مهندسی ژن
-
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0 -
از نظر علمی بله.
-
از نظر علمی بله.
سید حسین حسینی 0 که مهم نیست،از نظر کتاب چی؟؟
-
سید حسین حسینی 0 که مهم نیست،از نظر کتاب چی؟؟
Mahan Xodayi 2
از نظر کتاب خیر. -
Mahan Xodayi 2
از نظر کتاب خیر.سید حسین حسینی 0 مطمئنید؟؟؟
-
M Mahan Xodayi 2 marked this topic as a question on
-
سید حسین حسینی 0 مطمئنید؟؟؟
Mahan Xodayi 2
خوب وقتی کتاب نگفته .......بگم درسته؟؟؟ -
سید حسین حسینی 0 مطمئنید؟؟؟
Mahan Xodayi 2
شایدم اشتب کنم ......منتتظر نظر بقیه میمونم. -
Mahan Xodayi 2
خوب وقتی کتاب نگفته .......بگم درسته؟؟؟سید حسین حسینی 0 برای همین میپرسم دیگه عزیز:/
-
Mahan Xodayi 2
شایدم اشتب کنم ......منتتظر نظر بقیه میمونم. -
سلام
جمله درسته یا نه!
برای انکه یک ژن خارجی به درون دیسک وارد شود،میتوان از بیش از یک نوع انزیم برش دهنده استفاده کرد
تجربیا
@سینا-0Mahan Xodayi 2 درود
خیر ، حتما باید آنزیم برش دهنده ای که برای جدا کردن ژن خارجی استفاده کردیم با برش دهنده ای که برای دیسک استفاده کردیم ، یکی باشه (یک نوع باشه)
. -
Mahan Xodayi 2 درود
خیر ، حتما باید آنزیم برش دهنده ای که برای جدا کردن ژن خارجی استفاده کردیم با برش دهنده ای که برای دیسک استفاده کردیم ، یکی باشه (یک نوع باشه)
.@سینا-0 درست گرفته جمله:(
-
@سینا-0 درست گرفته جمله:(
Mahan Xodayi 2
نمیدونم چی بگم !!! اینجا کتاب به وضوح گفته که نوعش یکسانه ...
. -
Mahan Xodayi 2
نمیدونم چی بگم !!! اینجا کتاب به وضوح گفته که نوعش یکسانه ...
.@سینا-0 نه اخه اینجا میگفت برای برش دیسک لاید انزیممون همونی باشه که ژن رو بریدیم این داره میگه ژن رو که میخواییم ببریم میتونیم از چند نوع باشه....
که من این نکته رو نمیتونم از متن استنباط کنم:( -
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0Mahan Xodayi 2 در مهندسی ژن گفته است:
سلام
جمله درسته یا نه!
تجربیا
@سینا-0 -
-
@سینا-0 نه اخه اینجا میگفت برای برش دیسک لاید انزیممون همونی باشه که ژن رو بریدیم این داره میگه ژن رو که میخواییم ببریم میتونیم از چند نوع باشه....
که من این نکته رو نمیتونم از متن استنباط کنم:(Mahan Xodayi 2
من برداشت دیگه ای داشتم
گفته ژن خارجی بیاد تو دیسک ، خب ژن خارجی رو از قبل بریدیم که میخوایم بیاریمش تو دیسک ، پس برش دهنده که برای اون استفاده کردیمو باید برای دیسک استفاده کنیم
. -
Mahan Xodayi 2
من برداشت دیگه ای داشتم
گفته ژن خارجی بیاد تو دیسک ، خب ژن خارجی رو از قبل بریدیم که میخوایم بیاریمش تو دیسک ، پس برش دهنده که برای اون استفاده کردیمو باید برای دیسک استفاده کنیم
.@سینا-0 خب ازاین دیدگاه نگا کنید درسته؟؟؟؟
-
@سینا-0 خب ازاین دیدگاه نگا کنید درسته؟؟؟؟
Mahan Xodayi 2 نه
از دید من برش دهنده یک نوع باید باشه نه چند نوع
. -
Mahan Xodayi 2 نه
از دید من برش دهنده یک نوع باید باشه نه چند نوع
.@سینا-0 پس به نظرتون سوتی کتابه؟؟چون این توضیح پاسخنامس گزینه نیست که بگیم از دیدگاه دیگه تحلیل کرده
-
@سینا-0 پس به نظرتون سوتی کتابه؟؟چون این توضیح پاسخنامس گزینه نیست که بگیم از دیدگاه دیگه تحلیل کرده
Mahan Xodayi 2
به نظر من آره
ولی خب نظرات منو باید همیشه پیشفرض روش شاید و احتمالا بذاری
بازم بپرس از بقیه ببین چی میگن
.