درس خوندن ماه رمضونی🌙
-
سلام دوستان وقتتون بخیر و طاعاتتون قبول درگاه حق
اخیرا داخل تاپیک ها دیدم که دوستان راجع به این موضوع سوال میپرسن و یه جورایی میشه گفت که براشون دغدغه ای هست بنابراین تصميم گرفتم که این تاپیک رو بزنم ؛ امیدوارم که براتون مفید باشه🌱 التماس دعا🌸🔹| چگونه در ماه مبارک رمضان درس بخوانیم!
🤔با توجه به بيم كنكور آيا ماه رمضان روزه بگيريم يا نه؟!
ضعف نميكنيم؟!كنكورمان خراب نميشه؟!📍تجربه ثابت كرده كه اينطور نيست البته در رابطه با قسمت كنكورش🤓 اتفاقاً تجربه نشان داده كه اغلب منظم تر هم ميشيد.✨
❓اما در ماه رمضان چگونه روزه بگيريم؟!
چي بخوريم؟ چي نخوريم؟!
ساعت خواب و بيداري چگونه باشد؟🧠 مدل اول و عقلاني:
💤 شب ساعت ١١ الی ١٢ خواب
⏰برای سحری بیدار باش
🥙سحري مثل ناهار بخوريد و حتما سالاد و ميوه بخوريد كه اب بدن را در خود نگه دارد.چاي و قهوه و نسكافه ☕️نخوريد كه تشنه نشيد🥵!
🔸- ١٠ دقيقه یا ۱۵دقیقه بعد اذان نماز صبح و دعاي عهد و شروع مطالعه.😎
🔸- از ساعت ٥:٣٠ تا ١٣:٣٠ حدود ٨ ساعت ميتونيد بخونيد و بعدش نماز و استراحت...
🔸- ٣ تا ٤ ساعت هم قبل از افطار ميتونيد درس بخونيد،حتی یکی دوساعت قبل هم میتونید تست عمومی هارو بزنید
تا الان شد ١٢ ساعت مطالعه يا همون ٨ تا باكس✅
🔸- افطار با چاي،شله زرد،سوپ و...روزه را باز كنيد😋🍛(شام نخورید همین افطارساده کافیه)- نماز و ٢ساعت درس📖
📚پس به راحتي ١٢ تا ١٤ ساعت درس ميخونيد!
٤ساعت یا۵ساعت خواب شب
٤ساعت خواب عصر
👀 در کل ٨ ساعت هم ميخوابيد.😴
👻مدل دوم هم ميشه خفاشي( شب بيداري)
از افطار تا سحر ميخونيد ميشه حدود ٦ تا ٧ ساعت🌙
از سحر تا ظهر هم ميشه ٦ تا ٧ ساعت ديگه
و از نماز ظهر ميخوابيد تا اذان مغرب و افطار🛌
⚠️ ريسك اين حالت بيشتره و گفتم قبلا شب نخوابیدن باعث ضعف جسمانی میشه😥!🔙 ولي انتخاب به عهده خودتونه
كرونا
ماه رمضان
افراد موفق ازشون دلیل موفقیت میسازن و افراد ناموفق ازشون بهانه میتراشن.😇انجام ندادن، بهانه میخواهد
و
انجام دادن، دلیل💪🏻؛
اگر کسی برای انجام کاری دلیل داشت، درگیر بهانه ها نمیشود🙂،
و اگر کسی دلیل کاری را نمیداند،
یعنی انگیزه انجام ندارد💯،
و برای این فرد بهانه زیاد است،
چه کرونا باشد، چه ماه رمضان،جام جهانی و یا هر بهانه دیگر...
اميدوارم با دليلها زندگي كنيد نه بهانه ها.😉
موفق باشيد🦋
درضمن هرکی گفت به درس صدمه میزنه و بهانه اورد و سعی کرد ته دلتون رو خالی کنه حرفشو قبول نکنید⛓ از اعتقادات کوتاه نیاید⚔️.
درس و دانشگاهی که بخوادمنو از خدام دور کنه به هیچ دردم نمیخوره!
