ریاضی دهم
-
سلام
با اعداد ۰،۱،۲،۳،۴،۵،۶ چند عدد سه رقمی می توان نوشت به طوری که عدد زوج و تکرار ارقام جایز نباشد
درست نوشتم جوابشو؟ -
سلام نه (۶ هم زوج هست حواست نبوده) در حالت اولی هم وقتی صفر رو به عنوان یکان قرار میدی ۶ تا ذقم میمونه که شما با ۵ تا کار رو شروع کردی
-
سلام نه (۶ هم زوج هست حواست نبوده) در حالت اولی هم وقتی صفر رو به عنوان یکان قرار میدی ۶ تا ذقم میمونه که شما با ۵ تا کار رو شروع کردی
Mr Unknown XD
4 هم زوجه -
سلام
با اعداد ۰،۱،۲،۳،۴،۵،۶ چند عدد سه رقمی می توان نوشت به طوری که عدد زوج و تکرار ارقام جایز نباشد
درست نوشتم جوابشو؟Ahmadreza Amanzadeh
من 105 حالت میارم -
Mr Unknown XD سلام آره راستش روی سوال رو اشتباه نوشتم یعنی عدد ۶ در بین اون اعداد نبود
-
Mr Unknown XD سلام آره راستش روی سوال رو اشتباه نوشتم یعنی عدد ۶ در بین اون اعداد نبود
Ahmadreza Amanzadeh
سوال رو کامل می فرستی -
Ahmadreza Amanzadeh
سوال رو کامل می فرستی@حامد-صباحی
-
@حامد-صباحی
Ahmadreza Amanzadeh
۱۰۵حالته جوابش؟
جواب ندارع؟ -
Ahmadreza Amanzadeh
۱۰۵حالته جوابش؟
جواب ندارع؟@سمیه-صادقلو
چطور آوردی -
Ahmadreza Amanzadeh
۱۰۵حالته جوابش؟
جواب ندارع؟@سمیه-صادقلو این قسمت نه
-
@سمیه-صادقلو این قسمت نه
Ahmadreza Amanzadeh
۱۴۵ میاد؟ -
@حامد-صباحی
-
@سمیه-صادقلو
ششی که تو صدگان اولی نوشتی درست نیست -
@حامد-صباحی
چرا درسته دگ -
سلام
درست نوشتم جوابشو؟Ahmadreza Amanzadeh در ریاضی دهم گفته است:
سلام
با اعداد۰،۱،۲،۳،۴،۵چند عدد سه رقمی می توان نوشت به طوری که عدد زوج و تکرار ارقام جایز نباشد
درست نوشتم جوابشو؟ -
@سمیه-صادقلو
عدد شش رو روی صورت سوال نگفته -
@حامد-صباحی بله من حواسم نبود ۶ رو نوشتم
-
@حامد-صباحی
Ahmadreza Amanzadeh در ریاضی دهم گفته است:
سلام
با اعداد ۰،۱،۲،۳،۴،۵،%(#ff00ea)[۶] چند عدد سه رقمی می توان نوشت به طوری که عدد زوج و تکرار ارقام جایز نباشد
درست نوشتم جوابشو؟ -
@حامد-صباحی
-
@حامد-صباحی بله من حواسم نبود ۶ رو نوشتم
Ahmadreza Amanzadeh
سرکاریم پس دو ساعته