سلام و درود و خسته نباشید خدمت همه دانشجویان عزیز😂✋
یه عادتی که سر کنکور پیداش کردم یادگیری از طریق تست بود و خب استاد آناتومی هر جلسه کوییز میگیره
دوست دارم خودم قبلش یکم تمرین کنم ولی چه کتابی ؟
شنیدم آقای مجتبی کرمی کتاب تست برای آزمون علوم پایه طراحی میکنه
شما استادای دیگه ای میشناسید ؟
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانشجویان-پزشکی
@دانشجویان-پیراپزشکی
سلام سلام😄
حالتون چطوره کنکوری ها؟😃
خب قضیه چیه؟
قراره ما در حد توانمون به کنکوری ها کمک کنیم.
خب حالا چطوری؟
بروبچ کنکوری میتونین تو تاپیک پایینی سوال های مشاوره ای تون رو از دانشجو های رشته های تاپ که تو مسیر کنکور کلی تجربه کسب کردن و بلد کار هستن بپرسین
و بنده حقیر(😅) در حد تجربه های خودم و به کمک هانیه جان @haniehno به سوال هاتون توی پست های این تاپیک (ترجیحا به صورت ویس) جواب میدیم.
سوالاتون قراره حول مشکلات مشاورهای کنکور مثل انگیزه و برنامه نوشتن و مشاور و آزمون ها و... باشه.
چیز هایی که هممون با پوست و گوشت و استخوان تجربه کردیم یا درحال تجربهش هستیم.
https://forum.alaatv.com/topic/56518/مشاوره-کنکوری-گفتگو
درضمن حواستون باشه😉:
✅️اسپم ممنوعه🚫
✅️گفتگو ها و سوال هامون تو تاپیک بالایی(تاپیک گفتگو) انجام میشه⚠️
✅️اینجا فقط به سوالاتون جواب میدیم⬇️
و دعوت میکنم از همه ی دانش آموزان آلا: @دانش-آموزان-آلاء
و فارغ التحصیلان و رتبه برتر های آلا که تجربه هاشون واسه یه کنکوری خیلی باارزشه: @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء
سلام من نیاز به برنامه ریزی تحصیلی دارم میشه کمکم کنید؟
دهم تجربی هستم فرزانگان نهم قبول شدم و روش درس خوندنو نمیدونم ولی اونایی که شیشم قبول شدن بیشترشون برنامه دارن و میدونن باید چیکار کنن احساس میکنم تایمم هدر میره و با اینکه بعضی روزا ۶ ساعت درس میخونم احساس میکنم ۳ ساعتم درس نخوندم. من کلا برا هیچی نمیتونم طبق برنامه پیش برم و همیشه وقتی حال داشته باشم درس میخونم. وقتی حوصله ش نباشه هیچی از درس هم نمیفهمم.
نرسیدن به آزمون قلمچی
-
reza213
شما هرکار خودتون دوس دارین انجام بدین.اره میدونم فیلم سینمایی نیست که من بالاتر بهشون گفتم فیلم های اقاجانی رو نباید از دست داد.منم شخصا نظرخودم رو دادم.وبازم میگم هرکسی خودش بهتر میدونه اگه پست های بالاتر منو خونده باشین بارها بهشون گفتم خودتون بهتر از هرکسی به وضعتون اگاهید.من پارسال فیلم ریاضی و فیزک نمیدیدم ولی 60 درصد میزدم تقریبا.امسال اولین ازمونم 5 آبانه -
reza213 در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
سلام
داری اشتباه پارسال منو تکرار میکنی!دیدن فیلم هر درس .. و در نتیجه نرسیدن به برنامه آزمون
فیلمای آقای آقاجانی و آقای ناصح زاده رو به هیچ وجه از دست نده فوق العاده ان
اما درباره بقیه فیلم ها .. فیزیک آقای طلوعی،ریاضی آقای امینی راد و...
من امسال شروع کردم ریاضی و فیزیک رو با درسنامه کتاب خوندم!شاید باور نکنید اما الان این دو درسو دارم مفهومی ِ مفهومی یاد میگیرم:)
آقای رنجبرزاده هم خیلی خوب تدریس میکنن اما با خوندن کتاب گاج و حل تستای کنکور سراسری هم میتونید به درصد بالا فکر کنید!درسنامه گاج همه نکات رو گفته ، حتی خود ِ آقای رنجبرزاده هم نکات گاج رو میگن به بچه ها!
خلاصه کلام اینکه به حرف یه پشت کنکوری با تجربه گوش کن:) و نذار بعدا به این حرفام برسی خدایی نکرده!
