شیمی فیلم یا کتاب
-
سلام دوستان خسته نباشید.
من دیر شروع کردم از درس هم دور بودم شیمی راه ابریشم رو دارم اما توی این مدت نمیشه استفاده کنم . تقریبا فیلمای فصل ۱ دهم رو تموم کردم فقط . به نظرتون به جای اینکه فیلم ببینم برم کتاب فیل مبتکران که جمع بندی هست رو بخونم چقدر جواب میگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه کتاب دیگه ای پیشنهاد دارید بگین ممنون
@بچه-های-تجربی-راه-ابریشم
@راه-ابریشمی-ها-ریاضی-تجربی
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400pari pariya 0 در شیمی فیلم یا کتاب گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید.
من دیر شروع کردم از درس هم دور بودم شیمی راه ابریشم رو دارم اما توی این مدت نمیشه استفاده کنم . تقریبا فیلمای فصل ۱ دهم رو تموم کردم فقط . به نظرتون به جای اینکه فیلم ببینم برم کتاب فیل مبتکران که جمع بندی هست رو بخونم چقدر جواب میگیرم؟ ممنون میشم راهنماییم کنید یا اگه کتاب دیگه ای پیشنهاد دارید بگین ممنون
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400هیچکی نیس راهنمایی کنه ؟؟؟!!!
-
pari pariya 0 در شیمی فیلم یا کتاب گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
pari pariya 0 سلام والا منم همچینی جلو تر تو نیستم
فیلمای قسمت های مفهومی رایگان هست جاهایی ک مشکل داشتی ببین
برا مسائل هم تتای مسائل هست -
pari pariya 0 سلام والا منم همچینی جلو تر تو نیستم
فیلمای قسمت های مفهومی رایگان هست جاهایی ک مشکل داشتی ببین
برا مسائل هم تتای مسائل هستdani danii
خب اگه بخام فیلم ببینم که همون راه ابریشم رو میرم جلو اما میگم شاید کتاب زودتر جمع بشه -
pari pariya 0 در شیمی فیلم یا کتاب گفته است:
سلام دوستان خسته نباشید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
pari pariya 0 من کتاب خیلی سبز جامع دارم درس نامش خوبست
-
سلام دوستان خسته نباشید.
@راه-ابریشمی-ها-شیمی
@بچه-های-کنکور-تجربی-1400pari pariya 0 اینکه کتابو به تنهایی خودت بخونی بستگی به خودت داره
میتونی از پسش بر بیایی؟
اموزششو یاد گرفتی تو مدرسه و کلاس و...؟درمورد فیلم ابریشم حجمش زیاده ولی چاپار خوبه.
-
dani danii
خب اگه بخام فیلم ببینم که همون راه ابریشم رو میرم جلو اما میگم شاید کتاب زودتر جمع بشهpari pariya 0 حجم راه ابریشم شیمی درس نامش سر ب فلک میکشه وقت نیست ببینی
-
pari pariya 0 اینکه کتابو به تنهایی خودت بخونی بستگی به خودت داره
میتونی از پسش بر بیایی؟
اموزششو یاد گرفتی تو مدرسه و کلاس و...؟درمورد فیلم ابریشم حجمش زیاده ولی چاپار خوبه.
mahsaaa rezaeee
چاپار آموزشش کامله؟ -
mahsaaa rezaeee
چاپار آموزشش کامله؟pari pariya 0 اره خیلی خوبه
-
mahsaaa rezaeee
چاپار آموزشش کامله؟pari pariya 0 ارشم دیدم.
ولی ارش بیشتر با تست جمع کرد.
اما چاپار بیشتر با اموزش -
pari pariya 0 اره خیلی خوبه
mahsaaa rezaeee
یعنی اونو ببینم توی این تایم هم وقت ندارم تست کتاب بزنم همون چاپار کفایت میکنه؟ -
pari pariya 0 ارشم دیدم.
ولی ارش بیشتر با تست جمع کرد.
اما چاپار بیشتر با اموزشmahsaaa rezaeee
آرش تستاش خیلی سطحش پایینه و اصلا آموزش نداره فقط تست میزنه -
mahsaaa rezaeee
یعنی اونو ببینم توی این تایم هم وقت ندارم تست کتاب بزنم همون چاپار کفایت میکنه؟pari pariya 0 چاپار از نظر اموزش خوبه ولی تستایی ه داره در حدیه که اموزششو بفهمی نمیتونم بگم کافیه.
