یک سوال عالی از نقاط بحرانی
-
سید حسین حسینی 0 الان مشکلت با نقطه ی منفی ۲ هست که چرا جواب نیست درسته؟
Farhan Honar
بله میدونم ریشه است و مخرج رو صفر میکنه اما خود سوال گفته جز دامنه هست.... اگه دامنه رو نمیداد حرف شما درسته -
سوالش از بیخ و بن مشکل داره.
-
Farhan Honar
بله میدونم ریشه است و مخرج رو صفر میکنه اما خود سوال گفته جز دامنه هست.... اگه دامنه رو نمیداد حرف شما درسته -
amirmohammad shakeri
ببینید من مشکلی ندارم.. با نقاط بحرانیش
میخوام بدونم منفی دو جز دامنه تابع هست یا نیست... اگه هست چرا بحرا نی نیست... اگه نیست چرا سوال در نظر گرفته جلوی تابع -
amirmohammad shakeri
ببینید من مشکلی ندارم.. با نقاط بحرانیش
میخوام بدونم منفی دو جز دامنه تابع هست یا نیست... اگه هست چرا بحرا نی نیست... اگه نیست چرا سوال در نظر گرفته جلوی تابعکجا جلوی تابع در نظر گرفته؟ اینکه لزوما 0 میکنه تابع رو به معنی این نیست که در نظر گرفته
-
Farhan Honar
بله میدونم ریشه است و مخرج رو صفر میکنه اما خود سوال گفته جز دامنه هست.... اگه دامنه رو نمیداد حرف شما درستهسید حسین حسینی 0 آها فهمیدم کجا رو مشکل داری.
بیبن در این تابع که چند ضابطه ای هست ،در ضابطه پایینی فقط نباید اون ایکس های کوچکتر از -۱ رو بعنوان دامنه در نظر بگیری ، بلکه باید اونو با دامنه ی خود اون کسر اشتراک بگیری ، این میشه دامنه ی اصلی ضابطه ی پایینی.
-
الان به شما بگن دامنه رادیکال ایکس بی نهایته ایراد نمیگیری؟؟؟
-
سید حسین حسینی 0 آها فهمیدم کجا رو مشکل داری.
بیبن در این تابع که چند ضابطه ای هست ،در ضابطه پایینی فقط نباید اون ایکس های کوچکتر از -۱ رو بعنوان دامنه در نظر بگیری ، بلکه باید اونو با دامنه ی خود اون کسر اشتراک بگیری ، این میشه دامنه ی اصلی ضابطه ی پایینی.
Farhan Honar
این درسته -
سید حسین حسینی 0 آها فهمیدم کجا رو مشکل داری.
Farhan Honar
ضابطه بالایی هم نباید صفر تا دو رو بگه -
الان به شما بگن دامنه رادیکال ایکس بی نهایته ایراد نمیگیری؟؟؟
-
amirmohammad shakeri
باشه... این اخرین سوال دامنه همون تابع رادیکالی سوالو به من بگو چنده؟ -
amirmohammad shakeri
باشه... این اخرین سوال دامنه همون تابع رادیکالی سوالو به من بگو چنده؟دامنه 0 و مساویش کمتر و 2 و مساویش بیشتر
ولی تحدید دامنه دامنه داریم پس قسمت 2 و مساویش بیشتر حذفه
-
دامنه 0 و مساویش کمتر و 2 و مساویش بیشتر
ولی تحدید دامنه دامنه داریم پس قسمت 2 و مساویش بیشتر حذفه
amirmohammad shakeri
خوب درسته... دیگه بله مثلا اگه بگه این تابع رو در این بازه رسم کنین من مشکلی ندارم مشکلم این بود که منفی دو بالاخره هستش جزو دامنه یا نیست.. خب تشکر -
Farhan Honar
ضابطه بالایی هم نباید صفر تا دو رو بگهسید حسین حسینی 0 در یک سوال عالی از نقاط بحرانی گفته است:
Farhan Honar
ضابطه بالایی هم نباید صفر تا دو رو بگه -
سید حسین حسینی 0 در یک سوال عالی از نقاط بحرانی گفته است:
Farhan Honar
ضابطه بالایی هم نباید صفر تا دو رو بگهFarhan Honar
اها حالا درست شد خب تشکر... -
Farhan Honar
اها حالا درست شد خب تشکر...سید حسین حسینی 0 خواهش میکنم
مشکلت رفع شد؟ -
سید حسین حسینی 0 خواهش میکنم
مشکلت رفع شد؟Farhan Honar
اره