فصل ۴ زیست یازدهم
-
سلام من یکسری سوال از این فصل هورمونها دارم که همشون سراسری هستن و تو کتاب نشر الگو. به ترتیب میذارمشون
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

این هردو سوال و پاسخنامشون رو میذارم و خودتون ببینید که استدلال ها عجیبن و همون دلایل رو برای سوال ۲۶۹ دیگه نیواورده👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا -
درود. در مورد سوال ۲۵ ابتدا باید سمپاتیک باشه وقتی اون نیست فکر کنم بشه بخش مرکزی فوق کلیه و سوال۲۶۴ هم گزینه ۴ کاملا درسته که منظورش آنیدراز کربونیک هست
-
سلام در مورد سئوال اولتون نظر من اینه که وقتی فرد تو شرایط خاص قرار میگیره اول هبپوتالاموس تحریک میشه که بعدش هیپوفیز پیشین یا پسین و بعدش اون بخش مربوطه که یا میتونه قشری باشه یا میتونه مرکزی باشه...
درمورد سئوال دومتون خب فعالیت انزیم انیدراز کربنیک زیاد میشه...گزینه 4میشه.
..
سئوال سوم که یه نمه ایراد هم داره...ولی شما اینو در نظر داشته باشین که ممکنه یکی انسولین تو محیط داشته باشه ولی گیرنذه مشکل داشته باشه...خب وقتی تو محیط باشه که دونموقع گیرنده ای نیست که اینارو بکشه داخل...و وقتی گزینه ای میگه سنتز آبدهی در ماهیچه اتفاق میفته منظورش عضلات بدن افزایش میابد ینی گلیکوژن ذخیره میشه...ولی دقت کنین وقتی میگه سنتز در کبد منظورش اینه که گلوکز در کبد ذخیره میشه ولی اگه فرد دیابتی باشه گلوکز ها از ادرار بیرون میره و به کبد نخواهد رفت...درمحموع هم سه و هم چهار رو نکته هاشو عرض کردم خودتون یکم رو دیایت بیشتر کار کنید متوجه میشید. -
درمورد سوال۲۶۸. به نظرم ترشح انسولین که گفته افزایش پیدا کنه در خون هر فرد گزینه دو هم باید غلط بشه چون در دیابت نوع۱ این کار انجام نمیشه. حالا اگه میگفت به دنبال افزایش ورود انسولین میتونستیم قبول کنیم. چون مثلا میتونستیم بگیم که انسولین از خارج وارد بدن فرد دیابتی شده ولی ترشح به نظرم غلطه و ایراد داره
-
سلام من یکسری سوال از این فصل هورمونها دارم که همشون سراسری هستن و تو کتاب نشر الگو. به ترتیب میذارمشون
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

این هردو سوال و پاسخنامشون رو میذارم و خودتون ببینید که استدلال ها عجیبن و همون دلایل رو برای سوال ۲۶۹ دیگه نیواورده👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاHeli در فصل ۴ زیست یازدهم گفته است:
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
تجربیاسلام الان دقیقا مشکل شما و سوالتون چیه ؟
-
درود. در مورد سوال ۲۵ ابتدا باید سمپاتیک باشه وقتی اون نیست فکر کنم بشه بخش مرکزی فوق کلیه و سوال۲۶۴ هم گزینه ۴ کاملا درسته که منظورش آنیدراز کربونیک هست
Matin Mousavi 1
سوال 25 من هم همین فکر رو میکردم منتها گفته اول هیپوتالاموس که سبب ترشح هورمونهای ازاد کننده میشوند و سایر غدد بدن را برای پاسخ مناسب تحت تاثیر قرار میدهد. ولی باز هم مردد هستم از پاسخش.
سوال 264 هم چون گفته ممکن میسازد شک دارم ، ممکن میسازد یعنی قبلش این فعالیتو نداشته حالا داره . و اینکه چرا گزینه 3 نمیشه؟ -
درمورد سوال۲۶۸. به نظرم ترشح انسولین که گفته افزایش پیدا کنه در خون هر فرد گزینه دو هم باید غلط بشه چون در دیابت نوع۱ این کار انجام نمیشه. حالا اگه میگفت به دنبال افزایش ورود انسولین میتونستیم قبول کنیم. چون مثلا میتونستیم بگیم که انسولین از خارج وارد بدن فرد دیابتی شده ولی ترشح به نظرم غلطه و ایراد داره
Matin Mousavi 1 به نظر منم سوال کنکور ایراد داشته
-
سلام در مورد سئوال اولتون نظر من اینه که وقتی فرد تو شرایط خاص قرار میگیره اول هبپوتالاموس تحریک میشه که بعدش هیپوفیز پیشین یا پسین و بعدش اون بخش مربوطه که یا میتونه قشری باشه یا میتونه مرکزی باشه...
درمورد سئوال دومتون خب فعالیت انزیم انیدراز کربنیک زیاد میشه...گزینه 4میشه.
..
سئوال سوم که یه نمه ایراد هم داره...ولی شما اینو در نظر داشته باشین که ممکنه یکی انسولین تو محیط داشته باشه ولی گیرنذه مشکل داشته باشه...خب وقتی تو محیط باشه که دونموقع گیرنده ای نیست که اینارو بکشه داخل...و وقتی گزینه ای میگه سنتز آبدهی در ماهیچه اتفاق میفته منظورش عضلات بدن افزایش میابد ینی گلیکوژن ذخیره میشه...ولی دقت کنین وقتی میگه سنتز در کبد منظورش اینه که گلوکز در کبد ذخیره میشه ولی اگه فرد دیابتی باشه گلوکز ها از ادرار بیرون میره و به کبد نخواهد رفت...درمحموع هم سه و هم چهار رو نکته هاشو عرض کردم خودتون یکم رو دیایت بیشتر کار کنید متوجه میشید.@Mr-Wick منم شکم از سوال دومم اینه که گفته ممکن میسازد یعنی از قبل انگار نداشته این فعالیتو و اینکه چرا گزینه 3 نمیشه؟
سوال 268 مگه نمیگییم تو فرد دیابتی نوع 2 انسولین زیاده و سلولها نمیتونن دریتفت کنن ، پس چرا میگه گزینه 2 درسته خب یاخته های ماهیچه ای هم سلولن دیگه چرا متابولیسمشون باید زیاد شه؟ -
Heli در فصل ۴ زیست یازدهم گفته است:
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
sarvin Piri سوال دومم اینکه چرا پاسخ گزینه 3 نمیشه و 4 میشه؟ چون گفته ممکن میکند شک دارم یعنی قبلش نمیتونسته کربنیک انیدراز فعالیت کنه؟ خب میتونسته باید میگفت افزایش میدهد فعالیتشو واسه همین میگم 3.
-
Matin Mousavi 1
سوال 25 من هم همین فکر رو میکردم منتها گفته اول هیپوتالاموس که سبب ترشح هورمونهای ازاد کننده میشوند و سایر غدد بدن را برای پاسخ مناسب تحت تاثیر قرار میدهد. ولی باز هم مردد هستم از پاسخش.
سوال 264 هم چون گفته ممکن میسازد شک دارم ، ممکن میسازد یعنی قبلش این فعالیتو نداشته حالا داره . و اینکه چرا گزینه 3 نمیشه؟Heli هورمون های تیروئیدی هم این کار رو میکنن اما گیرندهشون در درون یاخته هست نه روی غشا دلیل رد سه اینه
-
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
sarvin Piri سوال سوم و چهارمم هم در ارتباط با همن و پاسخنامشون رو هم گذاشتم و در جواب بقیه دوستان ایرادم رو گفتم. ببینید لطفا
-
Matin Mousavi 1 به نظر منم سوال کنکور ایراد داشته
Heli بله منم همین نظرو دارم چون سوال غلط داره کنکورها
-
این سوال ۲۵👇🏻

