سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست
میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه.
میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)،
**اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
سلام....
هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم...
تاحالا نمیدونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمیدونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،میخوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام سلام
یه چالش جذاب داریم😍
قراره به مدت ۲۱ روز هر کاری که داریم رو شب قبل از اینکه بخوابیم لیست کنیم😁
چرا؟! چون:
۱. به کارامون نظم بهتری بدیم
۲. به همه کارامون برسیم
۳. با هدف از خواب بیدار بشیم
۴. با قدم های کوچیک به هدف های بلند مدتمون برسیم
۵. آخر شب با آسودگی بخوابیم
۶. و غیره...
هرشب قبل از اینکه بخوابید اینجا دوتا لیست میفرستید📝:
۱. لیست کارهای روز بعدتون که قراره انجام بدید
۲. لیست کارهای همون روز که انجام دادید
تو لیستتون همه کارهای ریز و درشتتون رو بنویسید که به همه کارهاتون برسید
مثلا این یه لیست از کارهای یک روز منه:
Screenshot_20211223-184808_Samsung Notes.jpg
تاریخ اون روز رو هم حتما ذکر کنید🗓
چالشمون از امشب شروع میشه
پس لیست کارهای فرداتون رو بنویسید
دوستاتون رو منشن کنید که بیاااان✌😄
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا
هاعیی
امروز کامپیوترمو روشن کردم و چشمم به اینا خورد... بنظرم میتونه برای بعضیا مفید شه پس این تاپیکو زدم تا کنکوریا استفاده کنن :>
اگه تو هم ای دوست چیزی داری، لطفا بفرست اینجا تا همه استفاده کنن
فیلم های اشکان هاشمی:
جانوری
گیاهی
ژنتیک 1
ژنتیک 2
ژنتیک 3
ژنتیک 4
ژنتیک 5
ژنتیک 6
ژنتیک 7
ژنتیک 8
ژنتیک 9
تحلیل آزمون آپارات
سایت فیلم های نشر الگو
آزمون های آزمایشی
سایت اپ کانون (برای دیدن کارنامه زودهنگام)
سایت خرید جزوات تام لند
جزوه پارسا فراهانی:
حفظیات شیمی دهم
حفظیات شیمی یازدهم
حفظیات شیمی دوازدهم
سایت تاپ کپی (برای پرینت جزوه ها و اینا با قیمت مناسب)
سایت روزشمار (که تو این بخش میتونین گزارش مطالعه هم بدین) + اخبار و مطالب درسی کنکور
@تجربیا @ریاضیا @انسانیا @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دوازدهم Narges_ Aqua
هاعی بر همگی :>
خوبین خوشین سلامتین؟ ☕
تصمیم گرفتم این تاپیک رو بزنم برای روتین های روزمره زندگیمون.
روتین های ریز و درشت، اما ضروریمون که شاید برای انجامشون به یکم انگیزه نیاز داریم تا تنبلی نکنیم.
فرقی هم نداره درسی باشه یا غیر درسی؛
یا اینکه دانش آموز و کنکوری باشی یا فارغ التحصیل؛
فقط کافیه "آدم روتین مندی" باشی! 😂
روتین های درسی مثل: مسائل یا حفظیات شیمی، فرمول های ریاضی و فیزیک و شیمی، شکل های زیست، درسای حفظی مثل زمین و تاریخ و هویت و سلامت، دروس عمومی و ...
غیر درسی ها هم مثل: روتین پوست یا مو، پیاده روی، جمع کردن لحاف و پتو بعد بیدار شدن، مرتب کردن اتاق، آب دادن به گل و گیاه ها، ورزش و ...
اینجا، یجورایی مثل چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝 هست، با این تفاوت که فقط مخصوص گزارش روتینه.
میتونین اول یه لیست از روتین هایی که در روز دارین بنویسین، بعدش که انجامش دادین تیک بزنین. درست مثل بچه های خفن و پر تلاش تاپیک to do list :> 🔥🔥🔥
هیچی دیگه... خلاصه که اینجا منتظرتیم رفیق :> 🕶
Screenshot_20241001-133629_Pinterest.jpg
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@انسانیا
@ریاضیا
@تجربیا
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام و عرض خسته نباشید خدمت همه بچه های کنکوری 1403
امیدوارم که همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست باشید و ایشالا که بهترین نتیجه رو بگیرید.
راستش خیلی وقت بود تو فکر این تاپیک بودم و میخواستم یه لیست از اشتباهاتی که تو دوسال کنکورم انجام دادم براتون بگم تا همونجوری که از اسم تاپیک پیداست کنکوری های 1404 درس بگیرن و سمت این اشتباهات نرن.
.