بنظرم چاپار ببین و وقتتو بزار رو کنکورچه یا ازمون یا سوالات کنکور اون بخش پیش و پس ازمون کلا یه چیزی باشه که بوی جمع بندی داشته باشه و تستاش گلچین شده باشه
-
mahsaaa rezaeee
آرش تستاش خیلی سطحش پایینه و اصلا آموزش نداره فقط تست میزنهpari pariya 0 اره تستای ارش تو همه ی درسا سطحش خیلی پایینه نمیدونم دلیلش چیه://
-
pari pariya 0 چاپار از نظر اموزش خوبه ولی تستایی ه داره در حدیه که اموزششو بفهمی نمیتونم بگم کافیه.
بنظرم چاپار ببین و وقتتو بزار رو کنکورچه یا ازمون یا سوالات کنکور اون بخش پیش و پس ازمون کلا یه چیزی باشه که بوی جمع بندی داشته باشه و تستاش گلچین شده باشه
mahsaaa rezaeee
میشه لطفا یه چت باز کنی چند تا سوال دیگه هم دارم واسه عمومیا راهنماییم کنی لطفا .من فالوتون کردم -
mahsaaa rezaeee
یعنی اونو ببینم توی این تایم هم وقت ندارم تست کتاب بزنم همون چاپار کفایت میکنه؟pari pariya 0 اگه کتاب راه ابریشم داری حفظیات رو بخون چیزایی ک مشکل داری فیلم ببین ولی بنظرم کتاب بهتره چون هم درسنامه هست وتست ها هم هی لازم نیست فیلم ببینی
-
pari pariya 0 اره تستای ارش تو همه ی درسا سطحش خیلی پایینه نمیدونم دلیلش چیه://
mahsaaa rezaeee میگما من عمومیا بلد نیستم چقدر طول میده جمعشون کنم؟ از چیو کجا باید شروع کنم
-
mahsaaa rezaeee میگما من عمومیا بلد نیستم چقدر طول میده جمعشون کنم؟ از چیو کجا باید شروع کنم
dani danii اختصاصیت در چ حده؟
اونارو بلدی؟
اولین کاری که باید کنی ببینی از عمومیا چیارو ضعف داری مثلا تو ادبیات همین که ضعفت رو دستو و ارایست نگو ادبیاتم صفره یا تو دینی ضعفت رو ایاته نگو از دینی هیچی بلد نیستم.در درجه اول الان تنها کاری که میکنی همینه ببین کجاهارو بلدی اونارو کامل بخون و تست بزن
در درجه دوم ببین کجاها ناقصه کامل کن و تست بزن
مرحله بعد اگه وقتی شد اگه درسی رو تاحالا لای کتابو وا نکردی در حد کف خودتو برسون بهشمن نمیتونم بگم کی تموممم میکنی کاملا بستگی به سرعتت و تایم مطالعت داره.
ولی درسایی مثل عربی و زبان و ادبیات رو یه بار درسنامه رو خوندی فقط تست بزن.
درسی مثل دینی مثل زیسته باید درسنامه بلد باشی بری سمت تستش -
dani danii اختصاصیت در چ حده؟
اونارو بلدی؟
اولین کاری که باید کنی ببینی از عمومیا چیارو ضعف داری مثلا تو ادبیات همین که ضعفت رو دستو و ارایست نگو ادبیاتم صفره یا تو دینی ضعفت رو ایاته نگو از دینی هیچی بلد نیستم.در درجه اول الان تنها کاری که میکنی همینه ببین کجاهارو بلدی اونارو کامل بخون و تست بزن
در درجه دوم ببین کجاها ناقصه کامل کن و تست بزن
مرحله بعد اگه وقتی شد اگه درسی رو تاحالا لای کتابو وا نکردی در حد کف خودتو برسون بهشمن نمیتونم بگم کی تموممم میکنی کاملا بستگی به سرعتت و تایم مطالعت داره.
ولی درسایی مثل عربی و زبان و ادبیات رو یه بار درسنامه رو خوندی فقط تست بزن.
درسی مثل دینی مثل زیسته باید درسنامه بلد باشی بری سمت تستشmahsaaa rezaeee معنی این 3 تا درسو خوندم نمیدونم حالا چیو بخونم
تخصصیا متوسطه الان وقت میکنم ی کم بیش تر رو عمومیا وقت بزارم -
pari pariya 0 اره تستای ارش تو همه ی درسا سطحش خیلی پایینه نمیدونم دلیلش چیه://
-
فیل شیمی عالیه شما میتونین توی مدت باقیمونده فیل شیمی + چاپارای شیمی رو ببینین بعد اگر دیدین توی یه قسمت خاص مشکل دارید برید اونجا رو از راه ابریشم ببینید