نرسيدن به آزمون قلمچي
-
سلام
من اين دو هفته تونستم ٩٠ درصد بودجه بندياي قلم چي رو بخونم اما متاسفانه وقت براي مرور كم اوردم️
خواستم بدونم كه الان واسه هفته بعد از اول بخونم و مرور كنم يا اينكه مرور رو فراموش كنم؟ -
مرسي بابت راهنماييتون
ولي خوب ميدونين ازمون بعدي هم از اول اگه رو اينا مسلط نباشم اونارم نميتونم خوب جواب بدم -
مرسي بابت راهنماييتون
ولي خوب ميدونين ازمون بعدي هم از اول اگه رو اينا مسلط نباشم اونارم نميتونم خوب جواب بدمsahar__shr
سلام ببخشید با اجازه اقا سهراب
خوب ازمون بعدی شما مباحثو خوندی که فقط تست بزن که یادآوری بشه برات...برای مرورم سعی کن مثلا جمعه هفته اول رو اختصاص به مرور بدی و همچنین پنجشنبه هفته دوم رو.خلاصه نویسی خیلی کمکت میکنه.حتما تو درسای تمرینی فرمولا و نکاتی که خیلی مهمه برا خودت بنویس.واسه درسای حفظی هم به نظرمن تست بزن مخصوصا اونایی که بلد نبودی یا اشتباه جواب دادی
موفق باشی -
sahar__shr
سلام ببخشید با اجازه اقا سهراب
خوب ازمون بعدی شما مباحثو خوندی که فقط تست بزن که یادآوری بشه برات...برای مرورم سعی کن مثلا جمعه هفته اول رو اختصاص به مرور بدی و همچنین پنجشنبه هفته دوم رو.خلاصه نویسی خیلی کمکت میکنه.حتما تو درسای تمرینی فرمولا و نکاتی که خیلی مهمه برا خودت بنویس.واسه درسای حفظی هم به نظرمن تست بزن مخصوصا اونایی که بلد نبودی یا اشتباه جواب دادی
موفق باشی@دکتر-محبوبه مرسي عزيزم
️
-
@دکتر-محبوبه مرسي عزيزم
️
sahar__shr
خواهش ایشالله موفق باشی -
سلام
منم از برنامه قلم چی عقب موندم
نرسیدم کامل نگاهش کنم
الان باید چیکار کنم بیخیال اونا بشم یا باید اونارام یه جوری نگاه کنم الان کلا موندم -
سلام
نرسیدم کامل نگاهش کنم
الان باید چیکار کنم بیخیال اونا بشم یا باید اونارام یه جوری نگاه کنم الان کلا موندم -
@faezeh-lay
سلام الان که نمیرسید بخواهید یه مطلب جدید بخونید.همون قبلی هارو تثبیت کنید.
ازمون 5 آبان کانون درسا به جز زیست پایه و دینی از اوله سعی کنید جبرانش کنین درسایی که نخوندین رو.@دکتر-محبوبه اوکی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
-
سلام
نرسیدم کامل نگاهش کنم
الان باید چیکار کنم بیخیال اونا بشم یا باید اونارام یه جوری نگاه کنم الان کلا موندم@faezeh-lay اصلا من دارم ميميرم از غصه
-
@دکتر-محبوبه اوکی ممنون از راهنماییت دوست عزیز
-
سلام خسته نباشین من دانش آموز پیس دانشگاهی رشته تجربی هستم راستش تراز قلمچیم خیلی پایینه 4500 نمیدونم چیکار کنم چجوری بخونم واقعا گیج شدم از هر کس می پرسم یه جوابی میده خواهش میکنم یه راهنمایی بکنین بگین چجوری بوخونم اصلا الان اینجوری ادامه بدم امیدی هست ممنونم میشم جواب بدین.
