تست - رگ
-
چند مورد درباره رگ های بدن انسان درست میباشد؟
الف) تمام مویرگ های بدن را میتوان در سه دسته منفذدار، پیوسته و ناپیوسته قرار داد.
ب) میتوان شبکه مویرگی دید که دو طرف آن یک نوع سرخرگ وجود داشته باشد.
ج) در یک سرخرگ کوچک، ماهیچه صاف بیشتری وجود دارد نسبت به یک سرخرگ بزرگ.
د) با انقباض ماهیچه اسکلیتی اطراف دریچههای لانه کبوتری، دریچه ها باز و با استراحت ماهیچه، دریچه ها بسته میشوند.
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا -
سلام اولی غلطه مویرگ لنفی هم داریم
ب درسته مثلا تو کلیه
ج درسته در سرخرگ کوچکتر بافت پیوندی کم و ماهیچه بیشتر
د هم غلطه چون گفته هر دو دریچه باز می شوند -
سلام الف که غلطه چون مویرگ لنفی هم داریم ...مورد ب میتونیم شبکه مویرگی میان دو سرخرگ مثلا اوران و وابران ببینیم اما اون یک نوع رو نمیفهمم یعنی چی.....گزینه 3هم که تابلو غلطه و 4....با انقباض بالایی باز و پایینی بسته میشه اگه اشتباه نکنم 1مورد
-
الف) تمام مویرگ های بدن را میتوان در سه دسته منفذدار، پیوسته و ناپیوسته قرار داد.
د) با انقباض ماهیچه اسکلیتی اطراف دریچههای لانه کبوتری، دریچه ها باز و با استراحت ماهیچه، دریچه ها بسته میشوند.
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیا@Matin-Mousavi-1به نظرم صفر مورد درسته
-
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیاMatin Mousavi 1 همه غلط
درست هیچی؟؟ -
تست نسبتا خوب
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @تجربیاMatin Mousavi 1
مورد ب یک نوع یعنی چی نمیفهمم ؟؟؟؟ -
بچه ها میشه ب و ج روتحلیل کنین؟
-
@Mr-Wick
سوال ب رو خودم دردرست یا غلط بودنش موندم اما احتمالا درسته ولی ج که متنش تو کتاب هسته دیگه -
@Mr-Wick
سوال ب رو خودم دردرست یا غلط بودنش موندم اما احتمالا درسته ولی ج که متنش تو کتاب هسته دیگهسید حسین حسینی 0 خب منم دیدم اونو ولی یه جا هم گفته نسبت لایه ماهیچه ای در سرخرگ کوچک بیشتر از سرخرگ بزرگه://
چرا میگین غلطه؟ -
سید حسین حسینی 0 خب منم دیدم اونو ولی یه جا هم گفته نسبت لایه ماهیچه ای در سرخرگ کوچک بیشتر از سرخرگ بزرگه://
چرا میگین غلطه؟@Mr-Wick
نسبت لایه ماهیچه ای به چی؟ -
@Mr-Wick
نسبت لایه ماهیچه ای به چی؟سید حسین حسینی 0 به کشسان
-
سید حسین حسینی 0 به کشسان
@Mr-Wick
اره این درسته ولی این نسبت لایه ماهیچه ای در سرخرگ بزرگ و کوچیک رو بررسی میکنه نه لایه کشسان با ماهیچه ای -
@Mr-Wick
اره این درسته ولی این نسبت لایه ماهیچه ای در سرخرگ بزرگ و کوچیک رو بررسی میکنه نه لایه کشسان با ماهیچه ایسید حسین حسینی 0 آهان اره درست میگین
قانع شدم
ولی ج رومنم شک داشتم ولی حس میکنم درست باشه... -
سید حسین حسینی 0 خب منم دیدم اونو ولی یه جا هم گفته نسبت لایه ماهیچه ای در سرخرگ کوچک بیشتر از سرخرگ بزرگه://
چرا میگین غلطه؟@Mr-Wick اون سرخرگ بزرگه قطعا ماهیچه صاف بیش تری ننسبت به کوچک دارد اما مثال بزنم تا درکش راحت تر شه اون جمله کتاب منظورش نسبت بود مثلا اگه نسبت ماهیچه به کشسان در سرخرگ بزرگ 2 باشه برا سرخرگ کوچک 3 است ولی میزان ماهیچه در سرخرگ بزرگ بیشتره اون چیزی که مهمه نسبته که با میزان فرق داره من اینجوری تحلیل کردم حالا اگه درست باشه
-
@Mr-Wick اون سرخرگ بزرگه قطعا ماهیچه صاف بیش تری ننسبت به کوچک دارد اما مثال بزنم تا درکش راحت تر شه اون جمله کتاب منظورش نسبت بود مثلا اگه نسبت ماهیچه به کشسان در سرخرگ بزرگ 2 باشه برا سرخرگ کوچک 3 است ولی میزان ماهیچه در سرخرگ بزرگ بیشتره اون چیزی که مهمه نسبته که با میزان فرق داره من اینجوری تحلیل کردم حالا اگه درست باشه
قاسم محمدی بله قانع شدم دوستان زحمت کشیدن
لطفا تحلیلتون رو برای ب بفرمایین چون بنظر من درسته ولی اون قسمتش که کفته نوع یکم مشکوکم کرده -
Matin Mousavi 1
مورد ب یک نوع یعنی چی نمیفهمم ؟؟؟؟ -
قاسم محمدی بله قانع شدم دوستان زحمت کشیدن
لطفا تحلیلتون رو برای ب بفرمایین چون بنظر من درسته ولی اون قسمتش که کفته نوع یکم مشکوکم کرده@Mr-Wick موردج یا ب
-
@Mr-Wick موردج یا ب
قاسم محمدی ب عذر میخوام
-
قاسم محمدی ب عذر میخوام
@Mr-Wick به نظر من اگه میگفت یک نوع رگ درست بود ولی گفته یک نوع سرخرگ احتمالا غلطه چون هیچ وقت نمیشه که مثلا هردو طرف اوران باشه یا هردو طرف ششی باشه حالا باید دید جواب چیه
-
سلام اولی غلطه مویرگ لنفی هم داریم
ب درسته مثلا تو کلیه
ج درسته در سرخرگ کوچکتر بافت پیوندی کم و ماهیچه بیشتر
د هم غلطه چون گفته هر دو دریچه باز می شوند@Mr-Wick یه مورد درسته. مورد شماری که نیست