ریییااضی
-
-
L lO_Ol marked this topic as a question on
-
Mr Unknown XD
اها یعنی قرمز سمت راستش ابی بوده سمت چپش زرد تو شکل چرخیده باید برعکس بشه؟@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
اها یعنی قرمز سمت راستش ابی بوده سمت چپش زرد تو شکل چرخیده باید برعکس بشه؟ -
سلام تو دختری قطعا یک دستبند داری توی خونه درسته؟
-
سلام.... من از همون دهم از انالیز ترکیبی بدم میومد....چیزی بلد نیستم .بچه های ریاضی رو منشن کنید.
-
یک دستبند وردار فرض کن ۳ تا نقطه آبی و سیاه و قرمز رو داخلش علامت خب حالا اینو بچرخون ولی خودت ثابت هیچجا من شکلایی که خواهی دید رو سعی میکنم رسم کنم ببین شکل جدیدی کلا میبینی اگر شکل جدیدی نمیبینی بگو تا بگم مشکلت از کجا هست
-
یک دستبند وردار فرض کن ۳ تا نقطه آبی و سیاه و قرمز رو داخلش علامت خب حالا اینو بچرخون ولی خودت ثابت هیچجا من شکلایی که خواهی دید رو سعی میکنم رسم کنم ببین شکل جدیدی کلا میبینی اگر شکل جدیدی نمیبینی بگو تا بگم مشکلت از کجا هست
Mr Unknown XD
وردار؟
منظورتون بردار؟ببخشید خیلی درس خوندم امپر چسبوندم|: -
Mr Unknown XD
ی لحظه -
Mr Unknown XD
وردار؟
منظورتون بردار؟ببخشید خیلی درس خوندم امپر چسبوندم|:@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
وردار؟
منظورتون بردار؟ببخشید خیلی درس خوندم امپر چسبوندم|:دستبند من توی خونه ندارم
بذار یکی درست کنم سعی میکنم شکلشو بفرستم اینطوری سخته روی کاغذ بخوام توضیح بدمش
-
@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
وردار؟
منظورتون بردار؟ببخشید خیلی درس خوندم امپر چسبوندم|:دستبند من توی خونه ندارم
بذار یکی درست کنم سعی میکنم شکلشو بفرستم اینطوری سخته روی کاغذ بخوام توضیح بدمش
Mr Unknown XD
اها گرفتم الان میفرستم -
-
Mr Unknown XD
اره شکل جدید شد متاسفانه دسبندای من یا تک رنگن یا قرینه سه رنگ ندارم -
Mr Unknown XD
اره شکل جدید شد متاسفانه دسبندای من یا تک رنگن یا قرینه سه رنگ ندارم@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
اره شکل جدید شد متاسفانه دسبندای من یا تک رنگن یا قرینه سه رنگ ندارمببین. این شکل رو ببین سعی کن درک کنی چیزایی که نوشتم ذو بعد دستبند رو میگم
-
-
Mr Unknown XD
اره شکل جدید شد متاسفانه دسبندای من یا تک رنگن یا قرینه سه رنگ ندارمببین. این شکل رو ببین سعی کن درک کنی چیزایی که نوشتم ذو بعد دستبند رو میگم
Mr Unknown XD
اوکی -
Mr Unknown XD
اینو گرفتم چیشد -
Mr Unknown XD
مرسی -
Mr Unknown XD
مرسی@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
مرسیالان مینویسم ادامشو
ببین قاعده اصلی نحوه نشستن نسبت به هم دیگه هست اما الان داخل دستبند میبینی که چون شکل سه بعدی هست چنین چیزی اتفاق نمیوفته -
Mr Unknown XD
مرسیالان مینویسم ادامشو
ببین قاعده اصلی نحوه نشستن نسبت به هم دیگه هست اما الان داخل دستبند میبینی که چون شکل سه بعدی هست چنین چیزی اتفاق نمیوفتهMr Unknown XD
اها یعنی قرمز سمت راستش ابی بوده سمت چپش زرد تو شکل چرخیده باید برعکس بشه؟ -
Mr Unknown XD
ی لحظه -
-
Mr Unknown XD
اها یعنی قرمز سمت راستش ابی بوده سمت چپش زرد تو شکل چرخیده باید برعکس بشه؟@سمیه-صادقلو در ریییااضی گفته است:
Mr Unknown XD
اها یعنی قرمز سمت راستش ابی بوده سمت چپش زرد تو شکل چرخیده باید برعکس بشه؟