موفق باشی برادر:)
سلام. من اصلا نمیتونم بدون فیلم فیزیک و ریاضی و شیمی یاد بگیرم!! هر کسی با دیگری فرق داره!! من که به این باور رسیدم اگه الا فیلم رایگان نمیزاشت من بدبخت بودم و جایی نمیرسیدم. ومنم اینطور فکر میکردم اما با خوندن الگوفیزیک و خیلی سبز ریاضی نظرم کامل عوض شد:)
-
@دکتر-محبوبه در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr
مرسی شما لطف دارین.
اها ایشالله موفق باشید.خودتون بهتر ازهمه میدونید.
دلیل عدم موفقیت من پارسال دو دلیل بود یکی بیخودی ناامید شدم و دوم تست کم.ایشالله براش خیلی وقت بزارین.دقیقا مشکل منم اینکه کم تست میزنم.60تا تست زدم از شیمی سینیتیک 5ساعت وقتمو گرفت بخدا.موندم چ کنم.نزنم نمیشه.بزنم بقیه درس ها میمونه
-
Dr.Saraaa در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
سلام .. حقیقتا من 3 روز اول این دو هفته رو از دست دادم و نمیرسم کل برنامه ازمون قلمچیو بخونم.. مثلا زیست پایه که 3 فصل سال دومه رو نرسیدم با دروس عمومی بجز زبان .. چون مدرسه هم میرم و حجم فیلما هم زیاده و با جزوه نویسی خیلی وقت گیره.. اولا خواستم بدونم چطور سرعتمو بیشتر کنم که واسه ازمون بعد بدون استرس بخونم و همچنین مهم تر از اون اینکه مباحثیو که نخوندم رو کی جبران کنم.. زیست پایه فقط یه ایستگاه جبرانی داره اونم فروردین فک کنم
ممنون میشم کمکم کنید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-آزمون-ها @administrators @ادمینسلام
داری اشتباه پارسال منو تکرار میکنی!دیدن فیلم هر درس .. و در نتیجه نرسیدن به برنامه آزمون
من امسال شروع کردم ریاضی و فیزیک رو با درسنامه کتاب خوندم!شاید باور نکنید اما الان این دو درسو دارم مفهومی ِ مفهومی یاد میگیرم:)
آقای رنجبرزاده هم خیلی خوب تدریس میکنن اما با خوندن کتاب گاج و حل تستای کنکور سراسری هم میتونید به درصد بالا فکر کنید!درسنامه گاج همه نکات رو گفته ، حتی خود ِ آقای رنجبرزاده هم نکات گاج رو میگن به بچه ها!
خلاصه کلام اینکه به حرف یه پشت کنکوری با تجربه گوش کن:) و نذار بعدا به این حرفام برسی خدایی نکرده!
موفق باشی برادر:)دکتر خانم درسنامه کتاب درسی میخونین؟؟
-
donya bivafa
عزیزم اول راه که ادم شروع میکنه تقریبا همه همینجوری هستن.تعداد تستو به نظرم فعلا کم کن مثلا به جای 60تا 30تا بزن.تا دستت یکم راه بیفته.بعد دوباره زیادش کن.شیمی اقای اقاجانی رو گوش بده حتما خیلی کمک میکنه.به نظرمن بگو مثلا توی دوساعت باید 60تا بزنم تونستی بزنی چه بهتر نشد ولش کن برو درس بعدی که بقیه درسات نمونه.و سعی کن اون تعداد تستی که نشد بزنی رو حتما یه جا جبرانش کنی.
نگران نباش اصلا.فقط حتما براخودت برنامه بریز تعداد تستی که باید بزنی رو مشخص کن زمانشم همینطور.اینجوری یه تمرینم هس که سرجلسه ازمون و ازاون مهم تر خدای نکرده سرجلسه کنکور وقت کم نیاری.
موفق باشی -
Dr.Saraaa
سلام شما کدوم فیلم ها رو میبینی و برای ریاضی و فیزیک درسنامه کدوم کتاب تست رو میخونی؟ چون من پارسال بعلت درسنامه خوندن بیش از حد به جای تست به هدفم نرسیدم. گفتم شاید فیلم ببینم بهتر از درسنامه خوندن باشه که شما تجربتون رو گفتید... -
donya bivafa در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Mehdi_Zr در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
سلام .. حقیقتا من 3 روز اول این دو هفته رو از دست دادم و نمیرسم کل برنامه ازمون قلمچیو بخونم.. مثلا زیست پایه که 3 فصل سال دومه رو نرسیدم با دروس عمومی بجز زبان .. چون مدرسه هم میرم و حجم فیلما هم زیاده و با جزوه نویسی خیلی وقت گیره.. اولا خواستم بدونم چطور سرعتمو بیشتر کنم که واسه ازمون بعد بدون استرس بخونم و همچنین مهم تر از اون اینکه مباحثیو که نخوندم رو کی جبران کنم.. زیست پایه فقط یه ایستگاه جبرانی داره اونم فروردین فک کنم
ممنون میشم کمکم کنید
@دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @ناظم @همیار @حامیان-آلاء-مشاور @حامیان-آلاء-آزمون-ها @administrators @ادمینسلام
موفق باشی برادر:)دکتر خانم درسنامه کتاب درسی میخونین؟؟
درسنامه کتاب درسی؟!!!
