از کنکوریع ۴۰۱ به کنکوریع ۴۰۲
-
@jahad-128 کنکوری نیستی؟
-
@jahad-128 خوبه. فک کردم کنکوری امسالی.
چه مدرسه ای میخونی؟
فکرت به معدلت باشه.
یدونم سعی کن تو همینن تابستون نسخه کنکور رو بپیچی -
@jahad-128 خوبه. فک کردم کنکوری امسالی.
چه مدرسه ای میخونی؟
فکرت به معدلت باشه.
یدونم سعی کن تو همینن تابستون نسخه کنکور رو بپیچیamir jedi
معدل که برای 12 هست که احتمال اجرای نشدنشم هس و ریسکه که حتی عمومیا نخونیم.
آخه این اتفاق ها یکی از سال های کنکور تکرار شده
بعد نزدیک شهریور زدن زیر ش و تاثیر کردن +مدرسه نمونه.
که هم وقت گیره از نظر اینکه بعضی درسا خودم بخونم ویا فیلم ها آموزشی ببینم بهتره تا مدرسه و هم مفیده برای بعضی درسا مثل شیمی که دبیر خیلی خوبی داریم ولی خب اینکه دوشیفت هست وو.. اینا هم درد سراشه همین امروز عصر ساعت 4و خوردی رسیدماز صبح مدرسه
ولی خب برای سال 12، 4 شنبه هام گمونم تعطیل کردنندبرای 12 دهم دیگه دوازد
یکم راحت. تر میگیرند بهمون -
amir jedi
که هم وقت گیره از نظر اینکه بعضی درسا خودم بخونم ویا فیلم ها آموزشی ببینم بهتره تا مدرسه و هم مفیده برای بعضی درسا مثل شیمی که دبیر خیلی خوبی داریم ولی خب اینکه دوشیفت هست وو.. اینا هم درد سراشه همین امروز عصر ساعت 4و خوردی رسیدماز صبح مدرسه
یکم راحت. تر میگیرند بهمون@jahad-128 یادم رفت مدرسه هست خخخخ.
من یازدهم از اسفند و کل دوازدهم به خاطر کرونا نرفتم مدرسه. -
فقط ریاضی م اصلان با این که آیند فرمول ها طبق کتاب کار بخوام بخونم يخلي برام سخته جوري که 10 تا سوال 50 دقیقه درگیرش با تحلیلش
نظرتون درباره يا دبیر ریاضی آریان حیدری چیه؟
-
amir jedi
یکم راحت. تر میگیرند بهمون@jahad-128 کدوم شهری.
مدرسه نمونه و سمپاد خوب تره نسبت به عادی.
جو خوب تری دارن -
@jahad-128 از شهرستان هاش
-
فقط ریاضی م اصلان با این که آیند فرمول ها طبق کتاب کار بخوام بخونم يخلي برام سخته جوري که 10 تا سوال 50 دقیقه درگیرش با تحلیلش
@jahad-128 عالیه داداش عالییییییییییییییییییی
من الان داشتم اریان میدیدم.
اوایل خودم خوندم بعد با ثابتی بعد عزیزی و حالا از اردیبهشت با اریان حیدری. ادم عاشق ریاضی میشه. قشنگ درک میکنه و تست هارم که میترکونی -
@jahad-128 یادم رفت مدرسه هست خخخخ.
من یازدهم از اسفند و کل دوازدهم به خاطر کرونا نرفتم مدرسه. -
@jahad-128 الان جزوه نکته و تستش سوالای گاج قلمچی گزینه دو و سنجش هست.
-
amir jedi چطوری میشه 12 دهم کلن نرفت مدرسه آنقدر دوست دارم
ولی از یک طرف هم دلم نمیا سر بعضی کلاسا نرم
@jahad-128 نه این فکرو از سرت بنداز بیرون.خخخخ
مال ما غیر حضوری شد اصلا نخوندم سال پیش و یازدهم رو. منو 2 سال عقب انداخت -
@jahad-128 عالیه داداش عالییییییییییییییییییی
من الان داشتم اریان میدیدم.
اوایل خودم خوندم بعد با ثابتی بعد عزیزی و حالا از اردیبهشت با اریان حیدری. ادم عاشق ریاضی میشه. قشنگ درک میکنه و تست هارم که میترکونیamir jedi وای آره دقیقا من موندم وقتی فیلم های ایشون رو دیدم. قشنگ متوجه می شدم با اینکه هنوز مثلان اون مباحثی که شروع کرده بودند نخونده بودم و لذت میبره آدم.
حالا با ایشون می خواستم امسال ثبت نام کنم دادشم خیلی بهم گفت که بیا تا بگریم دو تا مون با هاشون پیش بریم
اما فقط یک چیزی ذهنم درگیر کرده که واقعن مشکلی پیش نمیاد که ریاصی حتما با اون روش هها نباشه منظورم روش کتاب کارها و... إيناس که وقت گیره و آدم از ریاضی زده میشه.
و با همین روش های ایشون مشکلی پیش نمیاد -
amir jedi وای آره دقیقا من موندم وقتی فیلم های ایشون رو دیدم. قشنگ متوجه می شدم با اینکه هنوز مثلان اون مباحثی که شروع کرده بودند نخونده بودم و لذت میبره آدم.
حالا با ایشون می خواستم امسال ثبت نام کنم دادشم خیلی بهم گفت که بیا تا بگریم دو تا مون با هاشون پیش بریم
اما فقط یک چیزی ذهنم درگیر کرده که واقعن مشکلی پیش نمیاد که ریاصی حتما با اون روش هها نباشه منظورم روش کتاب کارها و... إيناس که وقت گیره و آدم از ریاضی زده میشه.
و با همین روش های ایشون مشکلی پیش نمیاد@jahad-128 خیلی مفهومی میگن. دیدی مثلا داره ترکیب توابع میگه یه دفعه معادله خط و وسطا گفت یه دفعه لگاریتم و..
-
@jahad-128 خیلی مفهومی میگن. دیدی مثلا داره ترکیب توابع میگه یه دفعه معادله خط و وسطا گفت یه دفعه لگاریتم و..
amir jedi دقیقا همه چیزم اون بین درس ميدند. خیلی خوب این طور
من هم کلاسیام ولی یک کلاس های دیگه رفتند بعد بیشترم تست می زدند منم با خودم هی می گم نکنه منم باید روش کتاب کار ها تست بزنم و... همون مدلی که تست می زدیم همشه من که ریاصی اونطوری یک عمري. طول میکشه برام
زودی هم می زارمش کنار می رم شیمی می خونم
-
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا. -
حالا به نظرتون مشاور بگیرم یا نه چون خوده آقای افشار هم داخل سایتشون که دیدم کلن آشنای دارند با این طور کلاس های
می دونید که چی میگم از اون مشاور ها نیستند که ندوند بچه فیلم آموزشی می خواد ببینه و..
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128
خب واقعن ادم نمی دونه چطور با مشاور کنار بیاد و بگه که می خواد فیلم آموزشی ببینه و..
اینا.
شما با اقای افشار نداشتید؟ -
یا همین مثلا فیلم های الا.@jahad-128 تو الان میخوای چی ببینی برای فیلم اموزشی؟!
کدوم درسا؟!
کدوم دبیر؟!