-
سلام کم کم سرعت خوندن شما زیاد میشه ولی از اول اول خوندن واقعا ستمه
من همیشه یه خلاصه ی خوبی برای خودم درست می کردم که درس یک هفته رو بتونم تو 1 ساعت مرور کنمآزمون بعدی رو بخونید که بهش برسید خلاصه نویسی رو هم فراموش نکنید
sohrab سلام
شما خلاصه رو تو چه مرحله ای تهیه می کردید؟ همون مرحله ی اول مطالعه یا دفعات بعدی ( بعد از تسلط نسبی ) ؟ -
سلام خسته نباشین من دانش آموز پیس دانشگاهی رشته تجربی هستم راستش تراز قلمچیم خیلی پایینه 4500 نمیدونم چیکار کنم چجوری بخونم واقعا گیج شدم از هر کس می پرسم یه جوابی میده خواهش میکنم یه راهنمایی بکنین بگین چجوری بوخونم اصلا الان اینجوری ادامه بدم امیدی هست ممنونم میشم جواب بدین.
ako rostami اول افزایش کمیت !
ساعت مطالعه تون چقده؟ -
جواب ندادید پس من ادامه میدم !
اول از همه ساعت مطالعه تون رو ببرید بالا . واسه هر درس بررسی کنید اگه علت تراز پایین اون درستون ساعت مطالعه ی پایین نبود ، روشتون رو واضح روی کاغذ بنویسید و بعد به تغییر روش مطالعه ی اون درس فکر کنید . مورد به مورد می تونید با دبیر مربوطه یا دوستاتون یا بچه های آلا مشورت کنید . روشتون رو عوض کنید . نتیجه رو بررسی کنید . بهتر شدید ادامه بدید . خوب نشد یه کم فک کنید شاید انتظار نتیجه ی زود بازده تو اون درس منطقی نباشه . اگه منطقی نبود حداقل تا آزمون بعد ادامه بدید . نبود، منبعتون رو عوض کنید . در انتخاب منبع هم مشورت کنید . آبی های قلم چی هم خوبن به نظرم . کلا مدام خودتون رو بررسی کنید . علت آزمون دادن هم همین آنالیز کردناست .
امیدوارم متوجه عرایضم شده باشید و واستون مفید باشه.
نظر کاملا شخصی من بود پس بهش بسنده نکنید .
موفق باشید -
جواب ندادید پس من ادامه میدم !
اول از همه ساعت مطالعه تون رو ببرید بالا . واسه هر درس بررسی کنید اگه علت تراز پایین اون درستون ساعت مطالعه ی پایین نبود ، روشتون رو واضح روی کاغذ بنویسید و بعد به تغییر روش مطالعه ی اون درس فکر کنید . مورد به مورد می تونید با دبیر مربوطه یا دوستاتون یا بچه های آلا مشورت کنید . روشتون رو عوض کنید . نتیجه رو بررسی کنید . بهتر شدید ادامه بدید . خوب نشد یه کم فک کنید شاید انتظار نتیجه ی زود بازده تو اون درس منطقی نباشه . اگه منطقی نبود حداقل تا آزمون بعد ادامه بدید . نبود، منبعتون رو عوض کنید . در انتخاب منبع هم مشورت کنید . آبی های قلم چی هم خوبن به نظرم . کلا مدام خودتون رو بررسی کنید . علت آزمون دادن هم همین آنالیز کردناست .
امیدوارم متوجه عرایضم شده باشید و واستون مفید باشه.
نظر کاملا شخصی من بود پس بهش بسنده نکنید .
موفق باشیدمنتظرالمهدی میتونم بپرسم تراز شما تو ازمونا چقدره
-
منتظرالمهدی میتونم بپرسم تراز شما تو ازمونا چقدره
22ستاره نه:دی
-
22ستاره نه:دی
منتظرالمهدی متوجه منظورتون نشدم
-
منتظرالمهدی متوجه منظورتون نشدم
22ستاره تراز رو واسه چی میپرسی دوست عزیز؟ لازمه میگم ولی من لزومی نمی بینم .
-
22ستاره تراز رو واسه چی میپرسی دوست عزیز؟ لازمه میگم ولی من لزومی نمی بینم .
منتظرالمهدی باشه