1_سال کنکور تو هیبیییییچچچچچ نوع رابطهی عاطفی وارد نشید یا اگه از قبل درگیرش هستید بذارید کنار تا بعد کنکور
اولش اینجوریه که میگی زیاد وقتمو نمیگیره ولی اون ضربه ای که به درس و کنکور میزنه رو نمیبینی
تازه اگه خدایی نکرده دعوایی پیش بیاد که رو تمرکز هم تاثیر میذاره
.
2_شمای کنکوری با پا گذاشتن تو این مسیر قبول کردی که تا آخرشو با مقدار زیادی مسئولیت پذیری پیش ببری پس از زیر مسئولیت در نرو
اینجوری فقط خودتو گول میزنی
الکی پشت میز نشین
اگه قراره مشاور بگیری گزارشکار فیک نفرست
.
3_اگه قبول کردی که کنکوری هستی و قراره این مسئولیت رو تا تهش ببری حالا میری سراغ مرحلهی بعد و اونم اینه که تلاش کنی با روشی که مناسب خودت هست درس ها رو یاد بگیری و تست بزنی و آزمون بدی
مراحل درست درس خوندن به همدیگه وابستهن وهیچکدوم از مراحل مستقل از اون یکی نیست پس با جون و دل بخون
.
۴_از هیچ درسی در نرو
اگه با یه درس حال نمیکنی سعی نکن که بذاریش کنار و نادیدهش بگیری چون با کناره گرفتن از اون درس ضربه ی بیشتری میخوری
.
5_ از تست زدن نترس
اگه حس میکنی تست که میزنی هیچی نمیفهمی ازشون حق داری چون شاید هنوز فرایند آموزش و تثبیت اون موضوع کامل نشده و اشتباه زدن یا نزدن تست های آموزشی یا در آزمون ها شمارو نترسونه
به جای ترسیدن باید سعی کنید اشکال کار رو بفهمید
.
6_خودتونو باور داشته باشید
قرار نیست همیشه کسی شمارو تایید کنه
باید قبول کنی که تو مسیر زندگیت تنهایی
حتی اونایی هم که باهات خیلی رفیقن هم فقط میتونن در حد دلگرمی باشن برات، نه بیشتر
پس توقعتو از بقیه بیار پایین که آدم هر ضربه ای تو زندگیش میخوره از همین توقع داشتن هست
.
7_ حسرت فرصت های از دست رفته رو نخورید
قطعا هر کدوممون با اشتباهاتی وقتمونو تلف کردیم و موقعی که وقتی نبوده برا جبران عذاب وجدان و حسرت هجوم آورده بهمون
در این مورد باید بگم که هیچوقت گذشته، حال و آینده رو با هم قاطی نکنید
اگه یسری اشتباهات تو گذشته انجام دادی و الان بشینی براشون حسرت بخوری، وقتتو از دست میدی، وقت هم که از دست رفت آیندهی خوبی هم در انتظارت نیست و این موضوع ته تهش دوباره و دوباره باعث حسرت میشه
.
۸_قرار نیست هر کسی نجاتتون میده از یه چاله و نمیذاره تو چاه بیفتید رو بپرستید
.
۹_درگیر حاشیه نشو چون فقط کافیه یه کوچولو درگیر حاشیه بشی دیگه اونوقت هر چقدر هم سعی کنی خودتو نجات بدی نمیتونی یعنی حاشیه دیگه تو رو ول نمیکنه
.
۱۰_جاهایی که بهت استرس میدن نرو
چه مجازی چه در واقعیت
حتی اگه بودن اینجا هم بهت استرس میده نیا
.
۱۱_کاراتو پشت گوشت ننداز
همه مون با کمالگرایی آشنایی داریم و میدونیم که میتونه چه فاجعه هوایی به بار بیاد
پس کمالگرایی رو بذار کنار یا کنترلش کن
.
۱۲_تفریح و بیرون رفتن از خونه رو از خودتون دریغ نکنید چون همش تو خونه موندن باعث میشه زودتر خسته بشید
.
13_ با وجود تمام اینا تا آخر آخرش دووم بیارید و جا نزنید
.