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا
انسانیا
ریاضیا
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
بچه-های-ریاضی-کنکور-1401@nazanin-mirzai من از اول ماه رمضان هم تصمیم روش 1 بوده و خیلی خوبه
- نماز و ٢ساعت درس📖
-
ممنون از پستتون
-
ممنون از پستتون
Amir ali Nikfard خواهش میکنم
موفق باشید -
سلام دوستان
اگر واقعا موقع درس خوندن بی حال هستید(آخه یه سریا خودشونو به بیحالی میزنن که درس نخونن 😂) و خب انرژی ندارید ، میتونید از قرص فارماژلیتان استفاده کنیداین قرص مکمل تغذیه ای هست( نه از اون قرصای فضایی که نمیدونم میگن بخوری ۲۵ ساعت درس میخونی و اکثرا هم مخدر هستند😐😐) و کلی ویتامین داخلش داره (خودم از شدت بیحالی با پزشک مشورت کردم ، گفت یک روز در میان بخور )
و خب الان که میخونم واقعا نسبت به قبل انرژی دارم✊🏻
شما هم مجدد با پزشک مشورت کنید و اگر موردی نبود استفاده کنید .
عکسشو میفرستم براتون ....
-
سلام دوستان
اگر واقعا موقع درس خوندن بی حال هستید(آخه یه سریا خودشونو به بیحالی میزنن که درس نخونن 😂) و خب انرژی ندارید ، میتونید از قرص فارماژلیتان استفاده کنیداین قرص مکمل تغذیه ای هست( نه از اون قرصای فضایی که نمیدونم میگن بخوری ۲۵ ساعت درس میخونی و اکثرا هم مخدر هستند😐😐) و کلی ویتامین داخلش داره (خودم از شدت بیحالی با پزشک مشورت کردم ، گفت یک روز در میان بخور )
و خب الان که میخونم واقعا نسبت به قبل انرژی دارم✊🏻
شما هم مجدد با پزشک مشورت کنید و اگر موردی نبود استفاده کنید .
عکسشو میفرستم براتون ....
@D-Ali یه آثاری داری که بعد یه هفته معلوم میشه شاید از یه طرف دیگه شما رو درگیر کرد
-
@D-Ali یه آثاری داری که بعد یه هفته معلوم میشه شاید از یه طرف دیگه شما رو درگیر کرد
@Mr-Lucky-Bandit
حق با شماست ، هستند قرص های این مدلی....!
اما با پزشک مشورت کردم ، خودشون گفتن این قرص رو بخورید خوبه .....🤷🏻♂️ -
@Mr-Lucky-Bandit
حق با شماست ، هستند قرص های این مدلی....!
اما با پزشک مشورت کردم ، خودشون گفتن این قرص رو بخورید خوبه .....🤷🏻♂️@D-Ali اره مشکلی نداره ببخشید فقط باعث افزایش میل جنسی هم میشه کمی، و به خاطر انرژی بالاش اگه قبل خواب مصرف بشه باعث بی خوابی میشه
-
@D-Ali اره مشکلی نداره ببخشید فقط باعث افزایش میل جنسی هم میشه کمی، و به خاطر انرژی بالاش اگه قبل خواب مصرف بشه باعث بی خوابی میشه
@Mr-Lucky-Bandit
بله همه قرص های تقویتی این موارد رو دارند ، که البته با ورزش امکان کنترل هست ...
-
@Mr-Lucky-Bandit
بله همه قرص های تقویتی این موارد رو دارند ، که البته با ورزش امکان کنترل هست ...
@D-Ali قرصی که گفتید دو مدل هست قرص بزرگسال اش و نوجوانان اش که مدل بزرگسال اش فقط فک کنم جنسینگ هم داره که باعث اش میشه
-
@D-Ali قرصی که گفتید دو مدل هست قرص بزرگسال اش و نوجوانان اش که مدل بزرگسال اش فقط فک کنم جنسینگ هم داره که باعث اش میشه
@Mr-Lucky-Bandit
👍🏻