بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور)
-
ما ایرانی ها هم مثل همه آدم های دنیا هستیم و نظرات مختلفی داریم و خیلی وقتا هم جواب سوالها رو نمیدونیم
حالا من رفتم کتاب رو دیدم مثل قبل نوشته بود در اثر گلوتن و میدونیم که یه جور حساسیته و در اصل هم یک بیماری خود ایمنی حساب میشه ولی چون داخل کتاب درموردش حرف نزده پس احتمال خیلی بالا از این جنبه تو کنکور بهش نمیپردازن.
@Kosar-Mortazavi بله نمیپرسن. اگه کنکور چیزی آورده بود میتونستیم حکم کنیم ولی نه کتاب و نه کنکور مشخصا چیزی نگفتن
-
دوستان من با هردو طرف موافقم.
اونایی که میگن در سطح کتاب خود ایمنی نیست ، آیا تو تستی چیزی اینو دیدین؟
منم معلممون گفته خودایمنیه
ولی بعداً دیدم حساسیته
الآنم نمیدونم ویچ وان ایز تروFarhan Honar اصن اونقدر گنگه مه تستم ندارن....
-
ما ایرانی ها هم مثل همه آدم های دنیا هستیم و نظرات مختلفی داریم و خیلی وقتا هم جواب سوالها رو نمیدونیم
حالا من رفتم کتاب رو دیدم مثل قبل نوشته بود در اثر گلوتن و میدونیم که یه جور حساسیته و در اصل هم یک بیماری خود ایمنی حساب میشه ولی چون داخل کتاب درموردش حرف نزده پس احتمال خیلی بالا از این جنبه تو کنکور بهش نمیپردازن.
@Kosar-Mortazavi ممنونم
-
@Kosar-Mortazavi ممنونم
Farhan Honar خواهش میکنم.موفق باشی
من ممکنه گاهی چند روز خیلی کار داشته باشم نرسم بیام انجمن و منشن هاتون گم بشه و نبینم دوباره منشنم کنین که بیاد بالای پیاما
به بقیه بچه هام بگین -
Farhan Honar خواهش میکنم.موفق باشی
من ممکنه گاهی چند روز خیلی کار داشته باشم نرسم بیام انجمن و منشن هاتون گم بشه و نبینم دوباره منشنم کنین که بیاد بالای پیاما
به بقیه بچه هام بگین@Kosar-Mortazavi تشکر فراوان
-
دوستان بنظرم بحثتون تا اینجا کافی باشه.
همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدFarhan Honar در بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور) گفته است:
همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدچه کمکی از دستم برمیاد ؟
-
Farhan Honar در بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور) گفته است:
همیار
@Kosar-Mortazavi
لطفاً شما هم نظرتونو بفرماییدچه کمکی از دستم برمیاد ؟
sarvin Piri سلام.به سوال این بود که آیا سلیاک بیماری خودایمنی است یا خیر(در سطح کتاب) که نتیجهش شد خیر.
همینطوره نه؟
-
sarvin Piri سلام.به سوال این بود که آیا سلیاک بیماری خودایمنی است یا خیر(در سطح کتاب) که نتیجهش شد خیر.
همینطوره نه؟
Farhan Honar در بیماری های خود ایمنی کتاب (برای کنکور) گفته است:
همینطوره نه؟
سلیاک یه بیماری گوارشی و وراثتی هستش که در اثر حساسیت به پروتئین گلوتن ایجاد میشه .وقتی که فرد مبتلا،گلوتن دریافت میکندسیستم ایمنیش فعال میشه و به سلول های روده حمله میکنه در نتیجه سلیاک یه بیماری خودایمنیه و مزمن .
-
این پست پاک شده!
-
-