امیدوارم که درس بگیرید
و سعی کنید اشتباهاتی که من مرتکب شدم رو انجام ندین
امیدوارم همیشه حال دلتون خوب باشه و تندرست و موفق باشید
@بچه-های-تجربی-کنکور-1403
@بچه-های-ریاضی-کنکور-1403
شما هم از تجربیاتتون بگید
بخاطر اینکه هنوز گروهی برای بچه های 1404 تشکیل نشده من همون گروه تجربی و ریاضی و دوازدهم رو تگ میکنم
@تجربیا
@ریاضیا
@دوازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه
خیلی خوشحالم که به اهدافتون رسیدین و کنکور رو پشت سر گذاشتین
دیدم تو تاپیک های مختلف دارین در مورد ثبت نام تو دانشگاهمون و پیش نیاز ها و ملزوماتش صحبت می کنید
این تاپیک رو زدم تا سوال ها و پیام هاتون رو یه جا بپرسین و دسترسی بهشون راحت تر باشه
پس با خیال راحت اینجا در مورد مراحل مختلفی که باید جلو برین صحبت کنید
سلام
وسایل مورد نیاز برای زندگی در خوابگاه :
Screenshot_20220918-102120_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102138_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102158_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102215_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102233_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102248_Instagram.jpg Screenshot_20220918-102302_Instagram.jpg
@تجربیا
@ریاضیا
@انسانیا
@فارغ-التحصیلان-آلاء
🤝 سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[یازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
📅 تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید 🔥
موفق باشید 🌹 ❤
ℹ اگر یازدهمی نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید 🖇 👇
:male-student: :female-student: => 0⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => 2⃣ 1⃣ تاپیک مخصوص کنکوری ها
@یازدهم
سلام بچه ها
امیدوارم حالتون خوب باشه و نتیجه زحماتی که برای کنکورتون کشیدین رو دیده باشین
بچه ها کنکور هم یه مرحله ای از زندگی هست
از حالا به بعد مهم اینه چه تصمیمی بگیرید و چطور ادامه بدین فارغ از هر نتیجه ای که کسب کردین
خوشحال میشیم اگه دوست داشتین نتیجه کنکورتون رو اینجا بنویسید 🙂
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
میخوام بمونم پشت کنکور و سال بعد کولاک کنم
-
امروز توی این روز و تاریخی که قرار داری با نا امیدی نسبت به کنکور امسال و امیدواری به کنکور سال بعد به خودت میگی
عب نداره تا الان که درستو حسابی نخوندم این چند روز باقی مونده میشینم یه ذره پایمو قوی میکنم (این مدت واسه نهایی میخونم فعلا همه رو بیست میشم )
کنکور امسال رو شرکت میکنم تجربه میشه برام
و بعد از کنکور شروع میکنم پر قدرت میخونم
میزنم تو دهن اونایی که گفتن نمیتونی..
میزنم تو دهن اون معلمی که بهم گفت خنگی نمیفهمی ...
بارتبم میشم عامل سر بلندی خانوادمم
آرهههه همینههههههه
توو میتونییییبعد میای شروع میکنی محاسبات تو ذهنت :
پایم رو تو این چند روز باقی مونده میخونم و به تسلط میرسم
اول مباحثی که اشکال دارم رو میچینم دیگه مدرسه هم نمیرم که بخواد کسی بهم گیر بده
خوب حالا 365 روزتا کنکور مونده و من تقریبا 300 روز در نظرش میگیرم
300 روزه روزی 10 ساعت بخونم ...
نه حالا 10 ساعت تخیلیه روزی 5 ساعت که بخونم 1500 ساعتت مطالعه میشههه
روزی از هر منبع یک تست بزنمم هر منبع 1500 تست از هر عمومی از هر اختصاصی دیگه هیچی نمیخوام ...
میدونی چی میشههه
یه آزمون هم شرکت میکنم هر دو هفته یک بار خودمو میسنجم ببینم چقد پیشرفت داشتم دیگه یه کنکور ساده چی میخواد مگه ؟؟؟ هاا تحلیل آزمون هم نباید یادم بره
دیگه با حسرتا رتبه برترای قلمچی رو نگاه نمیکنم
تازه وقت اضافه هم میارم که آزمون جامع بزنم و گاهی وقتا برم استراحت
و بعدش غرق فکرای بعد قبولی میشی
خودتو تو مطب تصور میکنی
خودتو تو رشته مهندسی مورد علاقت تصور میکنی
خودتو که یه فرد موفقه تصور میکنی
خودتو یه ادمی تصور میکنی که داره به کنکوری های سال بعد مشاوره میده و میگه من یه سال موندم پشت کنکور و تونستمممبعدش توی فضا های مجازی پروفایلتو
