تست زیست شناسی
-
@سینا-0 تست که غلطه اما چون گزینه ها درمورد تی سه چهار نظر دادن با فرض این دو هورمون گزینه دو درسته فک کنم نه؟؟؟
Mahan Xodayi 2
اونطوری که گزینه 1 و 2 هردو درسته و سوال دو جوابست!!!
. -
Mahan Xodayi 2
اونطوری که گزینه 1 و 2 هردو درسته و سوال دو جوابست!!!
.@سینا-0 پایین گفتم یک و میتونیم غلط بگیریماا مجبور به انتخاب اگر بشیم
-
@سینا-0 پایین گفتم یک و میتونیم غلط بگیریماا مجبور به انتخاب اگر بشیم
Mahan Xodayi 2
خب با اون استدلال که گزینه 2 هم غلطه ، T4 وقتی قراره تبدیل به T3 بشه ، دیگه به کدوم گیرنده نیاز داره؟اونطوری دیگه هیچ جا گیرنده نداره!!!
. -
@سینا-0 پایین گفتم یک و میتونیم غلط بگیریماا مجبور به انتخاب اگر بشیم
Mahan Xodayi 2 با توجه به کتاب فک نکنم استدلال درستی باشه( من غیر کتابو نمیدونم )
یعنی جایی تو کتاب من ندیدم نوشته باشه T4 به T3 تبدیل میشه
چون گفته هورمون های تیروئیدی پس جفتشون باهم میشه ،
بنظر منم 1,2 جفتش صحیحه -
Mahan Xodayi 2
خب با اون استدلال که گزینه 2 هم غلطه ، T4 وقتی قراره تبدیل به T3 بشه ، دیگه به کدوم گیرنده نیاز داره؟اونطوری دیگه هیچ جا گیرنده نداره!!!
.@سینا-0 اره اینم هست:(
-
Mahan Xodayi 2 با توجه به کتاب فک نکنم استدلال درستی باشه( من غیر کتابو نمیدونم )
بنظر منم 1,2 جفتش صحیحهMahdi H چرا تو ایا میدانید گفته:)
-
Mahdi H چرا تو ایا میدانید گفته:)
-
Fatemeh Karji
اولا سوال فک کنم اشتباهه چون مگه همه هورمون های تیروئد T3/t4 هست؟؟باقی رو در نظر نگرفته..هیچ پاراتیروئید هم خط زده کلا شما از این بابت مشکلی با تست ندارین؟؟؟یا من اشتباه متوجه شدم؟؟؟
اما درمورد گزینه یک ببینید هورمون t4 وقتی میره در بافت یا ی سلولی میخواد کارشو انجام بده نمیتونه!! چون اول باید به t3 تبدیل بشه بعد بتونه تجزیه اینارو زیاد بکنه فک کنم برا همین یک رو رد کرده......این نکته یکم ریزه در حالت کلی جمله درسته ولی بین خوب و خوب تر گزینه دو بهتر هست چون صریح گفته و بدون عیب هم هست....@Mahan-Xodayi-2پاراتیروئید که کلامسئلش جداست جز هورمون تیرویید نیستش
هورمونهای تیروئیدT3_T4و کلسی تونیندر مورد اون Tها مشکلی نیست و درهمه جای بدن گیرنده دارند اما میمونه کلسی تونین که گیرنده هدفش استخوانه
-
بنظر منم 1,2 جفتش صحیحهMahdi H مشکل اینجا کلسی تونین هست سوال ربطی به تبدیل شدن نداره
-
Fatemeh Karji درود
فک کنم تست غلطه
1 رد میشه چون کلسی تونین چنین کاری نمیکنه
2 رد میشه چون تا جایی که کتاب میگه ، کلسیتونین فقط به بافت پیوندی استخوان اثر میذاره
3 رد میشه ، بازم بخاطر کلسی
4 در این مورد هم چیزی نشنیدم که ربطی به تیروئید داشته باشه ، حالا شاید T3 , T4 یه اثری بذارن ولی کلسی تونین رو فک نمیکنم
.@سینا-0
اره دقیقا استدلالی که کردید درسته
پاسخنامه هم همینو گفته
فقط آخرش گفته پس هر هورمون تیروئید روی استخوان گیرنده دارد -
@Mahan-Xodayi-2پاراتیروئید که کلامسئلش جداست جز هورمون تیرویید نیستش
هورمونهای تیروئیدT3_T4و کلسی تونیندر مورد اون Tها مشکلی نیست و درهمه جای بدن گیرنده دارند اما میمونه کلسی تونین که گیرنده هدفش استخوانه
Fatemeh Karji
دوست عزیز سوال گفته هورمون های زیر حنجره این هورمونها میشن تیروئیدی ها و کلسی تونین و پاراتورمون.....سوال اشتباهه -
@سینا-0
اره دقیقا استدلالی که کردید درسته
پاسخنامه هم همینو گفته
فقط آخرش گفته پس هر هورمون تیروئید روی استخوان گیرنده داردFatemeh Karji
همشون که رو استخون گیرنده دارن ، منتها استخون یه بافته نه هرنوع بافت
فک کنم طراح موقع طرح این تست چیزی زده بوده
. -
Fatemeh Karji
دوست عزیز سوال گفته هورمون های زیر حنجره این هورمونها میشن تیروئیدی ها و کلسی تونین و پاراتورمون.....سوال اشتباههMahan Xodayi 2
فک نکنم پاراتورمون بشه ، سوال به یک غده اشاره کرده درحالی که پاراتیروئید مجموعه ی چهارتا غده است
. -
Mahan Xodayi 2
فک نکنم پاراتورمون بشه ، سوال به یک غده اشاره کرده درحالی که پاراتیروئید مجموعه ی چهارتا غده است
.@سینا-0 برا همون میگم تست ایراد داره الان از مجا باید فهمید پاراتیروئید هست یا تیروئید چون جفتشونو شامل میشه روی سوال
-
Fatemeh Karji
همشون که رو استخون گیرنده دارن ، منتها استخون یه بافته نه هرنوع بافت
فک کنم طراح موقع طرح این تست چیزی زده بوده
.@سینا-0
-
Mahan Xodayi 2
.@سینا-0
اره دقیقا
معلومه آدم ریز بینی هستید -
@سینا-0 برا همون میگم تست ایراد داره الان از مجا باید فهمید پاراتیروئید هست یا تیروئید چون جفتشونو شامل میشه روی سوال
Mahan Xodayi 2
خب از همین میشه فهمید دیگه
سوال گفته غده درون ریز نه غده های درون ریز
اگه میگف غده های درون ریز ، اونوقت پاراتیروئید رو باید وارسی میکردیم
. -
Mahan Xodayi 2
خب از همین میشه فهمید دیگه
سوال گفته غده درون ریز نه غده های درون ریز
اگه میگف غده های درون ریز ، اونوقت پاراتیروئید رو باید وارسی میکردیم
.@سینا-0 صحیح پس منظور هورمونهای تیروئید هست بازم که سوال اشتباهه چون کلسی تونین رو ندید گرفته....
-
@سینا-0 صحیح پس منظور هورمونهای تیروئید هست بازم که سوال اشتباهه چون کلسی تونین رو ندید گرفته....
Mahan Xodayi 2
Exactly
.