IMG_20241205_110806.jpg
[متن لینک](آدرس لینک)
IMG_20241205_110916.jpg
سلام. اون قسمتی که دورش خط کشیدم زائده عقبی ستون مهره هست؟
یک سوال دیگه هم داشتم. طبق شکل کتاب نیم لگن راست از نمای جلویی حالت برآمده داره و از نمای پشتی فرورفته تر از فرورفتگی نمای عقبی نیم لگن چپ هست. حالا در تصویر دوم، دقیقا همون برآمدگی مشابه برآمدگی نیم لگن راست از نمای جلویی مشاهده میشه اما در جزوه استادم نوشته شده بود که نیم لگن راست از نمای پشتی. نمای پشتی نیم لگن راست که حالت برآمده نداره. این سوالی که پرسیدم برداشت من از شکل کتاب بود و اطلاعی از اینکه واقعا درست باشه یا نه ندارم.
@یازدهم
@دوازدهم
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
دوستان تازگیا شنیدم تو کنکور به بعضی میگن بسیاری و ما باید بعضی هارو بسياري و بسیاری ها رو بعضی در نظر بگیریم و طراح کنکور معتقده بعضی و برخی همون بسیاریه ....
اینا درسته ؟
یعنی اگه تو سوال بگه بعضی یاخته های دیواره نای مژک دارن درسته چون بعضی همون بسیاریه! ؟؟
تجربی
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانشجویان-درس-خون
@دانش-آموزان-آلاء
زیست سنجش
-
سلام وقت بخیر
این تست الان خداییی باید میبود کدوما غلطه ن کدوما درست حالا شمام ی نگا بندازین
@تجربیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 -
Tragic Girl
آره خدایی -
Tragic Girl این تست به جای کدام گزینه درست هست اینکه که کدام گزینه نادرست است و گزینه ۴ غلط هست و جواب
-
توی گزینه 1 باید مینوشت حرکات کرمی توی حلق ادامه میابد نه آغاز توی گزینه 3 به جای خودمختار باید مینوشت شبکه عصبی روده ای گزینه 4 هم حرکات غیرارادیه
-
Akbar Aali
دوست عزیز قبل حلق حرکت کرمی شکل داریم؟؟؟؟
نکنه آرواره رو گرفتی؟ -
Haj Arian Kabir ارع طراح اوسکول اومده گفته حرکت کرمی از دهان اغاز میشه :| (برگام) دیگ هر چی فک میکنم واقعا فکرش همین بوده
-
Akbar Aali پس اینطوری ک شما میگین طرف در حال بلع کردن بوده
-
ولی طبق گزینه های تبصره و محرزی
گزینه دو دیگه خیلی معلومه من بودم بین این این ۳ تا گ ۲ رو میزدم -
حسین مسلمی 1 بله؟!
متوجه نشدم چی گفتین ولی خب ممنون -
Haj Arian Kabir منم دو زدم
-
من اومدم گفتم بین درس و درستر
دو میتونسم قسم بخورم درسته -
-
-
Haj Arian Kabir متن کتاب رو میخونی یا از رو هوا نظر میدی صفحه 20 کتاب دهم توی قسمت بلع غذا نوشته با رسیدن غذا به حلق بلع به شکل غیر ارادی ادامههه پیدا میکند
-
Akbar Aali کل کتاب رفت زیر سوال
تنها چیزی کی میشه صد درصد گفت غلطه گزینه ۴
گزینه ۳ صحیح چون دستگاه خومختار روی شبکه عصبی روده ای نظارت داره و ترشح رو کنترل میکنه
طبق کتاب هم حرکات کرمی از حلق اغاز میشه
دلی مطمن باشید اینجور سوالات شبه دار تو کنکور نمیاد -
Tragic Girl متن کتاب دوست عزیز
-
Akbar Aali خب منم همینو گفتم! دوست عزیز!
-
Akbar Aali
خب چه ربطی به حرکات کرمی شکل داره؟؟؟ -
Akbar Aali عزیز داری میگی بلع نه حرکت کرمی که
-
حسین مسلمی 1 ارع درسته
-
Akbar Aali
خوبه کتابو خوندی -
Haj Arian Kabir شما نخون غلط بزن