ساقه تخصصی پیاز 🧅
-
سلام وقت بخیر
در تعریف پیاز گفتار یک فصل هشت یازدهم کتاب گفته
%(#ff0000)[ساقه زیرزمینی کوتاه و تکمه مانندی دارد که برگ های خوراکی به آن متصل هستند]
بعد به دنبالش گفته
%(#ff0000)[پیاز خوراکی چنین ساختاری ست نرگس و لاله نیز پیاز دارند]حالا سوال من اینجاست که طبق این متن که پیاز رو ساقه زیرزمینی دارای برگ خوراکی تعریف کرده
آیا پیاز نرگس و لاله هم خوراکی هستش؟ -
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
سلام وقت بخیر
%(#ff0000)[ساقه زیرزمینی کوتاه و تکمه مانندی دارد که برگ های خوراکی به آن متصل هستند]
بعد به دنبالش گفته
%(#ff0000)[پیاز خوراکی چنین ساختاری ست نرگس و لاله نیز پیاز دارند]حالا سوال من اینجاست که طبق این متن که پیاز رو ساقه زیرزمینی دارای برگ خوراکی تعریف کرده
آیا پیاز نرگس و لاله هم خوراکی هستش؟@سمیه-صادقلو
-
@mr-wick
Mahan Xodayi 2
Farhan Honar -
سلام وقت بخیر
بعد به دنبالش گفته
آیا پیاز نرگس و لاله هم خوراکی هستش؟@سمیه-صادقلو منم تستی در این باره خوراکی بودنش ندیدم ولی چون حکم کتابه بنظرم باید در نظرش بگیریم......
-
سلام وقت بخیر
بعد به دنبالش گفته
آیا پیاز نرگس و لاله هم خوراکی هستش؟@سمیه-صادقلو
-
سلام وقت بخیر
بعد به دنبالش گفته
آیا پیاز نرگس و لاله هم خوراکی هستش؟@سمیه-صادقلو ورود. نه. خود ساقه پیاز که خوراکی نیست اون برگ های خوراکی بهش وصلا که خوراکی هستن. وگرنه خود ساقه کوتاه و تکمه مانند که خوراکی نیست. نرگس و لاله فقط اون ساقه کوتاه و تکمه مانند رو دارن
-
@سمیه-صادقلو ورود. نه. خود ساقه پیاز که خوراکی نیست اون برگ های خوراکی بهش وصلا که خوراکی هستن. وگرنه خود ساقه کوتاه و تکمه مانند که خوراکی نیست. نرگس و لاله فقط اون ساقه کوتاه و تکمه مانند رو دارن
Matin Mousavi 1 ایشون میگن برگ های متصل له ساقه تکمه مانند در نرگس و لاله هم خوراکیه یا نه با ساقه کاری ندارن که.....
من فک میکنم خوراکیه -
Matin Mousavi 1 ایشون میگن برگ های متصل له ساقه تکمه مانند در نرگس و لاله هم خوراکیه یا نه با ساقه کاری ندارن که.....
من فک میکنم خوراکیهMahan Xodayi 2
منم نظرم اینه طبق کتاب -
Mahan Xodayi 2
منم نظرم اینه طبق کتاب@سمیه-صادقلو درسته همون خوراکیه چککردم:)
-
@سمیه-صادقلو ورود. نه. خود ساقه پیاز که خوراکی نیست اون برگ های خوراکی بهش وصلا که خوراکی هستن. وگرنه خود ساقه کوتاه و تکمه مانند که خوراکی نیست. نرگس و لاله فقط اون ساقه کوتاه و تکمه مانند رو دارن
Matin Mousavi 1
آخه تعریف کتاب از پیاز به عنوان ساقه زیرزمینی تخصصی یافته این که دارای برگهای خوراکی هستش
حالا پیاز لاله و نرگس هم قطعاً دارای برگ هستند سوال اینجاست که برگشون خوراکی هست یا نه؟ -
-
@سمیه-صادقلو درسته همون خوراکیه چککردم:)
Mahan Xodayi 2
از کجا چک میکنید ؟من کتابم چیزی ننوشته زیر رو کردم
-
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو از کتاب تستا از ی گوشه ای چک میکنم
-
Mahan Xodayi 2
@سمیه-صادقلو کتابم همون جملش خودش اتمام حجت کرده
-
Mahan Xodayi 2
خوراکی نیست کلاً به ثمره درخت میگی میوه مثلاً میوه درخت کاج که خوراکی نیست این که اومده پیاز نرگس و لاله رو در دسته میوه طبقهبندی کرده فک نکنم تایید کنه -
Mahan Xodayi 2
خوراکی نیست کلاً به ثمره درخت میگی میوه مثلاً میوه درخت کاج که خوراکی نیست این که اومده پیاز نرگس و لاله رو در دسته میوه طبقهبندی کرده فک نکنم تایید کنه@سمیه-صادقلو پیاز میوس؟؟؟مگه هر خوراکی میوه هست...
طبق اون جدولی که پایین فرستادن اونم همینو گفته کتاب تستا هم همونو زدن... -
@سمیه-صادقلو پیاز میوس؟؟؟مگه هر خوراکی میوه هست...
طبق اون جدولی که پایین فرستادن اونم همینو گفته کتاب تستا هم همونو زدن...Mahan Xodayi 2
میشه توضیح بدید چجوری از جدول استنباط کردی ؟من نفهمیدم -
@سمیه-صادقلو پیاز میوس؟؟؟مگه هر خوراکی میوه هست...
طبق اون جدولی که پایین فرستادن اونم همینو گفته کتاب تستا هم همونو زدن...Mahan Xodayi 2
اینی که فرستادم واسه سنجش هست -
Mahan Xodayi 2
میشه توضیح بدید چجوری از جدول استنباط کردی ؟من نفهمیدم@سمیه-صادقلو همون جمله کتاب برگ های خوراکی به ساقه وصله.....از این
-
Mahan Xodayi 2
اینی که فرستادم واسه سنجش هست@حامد-صباحی
-
Matin Mousavi 1
آخه تعریف کتاب از پیاز به عنوان ساقه زیرزمینی تخصصی یافته این که دارای برگهای خوراکی هستش
حالا پیاز لاله و نرگس هم قطعاً دارای برگ هستند سوال اینجاست که برگشون خوراکی هست یا نه؟@سمیه-صادقلو بله کتاب براش اینو گفته. خب وقتی کتاب میگه درست باید بگیریم دیگه