یه گوشی پزشکی میذاری
عکس دانشگاه تهران رو میذاری
میری یه لباس سفید میپوشی و میذاری رو پرو فایلت
و یا اگه رشتت ریاضی عکس دانشگاه صنعتی شریف رو میذاری
عکس انیشتین میذاری
تو بیوگرافیت مینویسی
جنگجوی کنکور سال..14
مینویسی من میجنگممم
مینویسی من عهد بستمممم
چند روز بعد میگردی دنبال بهترین منابع
بهترین کتابا
یه دفتر پلنر رنگارنگ میخری که انگیزه بگیری
چند تا ماژیک هایلایتر گذاشتی اون گوشه
یه تایمر کنارته
خوراکی مورد علاقت و یه فنجون قهوه هم داری پیشتعکس دانشگاه مورد علاقتو پوستر میکنی میزنی رو دیوار رو به روی میز مطالعت بزرگ روی میزت مینویسیی
من همونیمم که واژه غیرر ممکن رو ممکن کردد
تغییرات کنکور امسال و سال بعدقشنگه نه ؟؟؟
خودتو توی دانشگاه کنار رفیقات تصور میکنی
هرکی میگه چطور موفق شدی میگی یک سال فقط یک سال خوندم و موفق شدم و از سال فلان به عنوان سالی که تغییر تو زندگیت ایجاد شد یاد میکنی :))
همین حالا که وسط دوران بعد قبولیتی و داری تو خیالاتت برنامتو میچینی که کاملا همه چی فراهم بشه واسه قبولیت
یه عده دارن با درس خودکشی میکنن
یه عده اونقد هدفشون براشون مهمه که حتی ختم عزیز ترین کسشون هم نمیتونه مانع تلاششون بشهه
یه عده دارن میجنگن... به معنای واقعیی میجنگن
یه عده چند سال پشت کنکورن
یه عده با رتبه %(#ff0000)[1000] موندن پشت کنکور و دارن میخونن که رتبشون بهتر بشه :))آره بعد تو همین مدت باقی مونده رو قایم شدی پشت تخیلاتت
قایم شدی پشت یه عکس و پوستر دانشگاه
اتاقت همش شده عکس دانشگاه مورد علاقت
یه مولاژ بزرگ گوشه اتاقت داری
هر کی میاد خونواده بهش میگن بچمون داره سختت میخونهه
خودتم باورت شدهتو انگیزت شده یه دوتا دفتر رنگی و دوتا عکس ..
اونی که قبول میشه کنکور از ترس اینکه گشنه بمونه
از ترس اینکه مثل پدرش کارگر نشه
یا مثل مادرش که کارش فقط خونه داریه و از صب تا شب زحمت میکشه و در آخر اختیار هیچچ کاری رو نداره نشهههه
اون نمیخواد زخم بخوره
اون نمیخواد بدبخت بشه
ولی تو میخوای چشم فلان فامیل رو دربیاری
اون عزیزشو از دست میده با چشم اشکی میشینه میخونه
تو یکی از فامیلاتون میاد بهت میگه هنوز هم درس میخونی؟؟ به خاطر این حرف 5 روز درس نمیخونی
میای تو فضای مجازی مینویسییی
آدماییی منفی رو اعصابمنن
ادمایی منفی باف رو از خودم دور میکنمممم
به رفیقت میگی فلانی اینجوری گفته اونم تایید میکنهه آرههههه منم همینجوریمممم
اونا نمیخوان موفقیت مارو ببینن
با همین چرندیات یک عالمه تایم دیگه از دست میدیوقتی نمیتونی 57 روز پیوسته درس بخونی
انتظار داری پشت کنکور بمونی و یکسال پیوسته درس بخونی؟؟
خیال خامه همش
تو وقتی نمیتونی 57 روز بدون توجه به آخرش روزی 10 ساعت اصن روزی 8 ساعت پیوسته بخونی تست بزنی و تمرین کنی
چطوری میخوای 365 روز با استرس مضاعف فشار خانواده نزدیک شدن به سربازی و هزارن چالش جدید که تو سال بعد برات اتفاق میوفته درس بخونی ؟ تست بزنی ؟ به خیال خودت هر آزمون نسبت به آزمون بعد پیشرفت کنی ؟؟تو وقتی هنوز نمیتونی ساعت مطالعتو یک ساعت نسبت به روز قبل افزایش بدی میخوای یک سال هر دو هفته یک بار پیشرفت کنی ؟ ترازت بره بالا ؟؟
اصن افزایش ساعت مطالعه پیش کش
هنوز نمیتونی دو هفته پشت سر هم 5 ساعت درس بخونی
5ساعت یه تعداد تست معین بزنیخنده داره واقعا خنده داره خدایی تو خنده داری که هنوز با دیدن یه عکس و کلیپ دانشگاه ذوق زده میشی
انگیزه میگیریمیدونی چرااا ؟؟؟
چون خودتم میدونی 5 دقیقه بعد اون انگیزه ی دورغین میشی همون ادم قبلیی ولی نمیخوای قبول کنی :))آخر حرفم :
این چند روز رو بدون این لوس بازیاا اصن با نا امیدی تمامم بخون واسه کنکور امسال
اگه تونستی این چند روز رو پیوسته رو بخونیی هر روز برنامت کامل بشه
دنبال دیده شدن گزارشت تو فلان کانال درسی تو فلان جا نباشی
اگه تونستی بدون لوس بازیا بدون این چرندیات بدون حرفایی تکراری و کلیشه ای که هر روز به خودت میگی (من میتوانم ...)
