مرحله پایان رونویسی
-
Mahan Xodayi 2
Matin Mousavi 1
Farhan Honar
بچهها کمک@سمیه-صادقلو سلام متن کتاب ارجحیت داره،کتاب گفته وقتی به اون توالی پایان میرسیم انزیم از دنا و رنای تازه ساخت جدا میشود پس جدایی رنا پلی مراز مقدم بر جدایی رنا هست.....
-
@Alzahra-Daftar نه یه چن روزی میشه تیکه کلام اون دبیر فیزیک فک کنم یاری بود دقیق نمیدونم...اون افتاده تو دهنم...میخوام مثلا به خواهرم بگم یه لیوان چای بریز میگم گووووش کن بنده خدااااا یه لیوان چای بریز
-
@Alzahra-Daftar نه یه چن روزی میشه تیکه کلام اون دبیر فیزیک فک کنم یاری بود دقیق نمیدونم...اون افتاده تو دهنم...میخوام مثلا به خواهرم بگم یه لیوان چای بریز میگم گووووش کن بنده خدااااا یه لیوان چای بریز
@Mr-Wick
ی مدت منم این مزار شریف شده بود تیکه کلامم
-
@سمیه-صادقلو سلام متن کتاب ارجحیت داره،کتاب گفته وقتی به اون توالی پایان میرسیم انزیم از دنا و رنای تازه ساخت جدا میشود پس جدایی رنا پلی مراز مقدم بر جدایی رنا هست.....
Mahan Xodayi 2
یه همچین تضادی رو توی دهم برای بازوفیل و ائوزینوفیل و نوتروفیل داشتیم
متن یه چی میگفت و تصویر یه چی دیگه -
Mahan Xodayi 2
یه همچین تضادی رو توی دهم برای بازوفیل و ائوزینوفیل و نوتروفیل داشتیم
متن یه چی میگفت و تصویر یه چی دیگه@Alzahra-Daftar آخه شکل متحرک نیست که بخواد قشنگ نشون بده...برای همین در این پارادوکس ها متن کتاب اولویته
-
@Alzahra-Daftar آخه شکل متحرک نیست که بخواد قشنگ نشون بده...برای همین در این پارادوکس ها متن کتاب اولویته
Mahan Xodayi 2
من حرفی ندارم -
Mahan Xodayi 2
من حرفی ندارم@Alzahra-Daftar الان حل شد براتون یا ی دور دیگه تلاش کنیم؟؟
-
@Alzahra-Daftar الان حل شد براتون یا ی دور دیگه تلاش کنیم؟؟
Mahan Xodayi 2 چرا برا من
سوال یکی دیگه بود -
Mahan Xodayi 2 چرا برا من
سوال یکی دیگه بود@Alzahra-Daftar ععع:// اصن اسم استارترو نگا نکردم://
-
@Mr-Wick ممنون
فیلمی که شما فرستادید داره تقدم و تأخر جدا شدن رنای تازه ساخت و بسته شدن دنا رو توضیح میده تقدم و تأخر جداشدن رنای تازه ساخت و آنزیم رنا بسپاراز
@Alzahra-Daftar ممنون
نظرت مهمه🥰️
شکل کتاب درسته که رنابسپاراز رو در حال حرکت نشان داده اما وقتی که رنابسپاراز در حال حرکت داره از دنا جدا میشه خود رنای تازه ساخت رو به طور کامل از dna جدا کشیده و نمیشه از این شکل استنباط درستی کرد به نظرم
Farhan Honar ممنون
Mahan Xodayi 2 ممنون
بله به نظر من هم متن کتاب باید مهمتر باشه البته آقای مقاری توی فیلم صفر تا صد شون گفتند که اول رنای تازه ساخت جدا میشه اما امروز که داشتم تورم را نگاه می کردم گفتن که از اول آنزیم رنابسپاراز جدا میشه
Alireza Varamanzar ممنون
فکر میکنم کتاب شما متن کتاب را در نظر گرفته و شکلش رو که به نظر منطقی تر میاد
ممنون از همگی که وقت گذاشتین
️
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
L lO_Ol has marked this topic as solved on
-
@Mr-Wick ممنون
فیلمی که شما فرستادید داره تقدم و تأخر جدا شدن رنای تازه ساخت و بسته شدن دنا رو توضیح میده تقدم و تأخر جداشدن رنای تازه ساخت و آنزیم رنا بسپاراز
@Alzahra-Daftar ممنون
نظرت مهمه🥰️
شکل کتاب درسته که رنابسپاراز رو در حال حرکت نشان داده اما وقتی که رنابسپاراز در حال حرکت داره از دنا جدا میشه خود رنای تازه ساخت رو به طور کامل از dna جدا کشیده و نمیشه از این شکل استنباط درستی کرد به نظرم
Farhan Honar ممنون
Mahan Xodayi 2 ممنون
بله به نظر من هم متن کتاب باید مهمتر باشه البته آقای مقاری توی فیلم صفر تا صد شون گفتند که اول رنای تازه ساخت جدا میشه اما امروز که داشتم تورم را نگاه می کردم گفتن که از اول آنزیم رنابسپاراز جدا میشه
Alireza Varamanzar ممنون
️
-
@Mr-Wick ممنون
@Alzahra-Daftar ممنون
نظرت مهمه🥰️
Farhan Honar ممنون
Mahan Xodayi 2 ممنون
Alireza Varamanzar ممنون
️
@سمیه-صادقلو خواهش میکنم