برنامه هاتون برای سال جدید
-
سلام بچه ها
رسیدیم به آخرین شنبه سال
این روزا در چه حالین؟
برای سال جدید چه اهداف و برنامه هایی دارین؟آلاء که برای عید آلایی ها اردوی تفتان رو در نظر گرفته، اگه هنوز تفتانی نشدی، از اینجا در موردش بخون، برنامه تفتان از ۲ فروردین شروع میشه، پس وقت رو از دست نده :)
اگه تو برنامه هاتون شروع یه دوره جدید از آلاء رو هم دارین، عیدی آلاء که برای همه آلایی ها هست رو از دست ندین :)
-
M M.an این تاپیک را در ارجاع داد
-
سلام بچه ها
رسیدیم به آخرین شنبه سال
این روزا در چه حالین؟
برای سال جدید چه اهداف و برنامه هایی دارین؟آلاء که برای عید آلایی ها اردوی تفتان رو در نظر گرفته، اگه هنوز تفتانی نشدی، از اینجا در موردش بخون، برنامه تفتان از ۲ فروردین شروع میشه، پس وقت رو از دست نده :)
اگه تو برنامه هاتون شروع یه دوره جدید از آلاء رو هم دارین، عیدی آلاء که برای همه آلایی ها هست رو از دست ندین :)
-
@M-an در برنامه هاتون برای سال جدید گفته است:
سلام بچه ها
رسیدیم به آخرین شنبه سال
این روزا در چه حالین؟
سلام خانم مدیر خوبید؟😊🌷
خداروشکر خوبه😍در حال آماده شدن واس عید😍🌷
بیشتر تلاش کنم، روز به روز تلاش کنم و نسبت به سال قبل پیشرفت کنم و آدم بهتر و مفید تری باشم
و درس خوندن بیشتر و بهتر هم که فراموش نمیشه اصلا😎😎
هر شب با حس بهتری بخوابم و صبح ها با پر انرژی تر باشم
خودمو به اهدافم برسونم و باعث افتخار و خوشحالی بیشتر مامان و بابام باشم
دوست بهتری برای همه دوستام باشم
و بیشتر بتونم کمک بکنم به اطرافیانم
بیشتر قدر نعمت هایی که خدا بهم داده رو بدونم و بیشتر به خدا نزدیک شم
یه جورایی بهترین ورژن از خودم باشم
بهترین خودم تو هر موقعیتی باشم
به عنوان یه دوست،فرزند،خواهر،کنکوری، دانشجو و...
و هر روزم رو لذت ببرم حتی تو سخت ترین شرایط -
سلام بچه ها
رسیدیم به آخرین شنبه سال
این روزا در چه حالین؟
@M-an سلام اول قبل هدف بگم دیدم خانم مدیرمون رای میده خواستم بنویسم آخه مدیر که کم پیش میاد رای بده:beaming_face_with_smiling_eyes:
خوش اخلاقی و سعی کنم حال دل خودم و هر کی با من در ارتباطه خوب کنم
بزنم زیر گوش کنکور و بره دیگه پی کارش خسته شدم و با ناپلونی بیام آلاو یه کار خفن تحولی رو کنم تو الا یا انجمن که به صورت رایگان بتونم به آلایی های بعدی کمک کنیم
بتونم شعر بخونم و بفهمم چی داره می گه مفهومشو بفهمم این یکی خیلی شیرینه