درستو حسابی درستو بخونی
پیوسته بخونی
واقعااا اگه یک فصل رو میخونی یادش بگیری
بدون توجه به نتیجه فقط هر روزِ خودت رو کامل کنی و سعی کنی نسبت به روز قبل... دقت کنن نسبت به خودت تو روز قبل نه نسبت به بقیههه بهتر بشی پیشرفت کنی
نه اینکه بشینی از امروز 16 ساعت بخونی نههه
مثل انسان عاقل و بالغ (و نه مثل یه انسان تخیلی ) از یه ساعت مطالعه پایه در حد توانت شروع کنی و افزایشش بدی
اون موقع میتونی امیدوار باشی که سال بعد هم قبول میشی
اون موقع میتونی به سال بعد فکر کنی
اصن شاید سرعتت بالا رفت و تونستی با خوندن بخشای مهم امسال به هدفت برسی (و نمونی یک سال از عمرتو تلف کنی)
قبول نشدی
چیزی رو از دست ندادی که
یاد گرفتی پیوسته بخونی کلی مطلب یاد گرفتی و لااقل به یه رتبه نجومی پشت کنکور نمیمیونی که همه و حتی خودت از خودت نا امید بشی
به خودت ثابت کردی میتونی 57 روز ثابت بخونی
میتونی به خودت ثابت کنی که همیشه بدبختی نیستی که میاد تاپیک میزنهه :: آیااا از الانن میشههه؟؟ لطفاا کمکککک
و منتظره یکی بهش بگه آره میتونیی
و اونم ذوق کنه
چرا گدایی ترحم میکنی ؟؟؟ :))اره بازم بخند بگو اینم اومده یه تاپیکی بزنه امتیازش بره بالا
بگو اومده یه چیزی بگه بره
این خودش اگه حرف خودشو قبول داشت الان باید پزشکی درس میخوند ..
اره اینا تو ذهنته منم بهت میگم اوکی برو ولی روز کنکور حال خودتو میبینیمن یک سال تجربش کردم .. با اینکه نسبت به سال قبل بهتر شدم خیلیی بهتر از سال قبل ولی اون چیزی که تو ذهنم نبود ..
من باید تو همون روزای آخر کنکور قبلی به خودم ثابت میکردم که میتونم و نکردمم
این حرفارو من گفتم چون کسی نبود به من بگه
تو لااقل مثل من نشواگه تغییر نکنی پشت کنکور هم بمونی چیزی عوض نمیشه
به قول یکی وقتی غذای گندیده لای مبل بمونه هرجا نقل مکان کنی باز خونت بو میدهتاپیکای اول من رو ببین .. دقیقا همینجوری بوده .. همون لطفاا تروخداا کمک کنید...
خوب همه اینا رو خوندی
بیا ریپلای بزنن واقعاا عالییی بودد
بیا بگوو اشکممم در اومد
و دوباره مثل همه متن های مشاوره ای و انگیزشی که قبلا خوندی بعد از این هم
بشو همون آدم قبلی و بازنده باشه ؟؟
آفرین بهت که دوباره وقتتو با خوندن این تلف کردی
پاشو برو بقیه روزت و بقیه زندگیت هم خراب کن@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی -
هیچ حرفی ندارم
ولی گیج گیجم منم یکیم که کمتر یک سال وقت دارم.
ولی هیچی از این یک سال نمی دونم. یا نع می دونم و گیجم -
-
نکنید این کارو
نکنید
نکنید
نکنید
حوصله تون سر میره برای خوندن به زور میخونید 🥺 -
(همین الان می گم اینا حرف های من به خوم مه وقتتون می تونی نزارید روش من نوشتم که حرفای ذهنم و نوشته باشم و گفته باشم)
یک دفعه خودمو می زارم بعد این یک سال و گیج تر میشم.
.
يعني این یک سال و قرار چه کار کنم.
اصلان چی میخوام ازش دربارماین یک سال نه با امید رسیدن به فلان رشته و.. اینا سر کنم
فقط بخونم که یک رتبه بیارم که بعدش با اون رتبه هر رشته ای که هست رو بشه رفت
که بعد نگن کشید کنار سطحش آورد پایین. ترسید رتبش بد شد مجبور شد بره این رشته.
بعدش با اون رتبه اون رشته ای که با خوندنش فقط با خوندنش نع کارش نه وضعیت شغلیش نع..
فقط به عشق یادگرفتنش حال می کنم
رو برم.
شاید گیج باشم ولی فقط می دونم که باید بخونم وراهی جز این ندارم که اون رتبه هع رو بیارم رتبه که دیگه حرفی توش نباشه این نباشه که بعد به خودم بگم ترسیدی؟ ول کردی. تو که یک قول دیگه داده بودی..