این سوال ۲۶۴👇🏻

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
دانش-آموزان-آلاء
sarvin Piri سوال 269 چرا د درسته؟ اخه تو پاسخنامه سوال بالاش کتاب گفته تو فرد دیابتی قند از ادرار دفع میشه و به کبد و یا یاخته های دیگری برای تبدیل به گلیکوژن یا چربی نمیشود حالا تو این سوال میگه فرد چاق میشه تو دیابت نوع دو و عضلات گلیکوژن ذخیره ای دارند!! من گیج شدم درواقع :)
-
sarvin Piri سوال 269 چرا د درسته؟ اخه تو پاسخنامه سوال بالاش کتاب گفته تو فرد دیابتی قند از ادرار دفع میشه و به کبد و یا یاخته های دیگری برای تبدیل به گلیکوژن یا چربی نمیشود حالا تو این سوال میگه فرد چاق میشه تو دیابت نوع دو و عضلات گلیکوژن ذخیره ای دارند!! من گیج شدم درواقع :)
میخواین براتون جمه بندی انواع دیابت رو بفرستم که هم داشته باشین هم از روی اون پاسخ بدین به تستا ؟
-
میخواین براتون جمه بندی انواع دیابت رو بفرستم که هم داشته باشین هم از روی اون پاسخ بدین به تستا ؟
sarvin Piri بله ممنون میشم
-
هورمون آلدسترون مگه محرکش کاهش سدیم خون نیست؟
این سوال نشر الگو که میگه کدام هورمون به طور مستقیم با افزایش فشار خون پاسخ دیرپا به فشار روحی جسمی میدهد، چرا میگه گزینه۴ یعنی آلدسترون؟؟؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا
همیار -
این سوال نشر الگو که میگه کدام هورمون به طور مستقیم با افزایش فشار خون پاسخ دیرپا به فشار روحی جسمی میدهد، چرا میگه گزینه۴ یعنی آلدسترون؟؟؟

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا
همیار -
Heli سلام
پاسخ باید گزینه ۳ باشه چون که کورتیزول باعث افزایش فشار خون و التهاب هم میشه که باعث گشادی عروقه. پس من میگم گزینه ۳ درسته.@Kosar-Mortazavi ببخشید کورتیزول چطوری باعث افزایش فشار خون میشه؟🤕
مگه برای افزایش قند خون نبود؟؟
آلدوسترون افزایش فشارخون بوداااا -

بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
بچه-های-تجربی-کنکور-1401
تجربیا
همیارHeli سلام مجدد
چون هورمون آلدوسترون از قسمت قشری غده فوق کلیه ترشح میشه برای همین دلیل چون قشری خصلت دیرپا داره و مثل بخش مرکزی که سریع و تند عمل میکنه نیست دیر عمل میکنه و دیر هم تموم میشه ینی ماندکاری بیشتری داره.
گشاد کننده رگ با افزایش فشار خون فرق داره...گزینه 4کامل تره...راستش الان یادم نمیاد گزینه سه منظورش کیه!
Mahan Xodayi 2 ببین گزینه سه این سئوال که منشن کردم یکم پایین تره منظورش کیومیگه -
@Kosar-Mortazavi ببخشید کورتیزول چطوری باعث افزایش فشار خون میشه؟🤕
مگه برای افزایش قند خون نبود؟؟
آلدوسترون افزایش فشارخون بوداااا@Mr-Wick خوب البته یه هورمون ک فقط یه کارو نمیکنه این تو کتاب نیست. این تستا هم اکثرا خارج کتابن.
البته فکر کنم تو کتاب قدیمی بود الان حذفش کردن.