غیر حضوری خوندن دوازدهم
-
-
سلااام وقتتون بخیر
همون جور که از اسم تاپیک معلومه این مسئله یه چند وقتیه ذهنمو درگیر کرده چون بعضا شنیدم از افرادی که با این شرایط راضی بودن ولی بعضی ها هم به قطع منعش کردن.
نظرتون چیه؟ کسی بوده که تجربش کرده باشه؟ به خاطر ارتباط نداشتن با بچهها و معلما ممکنه دچار ضعف و استرس بشیم و جا بزنیم؟
دانش-آموزان-آلاء
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
راه-ابریشمی-ها-زیست
راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
راه-ابریشمی-ها-شیمی
ریاضیا تجربیاMehrsa 14 من خودم اول تا نزدیک به 5 ماه میرفتم مدرسه و خیلی خیلی ضرر میکردم خیلی زیاد چون کلاس اصلا اصلا اهل درس و اینا نبودن اصلا و معلم ها شاکی بودن و این خیلی بد بود حتی درس عادی که باید میدادن را به زور میدادن البته من راه ابریشمی بودم از تابستون برای همین اسیب کمتر دیدم بعدش که اجازه گرفتم و توی خونه میخوندم و مدرسه را گذاشتم کنار پارت هام زیاد شد
و بازده زیاد و کار تستی هم میتونستم که بکنم ولی یک مشکلی پیش اومد افسردگی اومد سراغم بلاخره از محیط دور شده بودم و اینا و بی حالی که گیر همه افتاده بود گیر منم افتاد ولی حالا کم کم کنترلش کردم و خداروشکر خودم را نجات دادم این هم بستگی به شما داره اگر که میتونید توی خونه بخونید و معلم ها و کلاس مانع شما هستند و افسرده و اینا نمیشید به نظرم حتما اقدام کنید ولی اگر که نه میتونید مدرسه هم به عنوان کمکی استفاده کنید -
Mehrsa 14 من خودم اول تا نزدیک به 5 ماه میرفتم مدرسه و خیلی خیلی ضرر میکردم خیلی زیاد چون کلاس اصلا اصلا اهل درس و اینا نبودن اصلا و معلم ها شاکی بودن و این خیلی بد بود حتی درس عادی که باید میدادن را به زور میدادن البته من راه ابریشمی بودم از تابستون برای همین اسیب کمتر دیدم بعدش که اجازه گرفتم و توی خونه میخوندم و مدرسه را گذاشتم کنار پارت هام زیاد شد
و بازده زیاد و کار تستی هم میتونستم که بکنم ولی یک مشکلی پیش اومد افسردگی اومد سراغم بلاخره از محیط دور شده بودم و اینا و بی حالی که گیر همه افتاده بود گیر منم افتاد ولی حالا کم کم کنترلش کردم و خداروشکر خودم را نجات دادم این هم بستگی به شما داره اگر که میتونید توی خونه بخونید و معلم ها و کلاس مانع شما هستند و افسرده و اینا نمیشید به نظرم حتما اقدام کنید ولی اگر که نه میتونید مدرسه هم به عنوان کمکی استفاده کنیدarthur morgan
خیلی ممنون از راهنمایی تون
بعد مثلا واسه اشکالای درسیتون چی کار میکردین؟
الانا که مدرسه میرم فرصت خوبیه ببینم که واقعا شرایط سال دیگه چطور میشه.
چون تجربشو داشتم که خودم خونده باشم ولی خیلی خوب باشه. و بوده هم تو تعطیلات ها که همون بی حوصلگی و اینا سراغم اومده باشه.
چون شما به عینه تجربه کرده بودین دوست داشتم نظرتونو بدونم خیلی ممنونمم ازتون -
arthur morgan
خیلی ممنون از راهنمایی تون
بعد مثلا واسه اشکالای درسیتون چی کار میکردین؟
الانا که مدرسه میرم فرصت خوبیه ببینم که واقعا شرایط سال دیگه چطور میشه.
چون تجربشو داشتم که خودم خونده باشم ولی خیلی خوب باشه. و بوده هم تو تعطیلات ها که همون بی حوصلگی و اینا سراغم اومده باشه.
چون شما به عینه تجربه کرده بودین دوست داشتم نظرتونو بدونم خیلی ممنونمم ازتونMehrsa 14 من برای اشکال درسی خیلی پیش نیومد چون اموزش درست داشتم اگر هم بود میومدم تو الاخونه میپرسیدم یا از دوستام اره به نظرم هر دو حالت را امتحان کنید
-
Mehrsa 14 من برای اشکال درسی خیلی پیش نیومد چون اموزش درست داشتم اگر هم بود میومدم تو الاخونه میپرسیدم یا از دوستام اره به نظرم هر دو حالت را امتحان کنید
arthur morgan
آها خیلی متشکرمم. منبع آموزشی هم واقعا مهمه -
arthur morgan
آها خیلی متشکرمم. منبع آموزشی هم واقعا مهمهMehrsa 14 اره خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد مهمه به نظرم منبعی را نتخاب کنید که واقعا عاشقتون کنه به درس هرچقدر هم که بقیه بدش بگن
-
Mehrsa 14 اره خیلی زیاد خیلی خیلی زیاد مهمه به نظرم منبعی را نتخاب کنید که واقعا عاشقتون کنه به درس هرچقدر هم که بقیه بدش بگن
arthur morgan
بله دقیقااا این خیلی مهمه بعضی جاها بدتر زده میکنن آدم رو. خیلی ممنونمم
شما فقط از راه ابریشم استفاده کردین؟ -
arthur morgan
بله دقیقااا این خیلی مهمه بعضی جاها بدتر زده میکنن آدم رو. خیلی ممنونمم
شما فقط از راه ابریشم استفاده کردین؟Mehrsa 14 اره البته از تفتان و اینا استفادع می کنم و انشالله ارش
قبلا کتاب های دیگه داشتم مثل گاج و اینا کتاب های خوبی بودن ولی برای من اصلا اصلا مناسب نبودن -
Mehrsa 14 اره البته از تفتان و اینا استفادع می کنم و انشالله ارش
قبلا کتاب های دیگه داشتم مثل گاج و اینا کتاب های خوبی بودن ولی برای من اصلا اصلا مناسب نبودنarthur morgan
آها خیلیی متشکرم
بله بعضی کتاب ها آدم اصلا نمیتونه باهاشون ارتباط بگیره
همون مطلب علاقه مند به درس کردنه -
arthur morgan
آها خیلیی متشکرم
بله بعضی کتاب ها آدم اصلا نمیتونه باهاشون ارتباط بگیره
همون مطلب علاقه مند به درس کردنهMehrsa 14 اره درسته