayi 2 بله متوجه شدم و باهاتونم موافقم.....من فقط طبق شکل کتاب نظر دادم
همه میدونیم که سیاهرگ ورودی مثل شلنگیه که بازه و درچه ای نداره که بخواد بسته بشه و خون وارد دهلیز ها نشه پس قطعا خون توی دهلیز(هرچندکم) هست...و اگه توی شکل هیچ خونی نشون نداده مشکل از مولفه کتابه -
@Ali-Valicheki ولی خب طبق نکات کتاب گفته سیاهرگ های ورودی به دهلیز دریچه ندارند بقول خودتون و از این میتونیم متوجه مپضوع بشیم
اصولا یا نکته رو در شکل میگن یا متن کم پیش میاد ی نکته رو هم شکل و هم متن تاکید کنند -
Farhan Honar منم همین نظر رو داشتم. ولی هنوز مطمئن نشدم.
بنظرم یکی از موضوعات بحث برانگیز امسال باشه. احتمال داره نظر طراح هم فرق کنه