یه سوال از بهم بستنا
-
سلام اوه اوه شوخیت گرفته؟ فرض کن حل کنیم نمیتونی که همه پارامتر های یک مدار رو کامل حفظ کنی که چون شکلو تغییر میدن یا هدف خاصی داری؟
-
سلام اوه اوه شوخیت گرفته؟ فرض کن حل کنیم نمیتونی که همه پارامتر های یک مدار رو کامل حفظ کنی که چون شکلو تغییر میدن یا هدف خاصی داری؟
Mr Unknown XD
عه
نه کلا میخواستم بدونم چجوری حل میشه اگر یه جایی با عدد گذاری برای پتانسیل نتونستیم حل کنیم و بخواییم این سوالو پارامتری حل کنیم چه مدلیه
الان اگر کلا شما بخواین حل کنین چه مدلی حل میکنین؟ -
Mr Unknown XD
عه
نه کلا میخواستم بدونم چجوری حل میشه اگر یه جایی با عدد گذاری برای پتانسیل نتونستیم حل کنیم و بخواییم این سوالو پارامتری حل کنیم چه مدلیه
الان اگر کلا شما بخواین حل کنین چه مدلی حل میکنین؟Mehrsa 14 در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD
عه
الان اگر کلا شما بخواین حل کنین چه مدلی حل میکنین؟عدد گذاری من بلد نیستم حقیقتا
ببین همه هارو میشه با نقطه گذاری حل کرد الان نقطه گذاریشو انجام میدم میفرستم طول میکشه یک کم -
Mehrsa 14 در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD
عه
الان اگر کلا شما بخواین حل کنین چه مدلی حل میکنین؟عدد گذاری من بلد نیستم حقیقتا
ببین همه هارو میشه با نقطه گذاری حل کرد الان نقطه گذاریشو انجام میدم میفرستم طول میکشه یک کمMr Unknown XD
خیلی ممنوننن
میدونین منظورم از عدد گذاری چیه؟ مثلا یه عدد دلخوا به v بدیم واسه این سوال که بتونیم نسبت جریان ها در کلید باز و بسته رو با عدد حساب کنیم چون در نهایت مثل هموو حالتی میشه که پارامتری مینویسیم و نسبت جریان هارو محاسبه میکنیم -
Mr Unknown XD
خیلی ممنوننن
میدونین منظورم از عدد گذاری چیه؟ مثلا یه عدد دلخوا به v بدیم واسه این سوال که بتونیم نسبت جریان ها در کلید باز و بسته رو با عدد حساب کنیم چون در نهایت مثل هموو حالتی میشه که پارامتری مینویسیم و نسبت جریان هارو محاسبه میکنیمMehrsa 14 سلام
واسه این سوال اصلا لازم نیست با v کاری انجام بدین
فقط باید مقاومت معادل رو تو دو حالت باز و بسته بودن کلید حساب کنی و نسبتشو به دست بیاری -
Mehrsa 14 سلام
واسه این سوال اصلا لازم نیست با v کاری انجام بدین
فقط باید مقاومت معادل رو تو دو حالت باز و بسته بودن کلید حساب کنی و نسبتشو به دست بیاریhasan pasavand
آخه نسبت جریان هارو خواسته نه مقاومت ها -
hasan pasavand
آخه نسبت جریان هارو خواسته نه مقاومت هاMehrsa 14 بله درست میگید
منظورم اینه که نیاز به v نیست تو این سوال
چون اگه مقدار عددی هم داشته باشه در نهایت ساده میشن -
Mehrsa 14 بله درست میگید
منظورم اینه که نیاز به v نیست تو این سوال
چون اگه مقدار عددی هم داشته باشه در نهایت ساده میشنhasan pasavand
آهاا خیلییی ممنون اگه براتون زحمت نداره میشه حل کنین ببینم چه شکلیه؟ -
سلااام وقتتون بخیرر
میشه این سوال رو به صوزت پارامتری حل کنین؟
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاMehrsa 14 در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
سلااام وقتتون بخیرر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاسلام بیشتر از این توی تخته جا نمیشه که بخوام جریان هاشونو مقایسه کنم ولی اینطوری خوب نیست بخوای روس مسئله فکر کنیم بیا عادی فکر کنیم روش
-
سلااام وقتتون بخیرر
دانش-آموزان-آلاء
تجربیا ریاضیاسلام بیشتر از این توی تخته جا نمیشه که بخوام جریان هاشونو مقایسه کنم ولی اینطوری خوب نیست بخوای روس مسئله فکر کنیم بیا عادی فکر کنیم روش
-
Mr Unknown XD سلام
این همه کارای عجیب چرا
خب یه عدد بده به مولد یه دقه حل میشهParsa Nm در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD سلام
این همه کارای عجیب چرا
خب یه عدد بده به مولد یه دقه حل میشهخب قول دادم پارامتری بدست بیارم
-
Parsa Nm در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD سلام
این همه کارای عجیب چرا
خب یه عدد بده به مولد یه دقه حل میشهخب قول دادم پارامتری بدست بیارم
-
سلااام وقتتون بخیرر
دانش-آموزان-آلاء
Mr Unknown XD
خیلییی ممنونتن ازتون
چقدر سخت شد
بله درست میگین واقعا. اینجوری اصلا کلی وقت گیر میشه. آخه فقط میخواستم بدونم که اون مدلی چیه راه حلش. -
Mr Unknown XD
خیلییی ممنونتن ازتون
چقدر سخت شد
بله درست میگین واقعا. اینجوری اصلا کلی وقت گیر میشه. آخه فقط میخواستم بدونم که اون مدلی چیه راه حلش.Mehrsa 14 در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD
خیلییی ممنونتن ازتون
چقدر سخت شد
بله درست میگین واقعا. اینجوری اصلا کلی وقت گیر میشه. آخه فقط میخواستم بدونم که اون مدلی چیه راه حلش.جوابش عدد چند میشه؟ من دارم عادی حل میکنم جواب چندان قشنگی در نمیارم
-
Mr Unknown XD
خیلییی ممنونتن ازتون
چقدر سخت شد
بله درست میگین واقعا. اینجوری اصلا کلی وقت گیر میشه. آخه فقط میخواستم بدونم که اون مدلی چیه راه حلش.جوابش عدد چند میشه؟ من دارم عادی حل میکنم جواب چندان قشنگی در نمیارم
Mr Unknown XD
الان میگم -
Mr Unknown XD
الان میگماین پست پاک شده! -
Mr Unknown XD
خیلییی ممنونتن ازتون
چقدر سخت شد
Mr Unknown XD
دو سوم برابر میشه جریان -
Mr Unknown XD
دو سوم برابر میشه جریانMehrsa 14 در یه سوال از بهم بستنا گفته است:
Mr Unknown XD
دو سوم برابر میشه جریاناینطوری
اره بار اول سوتی دادم