ورود به انجمن از طریق مرورگر برای جزوات؟؟
-
سلام آلایی های خوب
کسی بلده که چطوری میشه با همراه داشتن اپ آلا از طریق سایت به طور مستقیم به انجمن وارد شیم؟
خیلی نیازش دارم ، هرچی جزوه هست با اپ باز نمیشن وقتی تو گوگل سرچ میکنم بازم با اپ باز میشه ، از طرفی نمیتونم. اپ رو پاک کنم اطلاعاتم رو نیاز دارم
لطفا راهنماییم کنید -
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
دوازدهم بچه-های-کنکور-تجربی-1400 بچه-های-کنکور-ریاضی-1400 @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-ریاضی @راه-ابریشمی-ها-فیزیک-تجربی راه-ابریشمی-ها-شیمی راه-ابریشمی-ها-زیست راه-ابریشمی-ها-ریاضیات-ریاضی راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی دانش آموز کنکوری دانش-آموزان-آلاء
-
سلام آلایی های خوب
کسی بلده که چطوری میشه با همراه داشتن اپ آلا از طریق سایت به طور مستقیم به انجمن وارد شیم؟
خیلی نیازش دارم ، هرچی جزوه هست با اپ باز نمیشن وقتی تو گوگل سرچ میکنم بازم با اپ باز میشه ، از طرفی نمیتونم. اپ رو پاک کنم اطلاعاتم رو نیاز دارم
لطفا راهنماییم کنید -
سلام آلایی های خوب
لطفا راهنماییم کنید -
من وقتی میزنم روی سه نقطه عکس اولی و بعد که عکس دومی اومد میزنم روی لینکش وارد سایت میشم
-
Faez Fateminia در ورود به انجمن از طریق مرورگر برای جزوات؟؟ گفته است:
سلام آلایی های خوب
لطفا راهنماییم کنیدInShot_20220323_170513796.mp4
سعی کردم تو فیلم نشون بدم چیکار کنی فقط گوشیم هواوی باید راهشو تو گوشی خودتون پیدا کنید اگه سامسونگ باشهفقط چون سرعت زیاده بین گزینه هاApp link رو زدم
-
F Faez Fateminia marked this topic as a regular topic on
-
F Faez Fateminia marked this topic as a question on
-
F Faez Fateminia has marked this topic as solved on
-
@Kosar-Mortazavi
@سینا-0
arthur morgan
ممنون از کمکتون -
Faez Fateminia اره من میتونم جزواتی را که توی بخش جزوات و داشبورد قرار داره دانلود کنم هم با اپ و هم با سایت
-
Faez Fateminia جزواتی که راه ابریشم میذاره رو نمیشه با برنامه آلا دانلود کرد؟
-
Faez Fateminia جزواتی که راه ابریشم میذاره رو نمیشه با برنامه آلا دانلود کرد؟
@Kosar-Mortazavi نمیدونم بعضی جزوات که توی پست ها هست رو گفتند فقط از طریق سایت میشه دانلود کرد
-
Faez Fateminia اره من میتونم جزواتی را که توی بخش جزوات و داشبورد قرار داره دانلود کنم هم با اپ و هم با سایت
arthur morgan
حتی جزوات این پست رو میتونید دانلود کنید؟ -
@Kosar-Mortazavi نمیدونم بعضی جزوات که توی پست ها هست رو گفتند فقط از طریق سایت میشه دانلود کرد
Faez Fateminia اها جزوات انجمن رو نمیتونید با اپ دانلود کنید؟
به نظرم ADM نصب کنید یه دانلود منیجره شاید بشه -
Faez Fateminia اها جزوات انجمن رو نمیتونید با اپ دانلود کنید؟
به نظرم ADM نصب کنید یه دانلود منیجره شاید بشه@Kosar-Mortazavi آها ممنونم امتحانش میکنم
️
-
arthur morgan
حتی جزوات این پست رو میتونید دانلود کنید؟Faez Fateminia ببخشید که دیر جواب دادم بله من فایل از اینجا دانلود کردم از الاخونه
-
Faez Fateminia ببخشید که دیر جواب دادم بله من فایل از اینجا دانلود کردم از الاخونه
arthur morgan آها ممنونم از راهنماییتون
برا من که نمیشه -
@Kosar-Mortazavi آها ممنونم امتحانش میکنم
️
Faez Fateminia اگه نشد بگین اگه بتونم یه راه دیگه پیدا میکنیم
-
F Faez Fateminia has marked this topic as unsolved on
-
Faez Fateminia اگه نشد بگین اگه بتونم یه راه دیگه پیدا میکنیم
@Kosar-Mortazavi بازم نشد
-
@Kosar-Mortazavi بازم نشد