بعد جوري شده باشه دیگه خودم بتونم این رشته ای می خوام رو هم بخونم بعد نگن کنار کشید. اینا یی که میگم فقط و فقط حرف خانوادهم برام مهمه و یک معلمم. نمی خوام خانوادم فکر کنند واقعان ضعیف بودم و ترسیدم و کنار کشیدم که یک رتبه ای آوردم که رشته های تاپ رو نمی شد با هاش رفت می خوام یک رتبه بیارم که دیگه حرفی توش نباشه و هر رشته ای با هاش میشه رو شد رفت و این برام
هدفه نع رؤيا و خیال شغل آینده و.. دانشگاه و این چیزای کلیشه ای که همین ها می تونه زمان آدمو به نابودی بکشه هیمن خیال های چرت که مثل. قرص های مسکن می مونن انگیزه موقتی..
بعد تازه حال خراب کنم می تونن باشن. از یک جای به بعد که دیدی چقدر زمانت رفته دیگه همینا می شن خوره ذهنت و فکرت و استرس و
بعد ازد یک مدتم بی خیالی محض رو می آرن که دیگه نا امید از چی! از اینکه عه من به این خیال ها و این تصوراتم دیگه نمی رسم دیگه اینا برای من نیس
آقا اینا فقط خیال بودن اصلان مال من نبودن که قرار باشه حالا فکر نرسیدن بهشون خوره مغزم بشه.که چی؟ آخرش که چی بشه
الان وضیفم چیه؟ دقیقا چیه.
فکر کردن و خیال بافی از خودی که تو آینده فکریمه،؟؟
اصلان هیچ متوجه هم که این روزم نه این ساعت از زندگیم داره با خیال و چیز های پوچ می گذره!؟
بیام عاشق یاد گرفتن باشم بیام وعمرمو وصرف رشد و یادگیرم کنم تا تهش فقط اون عدده خوب دربیاد همین
حداقل بعدش تصمیم بگیرم یا نع دیگه کاری کنم که هیچ راهی نمونه
درسته اگر قرار باشی کار داشته و خدمتی به مردم کنم از این راه شاید نخوام باشه
درسته هیچ کس منو خیلی درک نمی کنه .
ولی یک چیزو می دونم نع با رویا زندگی کردن و نا با خیال و.. اینا آدم به جای می رسه نع صبح تا شب نق زدن.
ولی میشه برای یک چیز تلاش کرد اینکه اون رتبه خوب بشه اینم نع برای اینکه بقیقه بدونن و غرور بخواد بگیره منو ها..
. اصلان کسیم که متنفرم از اینکه کسی بدونه اصلان من کیم. که هیچیم نیستم
( جزانسانی که خدا آفریده و عشق کرده. و عاشق بنده هاشه.) هرچیم موفقیت تا الان داشتم خیلی به کسی نگفتم جز خانوادم و یک معلمم حتی تا جای که دستم بود نزاشتم مامانم چیزی به کسی بگه (دیدیددیگه مامان ها تا بچشون یک افتخاری کسب می کنه میزارند وضعیت وو به اقوام و..)خلاصه که سال گیج کننده ايه.
ولی چون تجربه کردم آدم نق نقو رو
ولی چون تجربه کردم کنار کشیدن رو
ولی چون تجربه کردم نا امیدی شدن رو
که این از همه بدتره و دیگه اصلان تکرارش نکردم
می فهمیم که با این کارا عمر و لذت زندگی
از بین میره
نمی دونم بعدش بعد از این یک سال چی قرأر بشه.
حالم اون زمان چی طوری می تونه باشه
ولی یک چیزو می دونم الانه که دارم الانه که مهمه نع بعدش
الانه که می تونه اون زمان رو قانع کنه
و من راهی جز این ندارم اون رتبه هه باید بشهه
هرچی که بخواد بشه
این سال حرف خیلیا شاید به گوشم بخوره که اصلان برام مهم نیست
جز حرف یک نفر ( معلمم )
و شاید این تن این مغز من یک وقت بخواد دوباره بشه یکی از اون آدما که نق می زد کنار کشید و..
ولی باید که جلوشو بگیرم
این سال رو به آتیش هم بکشم اررزشوو داره.
ارزشش رو اون رتبه هه داره که دیگه بگم تموم شد از اینجا به بعد که دیگه می تونی بیشتر عشق کنیاین سال سال هرچی که بشه برام سال تجربه و عشقه چون داخلش قطعان پر از لذته
چون با درس ها باید عشق کنم و اگر حتی بعصیاش نفهمم و لذت شو درک نکنم ولی این سال سال عشق کردنه.
می خوام قبول کنم یا نع فقط بندازم تو جاده غم و نق زدن و بهونه در آوردن
حق نا امیدی ندارم تا تهش نمی دونم تهش کجاس ولی تا آخرین لحظه که به من زمان تلاش داده شده باید برم تا اون موقع که برگه پاسخ رو تحویل بدم بهم زمان تلاش داده شده و می تونم بهترین خودمو بزارم (البته اگر نرفتم اون دنیا) یا نع می تونم بندازم تو جاده خاکی ولی یک راه اون تلاشه راهی جز این ندارم حتی اگر برم تو جاده خاکی راه همینه.
