تست😶🔥
-
@Mr-Wick خب با بیش از دو ژنش کاری نداریم ولی به هر حال رنای ساخته شده حاوی ژن های مختلفه.....من متوجه ردش نمیشم!
Mahan Xodayi 2 بله مختلفه ولی گزینه دو رو دوباره بخون گفته قطعا دو ژن...همین باعث ردش میشه
حالا لطفا نظرتونو در مورد مسئله ای که اشاره کردم بفرمایین -
Mahan Xodayi 2 بله مختلفه ولی گزینه دو رو دوباره بخون گفته قطعا دو ژن...همین باعث ردش میشه
حالا لطفا نظرتونو در مورد مسئله ای که اشاره کردم بفرمایین@Mr-Wick میدونید قضیه چیه اونی که شما میگین همون حالتی هست که من تصویرشو فرستادم در اینصورت قطعا و حتما هر دوتاشون توالی پایان دارند ولی این گفته فاقد توالی پایان پس یه ژن دیگه باید بغل همینا باشه جور توالی پایانو میکشه و هر سه تاشون توسط یک رناپلیمراز رونویسی میشن.....
-
حالا لطفا نظرتونو در مورد مسئله ای که اشاره کردم بفرمایین@Mr-Wick ولی دو بازم بنظرم قانع کننده نیست میتونه درست باشه...ذهنم درگیر شد
-
@Mr-Wick میدونید قضیه چیه اونی که شما میگین همون حالتی هست که من تصویرشو فرستادم در اینصورت قطعا و حتما هر دوتاشون توالی پایان دارند ولی این گفته فاقد توالی پایان پس یه ژن دیگه باید بغل همینا باشه جور توالی پایانو میکشه و هر سه تاشون توسط یک رناپلیمراز رونویسی میشن.....
Mahan Xodayi 2 شما به اون قسمتش فک نکن که
ببین نمیدونم چطوری توضیح بدم
ببین بزا سعیمو بکنم اسد تونستم توضیح بدم...چون خودم قانع شدم
گزینه دو میگه وقتی بین دو راه انداز متوالی دنا از هر دو رشته دنا رونویسی صورت بگیره ، قطعا رنای ساخته شده حاوی دو ژنه!خب این در باکتری درست نیست چون من اینطوری قبول کردم که در باکاری دنا سه ژن داره در سطح کتاب...وقتی یه راه اندازه دیگه هم اون طرف در نظر بگیریم با این یکی میشه دو راه اندازه و دو تاهم توالی پایان خواهند داشت(یه توالی برای سه ژن اونوری و یه توالی برای سه ژن اینوری)از هرکدوم یه رنای چند ژنی ساخته میشه که متفاوت اند...و این ینی بیش از دو ژن -
M Mr. Wick marked this topic as a regular topic on
-
Mahan Xodayi 2 شما به اون قسمتش فک نکن که
ببین نمیدونم چطوری توضیح بدم
ببین بزا سعیمو بکنم اسد تونستم توضیح بدم...چون خودم قانع شدم
گزینه دو میگه وقتی بین دو راه انداز متوالی دنا از هر دو رشته دنا رونویسی صورت بگیره ، قطعا رنای ساخته شده حاوی دو ژنه!خب این در باکتری درست نیست چون من اینطوری قبول کردم که در باکاری دنا سه ژن داره در سطح کتاب...وقتی یه راه اندازه دیگه هم اون طرف در نظر بگیریم با این یکی میشه دو راه اندازه و دو تاهم توالی پایان خواهند داشت(یه توالی برای سه ژن اونوری و یه توالی برای سه ژن اینوری)از هرکدوم یه رنای چند ژنی ساخته میشه که متفاوت اند...و این ینی بیش از دو ژن@Mr-Wick میدونید مشکل چیه؟ در باکتری الزاما سه ژن نیست که.....
ممنونم بابت توصیح این همه تایپ....🖤👌 -
@Mr-Wick میدونید مشکل چیه؟ در باکتری الزاما سه ژن نیست که.....