-
baghi1377 در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
Dr.Saraaa
سلام شما کدوم فیلم ها رو میبینی و برای ریاضی و فیزیک درسنامه کدوم کتاب تست رو میخونی؟ چون من پارسال بعلت درسنامه خوندن بیش از حد به جای تست به هدفم نرسیدم. گفتم شاید فیلم ببینم بهتر از درسنامه خوندن باشه که شما تجربتون رو گفتید...سلام
من امسال فقط شیمی آقای آقاجانی و عربی آقای ناصح زاده رو میبینم:)یه جلسه از آرایه آقای سبطی رو هم دیدم!ولی تصمیم گرفتم با الگو ادامه بدم
جواب قسمت دوم سوالتون:درسنامه خیلی سبز ریاضی رو میخونم بعدش میرم سراغ تستاش..اول اونایی که کنارشون نوشته "کتاب درسی" رو حل میکنم بعدش سوالای "کنکور سراسری" بعدشم تالیفی های خودش ... واقعا عالیه!هیچ دبیر ریاضی ای اینقدر مفهومی و کامل درس نمیده حتی!:)
برای فیزیک هم الگو رو میخونم..اول درسنامه بعد تستای کنکورش بعدشم تالیفی هاش:) اینم عالیه قبلا گاج میخوندم که اصلا خوب نبود و نمیفهمیدم داره چی میگه!خیلیم سرد بود کتابش
#برای اینکه خیلی درگیر درسنامه نشین؛وقتی مثلا مبحث احتمال رو میخواین بخونین یه دفتر کنارتون باشه نکات مهم ، فرمولا و کلا چیزایی که حس میکنین نیاز به مرور داره رو بنویسین که بعدا فقط همین دفترو بخونید و بعدش تست بزنین:) -
نمیدونم کدوم مدرسه تحصیل میکردید دولتی یا غیر دولتی .ولی اینو بدونید ما معلم شیمی دارم که 5 مین کتابو روخوانی میکنه بقیش حرف های الکی میزنه .شما دیگه معلم های دیگمون رو هم تصور کن چجورین .من اگر الا نبود بدبخت میشدم چون وقتی میخوام ی چیزی رو یادبگیرم اول باید یکی واسم خوب خوب توضیح بده بعد خودم دوباره بخونم وتست بزنم ونمیتونم خودم مستقیما برم سراغ درسنامه های کتاب ها چون اولا خیلی جاهاش رو نمیفهمم ونمیگیرم که چرا وچطوری مثلا اینجوری شده یا این عدد رو به دست اورده .پس ادما باهم فرق دارن نمیشه گفت بنظرم درسنامه بخونی بهتره .چون باید دید پایه طرف چطوریه اصن چیزی از این مبحثه میدونه یا نه .
-
پس کسایی مثه من و اقامهدی واقارضا مجبوریم که فیلم هارو ببینم
-
fateme khanom... در نرسیدن به آزمون قلمچی گفته است:
نمیدونم کدوم مدرسه تحصیل میکردید دولتی یا غیر دولتی .ولی اینو بدونید ما معلم شیمی دارم که 5 مین کتابو روخوانی میکنه بقیش حرف های الکی میزنه .شما دیگه معلم های دیگمون رو هم تصور کن چجورین .من اگر الا نبود بدبخت میشدم چون وقتی میخوام ی چیزی رو یادبگیرم اول باید یکی واسم خوب خوب توضیح بده بعد خودم دوباره بخونم وتست بزنم ونمیتونم خودم مستقیما برم سراغ درسنامه های کتاب ها چون اولا خیلی جاهاش رو نمیفهمم ونمیگیرم که چرا وچطوری مثلا اینجوری شده یا این عدد رو به دست اورده .پس ادما باهم فرق دارن نمیشه گفت بنظرم درسنامه بخونی بهتره .چون باید دید پایه طرف چطوریه اصن چیزی از این مبحثه میدونه یا نه .
درسته
منم دقیقا همین شرایط رو داشتم
درسنامه ی کتابی که انتخاب کردم کاملااا روونه و کسی که پایه خوبی نداره(مث خودم) هم کاملا متوجه مطلب میشه
موفق باشید -
پس کسایی مثه من و اقامهدی واقارضا مجبوریم که فیلم هارو ببینم
مجبور نیستید:)
-
Dr.Saraaa چی بگم والا
-
درسته
منم دقیقا همین شرایط رو داشتم
درسنامه ی کتابی که انتخاب کردم کاملااا روونه و کسی که پایه خوبی نداره(مث خودم) هم کاملا متوجه مطلب میشه
موفق باشیدچه کتابی؟