درسته گیجم و بعد از اینکه خودمو بعد از این سال می زارم گیج تر میشم.
ولی این سال هست و من و هرچی که دارم -
من میدونم که اگه امسال نشه ممکنه سالِ بعد اصلا دیگه نتونم کنکور بدم همون جوری که تا الانم امسال پر از سختی بوده ...
اگه خوندم و قبول شدم که خب ..
اما اگر نه این خودم بودم که از فرصتم استفاده نکردم و تا آخرِ عمرم حسرتشو میخورم -
یه جایی دیگه همین پیام رو نوشتم یکی از قبولی های پزشکی سال 99 که الان شهید بهشتی درس میخونه اومد یه چیزی نوشت که دلم نیومد باهاتون به اشتراک نذارمش :
تیتر تاپیک من رو برد به زمستون 97
زمانی که اولین کنکورم یعنی 98 رو پیش رو داشتم...ترازهای آزمون هام رو میدیدم و خودمو میباختم
خب تو با این ترازت امسال حتی به زیر 5 هزار هم فکر نکن... با تراز پنج هزار میخوای چه امیدی داشته باشی ؟
بله
همون زمستون بود که به خودم گفتم تو 98 رو باختی و شکست خوردی (سناریویی که هرساله بین هزاران نفر تکرار میشه و قبل از کنکور دادن شکست میخورن)بعدش چیکار کردم ؟
اهمال کاری ؟ کم کاری ؟ ساکن نشستن و ناامیدی ؟
نه
اتفاقا تلاشم رو ده برابر کردم ولی دیگه برای 98 نمیخوندم بلکه برای 99 میخوندم...همه ی برنامه ریزی هام طبق کنکور 99 پایه ریزی شد و باخودم گفتم کنکور 98 هم مثل یکی از آزمون های آزمایشی فقط میرم سرجلسه شرکت میکنم ولی مطمعنم رتبه افتضاحی میارم و از فرداش بدون مکث درس خوندن رو ادامه میدم و منتظر اعلام نتایج نخواهم بود..همین تفکر شکل گرفت
و زمستون 97 من کنکور 98 رو باختم ...
شب از ساعت 12 بیدار میشدم !
یک نفس تا صبح که برم مدرسه ، فقط یکی دوتا درس مثل شیمی یا ریاضی که توشون داغووووون بودم رو کار میکردم
چند صد صفحه براشون جزوه نویسی کردم برنامه ام این بود که نقاط ضعف اصلیم رو درست کنم تا سال دیگه که توی آزمون های آزمایشی برای کنکور 99 شرکت میکنم نقاط ضعفم کمتر بشن..دوران جمع بندی کنکور 98 روهم برنامه جمع بندی و مرور خوبی نداشتم بلکه داشتم طبق برنامه ام برای 99 درس میخوندم...
روز کنکور 98 که رفتم سرجلسه
و دیدم کنکور امسال ساده و آسون طرح شده انگار دنیا روی سرم خراب شد
تقریبا همه سوالات برام آشنا بود بلد بودم اما چون از زمستون برنامه ی خوندنم رو تغییر دادم و دوران جمع بندی مرور و برنامه جمع بندی خوبی رو پیش نبردم نمیتونستم به سوالات اونجوری که باید پاسخ بدم...کنکور 98 ای که فکر هم نمیکردم رتبه ام در بهترین حالت زیر 5 هزار بشه
رتبه ام شد 3000 و فقط کافی بود همون چندماه پایانی یا حداقل دوران جمع بندی رو عالی کار کنم تا همین امسال نتیجه خوبی بگیرم اما.... من همون زمستون کنکور رو به افکارم باختم...ولی با این حال
از همون فردای کنکور 98 صبح زود بیدار شدم و استارت 99 رو زدم.... هرچند خسته هرچند داغون و هرچند مثل جنازه ای تهی از روح...
طی مسیر کنکور 99 هزاران بار مشکلات بیشتری پیش اومد
هزاران بار دلیل محکم تر برای قبول کردن شکست قبل از کنکور رو داشتم
اما برام درس عبرت شده بود که نباید هیچ وقت قبل از کنکور کنکور رو باخت !
باید تحت هرشرایطی بهترین خودت رو بذاری و بری برای بهترین نتیجه ی ممکنه خودت...و خطاب به تویی که ممکنه الان توی دوران جمع بندی کم کاری کنی ناامید شده باشی یا به هردلیل دیگه ای سستی کنی و بزنی توی فرعی میگم
کنکور رو قبل از کنکور دادن نباز !هرچی هستی هرجا هستی بهترین خودت رو بذار تا بعدها پشیمون نشی و به ای کاش ها متوصل نشی...
