برنامه تابستان راه ابریشم
-
سلام دوستانی که برای کنکور امسال راه ابریشم رو داشتن میشه درباره برنامه مطالعاتی تابستان نظرشونو بگن اینکه با برنامه آلا جلو رفتن یا اگه شخصی سازی کردن برنامه شون چجوری بود
اگه تجربه هاتون رو درباره دوران تابستان بگید ممنون میشم -
این پست پاک شده!
-
سلام برای من ، برنامه آلا خوب نبود ، چون مثلا در تایم مشخص شده توی برنامه من دو برابر اون کار رو انجام میدادم ، اما خب ویژگی خوب برنامه این بود که یک دید کلی به من برای برنامه ریزی شخصی میداد
-
سلام برای من ، برنامه آلا خوب نبود ، چون مثلا در تایم مشخص شده توی برنامه من دو برابر اون کار رو انجام میدادم ، اما خب ویژگی خوب برنامه این بود که یک دید کلی به من برای برنامه ریزی شخصی میداد
Amir Harati شما با برنامه خودتون دهم و یازدهم رو با هم تونستید جمع کنید؟
-
Amir Harati شما با برنامه خودتون دهم و یازدهم رو با هم تونستید جمع کنید؟
mohamad riazi بله / دوبار که برنامه بنویسین کم کم یاد میگیرید که اصلا زمان اختصاصی خودتون برای هر درس چقدره ، چه چیز هایی رو تو برنامه رعایت کنید ، تعداد است هاتون چقدر باشه ، هر بخش رو چطور تقسیم بندی کنین که بهترین حالت باشه و....
-
mohamad riazi بله / دوبار که برنامه بنویسین کم کم یاد میگیرید که اصلا زمان اختصاصی خودتون برای هر درس چقدره ، چه چیز هایی رو تو برنامه رعایت کنید ، تعداد است هاتون چقدر باشه ، هر بخش رو چطور تقسیم بندی کنین که بهترین حالت باشه و....
Amir Harati بنظرم خیلی سخت میشه هم بخوای فیلم های دهم رو ببینی هم یازدهم
شما تمام فیلم های دهم و یازدهم رو دیدید یا خودتون خوندید؟ و یه سوال دیگه اینکه جمعبندی شهریور رو با تفتان انجام دادید یا برنامه دیگه ای داشتید؟ -
Amir Harati بنظرم خیلی سخت میشه هم بخوای فیلم های دهم رو ببینی هم یازدهم
شما تمام فیلم های دهم و یازدهم رو دیدید یا خودتون خوندید؟ و یه سوال دیگه اینکه جمعبندی شهریور رو با تفتان انجام دادید یا برنامه دیگه ای داشتید؟mohamad riazi نگا کن ، اول از همه اینکه من تونستم نگاه کنم ، با گذاشتن روی دور تند میشه همه رو دید و در عین حال فهمید (برای بعضی دروس سرعت دو برابر و برای بعضی دیگه ۱/۵ برابر ) ، در ضمن اینم در نظر بگیر اگر تو تابستون به هر دلیلی مثل وقت نکردن در صورت دیدن ویدیو کم تست بزنی ، تو طول سال میتونی جبران کنی چون دیگه تو طول سال با مرور جزوه دهم و یازدهم و دیدن ویدیو دوازدهم شروع میکنی به تست زدن / اینم بگم (خیلی از مشاور ها توصیه میکنن که زیاد فیلم نبینید) از نظر من راه ابریشم کامله نیازی نداره همایش دیگه ای استفاده بشه ، اینکه برای جمعبندی سوال میکنین ، خود جزوه رو مرور کنید و شروع کنید به زدن تست های علامت دار و مضربی ، اینکه همش بخواید فیلم ببینین از تست زیاد دورتون میکنه...(خلاصه بگم:در تابستون فیلم های راه ابریشم رو ببین با تست در حد توان ، ادامه تست ها رو نگه دار برای طول سال ، برای جمعبندی هم از جزوه راه ابریشم استفاده کن)