زیست دهم
-
سلامی دوباره
همه گیاهان واکوئول دارند؟؟ -
خیر مثلا مریستم ها واکوئل مرکزی ندارن
-
Mahan Xodayi 2 ممنون
-
Ahmadreza Amanzadeh خواهش
-
Mahan Xodayi 2 نکته خوبی گفتی ممنون اما فکر نکنم در مورد این تست درست باشهچون نگفته یاخته یا ... هایِ گیاهان ، گفته همه گیاهان
-
Mahan Xodayi 2 نکته خوبی گفتی ممنون اما فکر نکنم در مورد این تست درست باشهچون نگفته یاخته یا ... هایِ گیاهان ، گفته همه گیاهان
حسین نعمتی هر سلولی واکوئل نداره ولی هر گیاهی واکوئل داره
منظورتون اینه؟ -
سلامی دوباره
همه گیاهان واکوئول دارند؟؟Ahmadreza Amanzadeh بچه-های-تجربی-راه-ابریشم بچه-های-تجربی-کنکور-1401 ببخشید بچه ها زیاد منشنتون میکنم
-
حسین نعمتی هر سلولی واکوئل نداره ولی هر گیاهی واکوئل داره
منظورتون اینه؟Mahan Xodayi 2 اره درست گفتم؟
-
Mahan Xodayi 2 خزه وسَس هم دارند؟
-
Mahan Xodayi 2 اره درست گفتم؟
حسین نعمتی اره فک کنم هر گیاهی باید واکوئل داشته باشه من نکته یاخته رو میگفتم
-
Mahan Xodayi 2 خزه وسَس هم دارند؟
حسین نعمتی باید داشته باشن همشون نیاز دارن اب ذخیره کنن دیگه
-
سلامی دوباره
همه گیاهان واکوئول دارند؟؟Ahmadreza Amanzadeh سلام نه
برخی گیاهان واکئول بزرگی دارن -
Ahmadreza Amanzadeh سلام نه
برخی گیاهان واکئول بزرگی دارنMarzieh Abouei درسته
-
Ahmadreza Amanzadeh سلام نه
برخی گیاهان واکئول بزرگی دارنMarzieh Abouei سلام یعنی جمله تاپیک غلطه
-
سلامی دوباره
همه گیاهان واکوئول دارند؟؟Ahmadreza Amanzadeh سلام نظرم اینه که همه ی گیاهان واکوئل دارن.
در یاخته های گیاهی هم، برخی هاشون واکوئل بزرگی دارن. -
Ahmadreza Amanzadeh سلام نظرم اینه که همه ی گیاهان واکوئل دارن.
در یاخته های گیاهی هم، برخی هاشون واکوئل بزرگی دارن.Farhan Honar همین علت که هر گیاهی نیاز به ذخیره اب دارن فک کنم دلیل کافیه که همشون واکوئل دارن
ولی واکوئل مرکزی برا برخیه
درسته؟؟ -
Farhan Honar همین علت که هر گیاهی نیاز به ذخیره اب دارن فک کنم دلیل کافیه که همشون واکوئل دارن
ولی واکوئل مرکزی برا برخیه
درسته؟؟Mahan Xodayi 2 آره درسته بنظر من هم همه ی گیاهان واکوئول دارند.
ولی در یک گیاه اگه بررسی کنیم ، میبینیم که فقط بعضی هاشون واکئول مرکزی و بزرگ دارند. پس بقیه چی؟ بقیه یاخته ها هم بنظرم مثل یاخته های جانوری اون واکوئل های کوچک رو داشته باشن.ولی اینکه گیاهی باشه که هیچکدوم از یاخته هایش واکوئل بزرگی نداشته باشه رو نمیدونم. کتاب هم تا حد توضیح نداده
-
Mahan Xodayi 2 آره درسته بنظر من هم همه ی گیاهان واکوئول دارند.
ولی در یک گیاه اگه بررسی کنیم ، میبینیم که فقط بعضی هاشون واکئول مرکزی و بزرگ دارند. پس بقیه چی؟ بقیه یاخته ها هم بنظرم مثل یاخته های جانوری اون واکوئل های کوچک رو داشته باشن.ولی اینکه گیاهی باشه که هیچکدوم از یاخته هایش واکوئل بزرگی نداشته باشه رو نمیدونم. کتاب هم تا حد توضیح نداده
-
Mahan Xodayi 2 آره درسته بنظر من هم همه ی گیاهان واکوئول دارند.
Farhan Honar یاخته جانوری واکوئل داره ؟
من تفاوت سلول گیاهی و جانوری را واکوئل نوشتم ... -
Farhan Honar یاخته جانوری واکوئل داره ؟
من تفاوت سلول گیاهی و جانوری را واکوئل نوشتم ...@mitra-ism-rahmani بله واکوئل همون کریچه است .
اینی که شما نوشتی احتمالا واکوئل مرکزی باشه که در یاخته جانوری وجود نداره(و اندازه بزرگی هم داره)