آرزوی موفقیت برای همگی
@دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @بچه-های-ریاضی-کنکور-1401
@بچه-های-همخوانی@ناظم اگه میشه لطفا این پیام رو به پست اصلی اضافه کنید
-
اسما نادری همیشه هم اینطور نیست ولی:)))
-
@سجاد-ذوالفقاری
حرفات خوب بود، این یه واقعیته که خیلیا همین الان انکارش میکنن
تجربه بهم ثابت کرده که بعد عید خیلی راحت تر میشه نتیجه گرفت و اینکه اگه از الان هرکی به فکر کنکور سال بعد باشه، قطعا تو پیوسته خوندن نتیجه نمیگیره، چون همین اول کار داره فردا فردا میکنه
پشت کنکور موندن اصولی داره که اگه رعایت نشه آدم میفته تو یه چرخه ای که تابستونش معمولا یا درگیر تفریحه یا دنبال منابع، پاییزش دنبال روش مطالعه و قلق گیری آموزشی که اینجا چون بقیه رو معمولا میبینه، دچار افسردگی و ناامیدی میشه و با این دید وارد زمستون میشه که [شروع صفر از دی یا بهمن] اینجا معمولا یه سری پیشرفتا به وجود میاد اما همون بهمن و دی هست، اونم بخاطر موج همگانی هست که بیشتریا دارن میخونن، تو اسفند هم دنبال برنامه 4 ماهه و شروع صفر از اسفند و همینطوری میگذره تا عید، عید هم که معمولا زهرمار میشه براش و چیزی ازش نمیفهمه تا 14 فروردین، اینجا هم دنبال یه سری آدما و نمونه ها میگرده که امیدوار بشه به اینکه بعد عید هم میشه و یکمم ممکنه بخونه اما چون با حجم سنگینی از نخونده ها و کم تسلطیا مواجه میشه، ناامید میشه و میرسه به این نقطه[الان] که از سال بعدم میشه و شروع میکنه به بهونه تراشی برای بقیه که فلان شد بسار شد نشد بخونم
من خودم با یه سری تغییرات بیشتر این چرخه رو 6 ساله تجربه کردم، حتی میتونم امسال هم با اینکه کم و بیش خوندم اما بازم تو همین چرخه هستم، یه چیز تلخیه اما واقعیته
اما اگه آدم بخواد، میتونه از همین الانم حداقل نتیجه ای نزدیک به نتیجه ای که میخواست، بگیره اما این خیلی سخته، چون گذشته نمیذاره و همش به آدم حمله میکنه و مانع پیشرفتش میشه
خلاصه منو ببینین عبرت بگیرین
-
اگه همین روزا رو نخونی بقیه روز ها رم نمیخونی.
-
@سجاد-ذوالفقاری ببین دوست عزیز حرفات عالی و پر انگیزه و قشنگ بود ولی به عنوان کسی که دوسال پشت کنکوره دارم بهت میگم قدر این تایم باقی مونده رو بدون
حدقل تلاشتو بکن
این سیکل معیوب ادامه دار میشه و سال بعد هم همین موقع میگی سال بعدش میترکونم
درسته الان انگیزه داری و خیلی شارژی
ولی حقیقیتی تلخه و غیر قابل انکار
اگه این تایم بی ارزش بود آلا و موسسات دیگ مث تاملند و امسال اون نکته و تست و شروع از صفر از اردیبهشت نمیزاشتن
و من خودم خودم دیدم ک با این نکته و تستا دانش اموز متوسط دندان آزاد تهران اورد
دیگ خود دانی
یا شانستو امتحان کن و همین امسال کلک و بکن
یا یکسال با اون چهارتا کتاب دبیرستانی که داره عمرتو تلف میکنه سر کن
این یه نصیحت بود یه وقت ناراحت نشی
خواستم روشن شی
چون پشت کنکور موندن اونم با این دلیلی ک اوردی غیر منطقیه -
فک کنم فقط عنوان تاپیک رو خوندید
-
@سجاد-ذوالفقاری ️
-
@سجاد-ذوالفقاری شاید حال نداشته بنده خدا=]
-
رقیه علیزاده دقیقن راست میگه
-
رکسانا موسویان سلام والا بعضی جاهام اعتمادبه نفس وامیدهای واهی کارسازنیست اخه توعرسال همینو بگو بعدبشین پاتلویزیون یه حرفایی میگیدکه آخرش اب توهاونگ کوبیدن میشه اگر قراربودبااین حرفاطرف رتبه برتربشه الان باید منم رتبه۱تک رقمی باشم الکی به خودتون امید ندین وقتی تلاش نمیکنین