7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
سلام
حتما باید سکته ی قلبی رخ بده تا خون به بخشی از ماهیچه نرسه و یاخته ها بمیرن؟
زیستاز در این مورد گفته
بسته شدن سرخرگ های کرونری توسط لخته یا سخت شدن دیواره، ممکن است باعث سکته ی قلبی شود که یکی از اثرات سکته ی قلبی نرسیدن خون به ماهیچه ی قلب و مرگ یاخته های آنها است.
چون من تو ذهن خودم این بود که اول باید یاخته ها بمیرن بعد بگیم سکته ی قلبی رخ داده و کتابم به نظرم بیانش همینطوریه.
@دوازدهم @دهم @یازدهم @تجربیا
IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
انسولین فعال
-
سلام دوستان امیدوارم حال تون خوب باشه
نماز و روزهاتون قبول
این جمله درسته؟ممنون میشم تحلیل تون رو بگید...
پاسخنامه رو خوندم اما متوجه نشدم
%(#0d0400)[شکل فعال انسولین بر خلاف حالت پیش فعال،دارای ساختار نهایی چهارم پروتئینی می باشد]
@دوازدهم @تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @راه-ابریشمی-ها-زیست @بچه-های-تجربی-راه-ابریشم -
-
@sania-Andiravan سلام
ببینید اگر جمله رو درست گرفته با این منظر رفته که حالت غیر فعال انسولین یک زنجیره ایت چون بهم پیوسته هستند و واژه زنجیره ها غلطه براش ولی ما میگیم سطح چهار باید چند تا پروتئین باشه....اما در مورد حالت فعالش از دو نوع زنجیره تشکیل شده و زنجیره ها داره پس دارای سطح چهارم هست.....
البته قبول دارم اگر درست گرفته یکم قشنگ نیس دیگه چون هر دوتا معلومه چند نوع دارند ولی هدف سوال شاید اون اتصاله بوده..... -
@sania-Andiravan سلام.آره درسته. شکل فعال انسولین دو زنجیره داره پس ساختار چهارم داره.
ولی تو شکل غیرفعال، زنجیره C (که از انتهای آمینی زنجیره A به انتهای کربوکسیلی زنجیرهB وصل شده) ، باعث شده که یک زنجیره ی تکی و پیوسته داشته باشیم.درنتیجه نمیتونه ساختار چهارم داشته باشه -
Farhan Honar
Mahan Xodayi 2
اخه سوالی که برای خودم هست اینه که هر سه توالی با هم دیگه فرق دارن
و بهم دیگه هم متصل شدن...
خب چرا باید یه زنجیره سر هم بگیریم شون؟
چون توالی متفاوتن بهم وصل شدن -
-
@sania-Andiravan حرفتون متینه ولی طبق کتاب که گفته سطح چهارم از زنجیره ها تشکیل شده اما غیر فعال انسولین یک زنجیره هست نمیتونیم سطح چهارم براش در نظر بگیریم....فرقی هم برامون نداره این ی زنجیره از چند نوعن....
-
-
Mahan Xodayi 2 در انسولین فعال گفته است:
@sania-Andiravan حرفتون متینه ولی طبق کتاب که گفته سطح چهارم از زنجیره ها تشکیل شده اما غیر فعال انسولین یک زنجیره هست نمیتونیم سطح چهارم براش در نظر بگیریم....فرقی هم برامون نداره این ی زنجیره از چند نوعن....
تشکر لطف دارید
اهاااا یعنی انگاری یه زنجیره بلند پلی پپتیدی بوده تو غیر فعال بعد فعال میشه این زنجیره بلنده می شکنه و میشه چند تا بعد چون اتصال میدن میرن سطح چهارم؟ -
@sania-Andiravan بله درسته
-
@sania-Andiravan
ببخشید من به متن کتاب توجه نکرده بودم الان یه لحظه دیدم
خود کتاب پایین شکل نوشته که : پیش هورمون به صورت یک زنجیره پلی پپتیدی است و با جدا شدن بخشی از توالی به نام زنجیره C به هورمون فعال تبدیل میشود
بخش C جزوی از توالی زنجیره B و A هست و وقتی جدا میشه دو تا زنجیره متفاوت رو میسازن -
Farhan Honar
@Felli
Mahan Xodayi 2
مرسی از همه تون -