ممنونم بابت توصیح این همه تایپ....🖤👌Mahan Xodayi 2 تو کتاب که اینو نشون داده...بله الزاما هم نگفته که سه ژن داره
این چون گفته قطعا دو ژن داریم
با این مورد که سه ژن داریم رد میشه کردش دیگه://
خواهش میکنم
امیدوارم توضیحم قانع کننده بوده باشه🌹 -
@Mr-Wick

دوستان برای گزینه ۱ که گفتم منظورش پروکاریوت هاست.
برای گزینه ی دوم هم بعد از فشار های زیادی که به زانوم وارد کردم، گفتم احتمال داره مثال نقضش این شکل باشه 👆👆👆
همون طور که میبینیم دو راه رانداز مربوط به دو ژن داریم که بینشون یک توالی بین ژنی داریم. مطمئن نیستم ولی احتمال داره این دو ژن کپی هم باشند.اگه اینطور باشه محصولشون قطعا اطلاعات مشابه نه متفاوت -
@Mr-Wick

دوستان برای گزینه ۱ که گفتم منظورش پروکاریوت هاست.
برای گزینه ی دوم هم بعد از فشار های زیادی که به زانوم وارد کردم، گفتم احتمال داره مثال نقضش این شکل باشه 👆👆👆
همون طور که میبینیم دو راه رانداز مربوط به دو ژن داریم که بینشون یک توالی بین ژنی داریم. مطمئن نیستم ولی احتمال داره این دو ژن کپی هم باشند.اگه اینطور باشه محصولشون قطعا اطلاعات مشابه نه متفاوتFarhan Honar به چه دلیلی میگید این دو تا ژن ممکنه کپی هم باشند؟
-
Farhan Honar به چه دلیلی میگید این دو تا ژن ممکنه کپی هم باشند؟
@nazanin-mirzai دلیل خاصی ندارم. خواستم یه مثال نقض برای گزینه ۲ پیدا کنم . دیدم بهترین احتمال میتونه وقتی باشه که این تا ژن رو کپی هم درنظر بگیریم.
ولی فکر نکنم درست باشه🙏🌸 -
@nazanin-mirzai دلیل خاصی ندارم. خواستم یه مثال نقض برای گزینه ۲ پیدا کنم . دیدم بهترین احتمال میتونه وقتی باشه که این تا ژن رو کپی هم درنظر بگیریم.
ولی فکر نکنم درست باشه🙏🌸Farhan Honar نه اینم استدلال درستی نیس
-
گزینه دو رو برای پروکاریوت درنظر گرفته نامرد
و منم مثل شما اولش فک کردم و این شکل به ذهنم اومد بعدش که پاسخنامه روخوندم نوشته بود در پروکاریوت تو قضیه لاکتوز و مالتوز سه ژن داریم و این ینی بیش از 2ژنولی در مورد گزینه اول من این نظرمه که الان سمت راست تصویر پایینی دوتا ژن داریم داریم که توالی های راه انداز آنها خلاف جهت هم هستند...
الان این جا بین دو راه انداز سمت راست تصویر پایین ما هیچ توالی پایانی نداریم که..درصورتیکه دو ژن پشت سر هم هستند البته ژن های جداگانه به حساب میان دا...این یه ژنه اون یکی یه ژن دیگه...میشه اینطوری در نظر گرفت؟؟؟اگه اینطوری در نظر بگیریم گزینه یکم غلطه@Mr-Wick خب با توجه به اون قضیه لاکتوز و مالتوز باکتری گزینه ۱ رو درست درنظرگفته یعنی؟
-
@Ali-Valicheki بله بخاطر همین من نظری که دادم میگم بکم ایراد داره با مثالی که زدم
شما نظری نداری؟ -
@Ali-Valicheki بله بخاطر همین من نظری که دادم میگم بکم ایراد داره با مثالی که زدم
شما نظری نداری؟@Mr-Wick خب بنظرم درسته
همون طور هم که گفتید با توجه به قضیه لاکتوز و مالتوز چون ما ۳تا ژن داریم که داره رونویسی میشه پس اون واژه قطعا گزینه ۲ رو رد میکنه
۳و۴ هم که دوستان مقال نقضش رو زدن
ولی گزینه ۱ باز هم با توجه به قضیه لاکتوز و مالتوز میتونه درست باشه
هرچند به جز این فکر کنم مثال دیگه ای هم بشه پیدا کرد